педикюр

  1. Що дає педикюр?
  2. Наші послуги

Педикюр - це не тільки спеціальний догляд за пальцями ніг, а й інші заходи, спрямовані на підтримку краси і здоров'я ступень. Багато хто вважає, що можна виконати всі дії самостійно. Це вірно, якщо ми говоримо про молоду шкірі, тоді привести стопу в задовільний стан не важко, але якщо доводиться стикатися з грубою шкірою, дефектами нігтів або відсутністю часу, то послуги майстра виявляються незамінними. Також не всі можуть забезпечити себе спеціальними маслами, солями і іншими лікувальними і відновлюють засобами, які використовують професіонали. Салон краси «Вега» запрошує всіх на процедуру педикюру. З нами, ваші ніжки завжди будуть виглядати ідеально.

Що дає педикюр?

  • Естетичний ефект - мати красиво виглядають стопи без вад модно в будь-який час року, тому процедура необхідна.
  • Відновлювальний ефект - спеціальні ванночки з солями і рослинними компонентами допомагають поліпшити кровообіг, запускають відновні процеси і перешкоджають розвитку грибкових захворювань.
  • Розслабляючий ефект - розпарювальні і масажні дії майстра виробляють надзвичайний заспокійливий ефект.

Наші роботи



Наші послуги

Якщо вам необхідно зробити педикюр в Мінську, то салон «Вега» завжди готовий вітати нових клієнтів. Ми пропонуємо не тільки класичний педикюр, а й інші його види.

Класичний педикюр. Дана процедура включає в себе розпарювання ніг, видалення грубих і відмерлих ділянок шкіри, формування нігтьової пластини, нанесення лаку (за потреби) та обробку ніг спеціальним кремом. Класичною процедуру називають тому, що всі дії майстер виконує вручну. Для зняття шкіри використовує спеціальні абразивні матеріали, пилкою формує ніготь. Навіть температуру і склад рідини для розпарювання ніг повністю контролює ваш майстер.

Апаратний педикюр. Сучасна інтерпретація класичного педикюру, де на передній план виходить використання спеціальних апаратів для шліфування. Ці механізми дозволяють швидко і якісно видалити всю зайву шкіру без ризику отримати поріз. Застосування техніки прискорило процедуру, зробило її ще більш якісною.

Чому варто зробити педикюр у нас?

  • Кращі майстри - наші співробітники допоможуть правильно підібрати процедуру і використовувані матеріали, виправлять дефекти, додадуть нігтьової пластини ідеальну форму.
  • Високий рівень гігієни - всі інструменти проходять ретельну стерилізацію та дезінфекцію, зберігаючи ідеальну чистоту.
  • Високоякісні матеріали - ми співпрацюємо з європейськими виробниками косметики, а також з кращими світовими брендами.

Ціни на педикюр

Комплекс "Класичний педикюр" (обробка нігтів і стопи, масаж, нанесення живильного масла, надання нігтям форми, нанесення основи)
без покриття 30 з покриттям гелю лаком Kinetics до 10 днів шкарпетки 38 з довготривалим покриттям гель-лаком 55 Комплекс "Комбінований педикюр" (обробка фрезою і інструментом, масаж, нанесення живильного масла, надання нігтям форми, нанесення основи)
без покриття 33 з покриттям гелю лаком Kinetics до 10 днів шкарпетки 41 з довготривалим покриттям гель-лаком 58 Комплекс "Апаратний педикюр" (обробка фрезою, масаж, нанесення живильного масла, надання нігтям форми, нанесення основи)
без покриття 36 з покриттям гелю лаком Kinetics до 10 днів шкарпетки 44 з довготривалим покриттям гель-лаком 59 Комплекс "Чоловічий класичний педикюр" 36 Комплекс "Чоловічий комбінований педикюр" 41 Комплекс "Чоловічий апаратний педикюр" 44 Комплекс "СПА-педикюр" (педикюр, цукровий скраб, спеціальні засоби для розм'якшення, поживна маска, масло для кутикули, масаж ніг зі спеціальним ароматним кремом)
без покриття 37 з покриттям гелю лаком Kinetics до 10 днів шкарпетки 43


Що дає педикюр?
Що дає педикюр?
Чому варто зробити педикюр у нас?

Новости