Merries

Основні переваги японських підгузників Merries (Мериес), які Ви можете купити в нашому інтернет-магазині:
1.Безупречное японське якість. Для японців якість продукції, що випускається є пріоритетним, особливо якщо ця продукція випускається для свого власного, внутрішнього ринку. А якщо виробництво стосується товарів для дітей, то екологічність, підвищена комфортність і всіляка турбота про здоров'я для японців стоять на першому місці.
Японські підгузники і трусики Merries випускаються Корпорацією «КАО» за інноваційними технологіями, які не мають аналогів в світі, а для виробництва використовуються тільки натуральні природні матеріали, які проходять суворий контроль якості.
2.Подгузнікі №1 в Японії. Згідно з проведеними в 2010-2011 роках досліджень, підгузники Merries зайняли найбільшу частку ринку в Японії серед підгузників на липучках і були обрані підгузниками №1.
У Росії ж підгузники Merries займають 49,4% ринку підгузників преміум-класу, а серед усіх проданих підгузників - 8,3%, але ця цифра зростає з кожним роком.
3.Комфорт. Підгузки Merries створені з найніжнішого чистої бавовни, м'якого і шовковистого на дотик, завдяки чому Ваш малюк буде комфортно себе почувати як під час сну, так і в процесі денних розваг. Це вигідно відрізняє підгузники Merries від звичайних підгузників, виробники яких використовують штучні текстильні матеріали.
4.Екстракт рослини Гамамеліс. Внутрішня поверхня підгузників Merries покрита екстрактом цієї унікальної рослини, який перешкоджає появі будь-яких подразнень і запалень, він має прекрасні антисептичні, бактерицидні і Противоалергенні властивостями. Тому підгузники Merries часто рекомендуються педіатрами для дітей з чутливою шкірою, схильної до різних висипань, подразнень і алергічних реакцій.
5. «дихають» підгузники Merries. Всі верстви в японських підгузках Merries є прекрасно дихаючими завдяки дрібним порам, які занадто малі для молекул води, але цілком достатні для безперешкодної циркуляції повітря. Завдяки цьому шкіра малюка весь час залишається сухою, а освіту попрілостей просто виключені.
Внутрішня частина підгузника має м'яку пористу структуру, завдяки чому підгузник точково прилягає до шкіри дитини і не прилипає до неї, а повітря безперешкодно проходить між шкірою і внутрішньою поверхнею підгузника, тому волога не накопичується, а попка завжди залишається сухою і м'якою.
6.Тонкій еластичний пояс з високоякісної лайкри забезпечений м'якою прокладкою, добре розтягується, коли це потрібно, не тисне на животик, а значить, не викликає дискомфорту і дає дитині повну свободу для активних дій. Крім того, пояс має безліч повітряних каналів, завдяки яким всі випаровування в області пояса йдуть вгору.
7.Подгузнікі Merries ультратонкі, але можуть вбирати великий об'єм рідини, тому їх так зручно брати з собою в дорогу. Одного підгузника вистачає в середньому на 8 годин шкарпетки.
8.Повишенний рівень поглинання. Абсорбент розподілений рівномірно по всьому підгузнику і в процесі шкарпетки не скочується і не збивається в кому. Підгузки Merries мають підвищену поглинанням, і вся волога збирається в нижньому шарі, залишаючи внутрішню поверхню абсолютно сухий, незалежно від його наповненості.
9.Не роздуваються при наповненні. Японські підгузники Merries вбирають рідину всією поверхнею, тому він не розбухає між ніжок.
10.Ісключени будь протікання. Підгузки Merries мають спеціальні бар'єрами для утримання стільця. При надяганні підгузника бар'єри розправляються самі собою і охоплюють ніжки малюка, утримуючи стілець всередині.
11.Індікатор наповнення підгузника. На передній частині підгузників Merries є спеціальні смужки, які в міру наповнення підгузника змінюють свій колір. Це дуже зручна функція - якщо смужки стали синіми, значить, настав час міняти підгузник.
12.Многоразовие липучки можна легко застібати і розстібати одним рухом. Особливо це зручно для тренувальних підгузників в період привчання дитини до горщика.
Ось ми і познайомилися з Вами з споживчими особливостями японських підгузників Merries. Погодьтеся - вражає!
До речі, багато хто помилково називають підгузники Мериес "Японськими памперсами". Японських Памперсів не буває! Памперс - це торгова марка, яка дуже розкручена у нас в Росії, так як це перший виробник, який з'явився на нашому ринку з підгузками. І Памперс і Мериес - це торгові марки, а продукт, який вони випускають - підгузники, тому грамотно слід говорити не Японські Памперси, а Японські підгузники.

Товари Merries в нашому магазині

Новости