Сейфи

  1. Тест ЦБ РФ В даний час Moniron - пройшов офіційні тести ЦБ РФ і рекомендований офіційно до використання...
  2. нові товари
  3. Вибір сейфа!

Тест ЦБ РФ

В даний час Moniron - пройшов офіційні тести ЦБ РФ і рекомендований офіційно до використання в кредитних організаціях.

В даний час Moniron - пройшов офіційні тести ЦБ РФ і рекомендований офіційно до використання в кредитних організаціях

... Детальніше

Дата: 14.07.2016

З нами безпечно!

Шановні партнери! З радістю повідомляємо Вам, що наша продукція Компанії «Промет» отримала декларацію про відповідність Технічному регламенту Митного союзу "Про безпечність меблевої продукції" ТР ТЗ 025/2012 на металеву меблі, мобільний архів і лави-підставки. Дана декларація є обов'язковою на території країн Митного союзу: Росії, Білорусії і Казахстану.

Технічний регламент вступив в силу з 1 липня 2014 року. Технічний регламент - документ ( нормативний правовий акт ), Що встановлює обов'язкові для застосування і виконання вимоги до об'єктів технічного регулювання (продукції, в тому числі будівель, будов і споруд, процесів виробництва, експлуатації, зберігання, перевезення, реалізації та утилізації), на відміну від ІСО , ГОСТ , ТУ та інших стандартів, що мають добровільне застосування.

З 1 липня 2014 року набрав чинності Технічний регламент «Про безпеку меблевої продукції», за Рішенням №32, прийнятому Комісією Митного союзу 15 червня 2012 року. Таким чином, документи про відповідність (сертифікат відповідності ГОСТу), видані до цього часу, дійсні тільки до закінчення терміну своєї дії, однак не пізніше, ніж до 1 березня 2016 року включно (КОЛЕГІЯ Євразійський ЕКОНОМІЧНОЇ КОМІСІЇ РІШЕННЯ від 18 жовтня 2012 N 189О порядку введення в дію технічного регламенту Митного союзу "Про безпечність меблевої продукції" (ТР ТЗ 025/2012) ).

Тобто з 1 березня 2016 виробництво, експлуатація, зберігання, перевезення, реалізація та утилізація меблів на яку немає декларації про відповідність Технічному регламенту Митного союзу "Про безпечність меблевої продукції" ТР ТЗ 025/2012 буде порушенням законодавства РФ і країн що входять ТЗ. Меблі вироблена не по вимогам ТР ТЗ 025/2012 буде визнана небезпечною і вилученої з обігу контролюючими органами.

Метою розробки даного документа є встановлення єдиних обов'язкових вимог до продукції, що випускається в обіг меблевої продукції, які забезпечать її вільне переміщення на території Митного союзу. У регламенті прописано вимоги до безпеки меблевої продукції і процесам її безпечної експлуатації.

Дія техрегламенту поширюється на вироби: набори, гарнітури побутових меблів, гарнітури призначені для громадських приміщень, меблі виготовлені за індивідуальними замовленнями, корпусні меблі, шафи, стелажі, картотеки, тумби, кушетки, лави. Повний перелік продукції, яка регламентується текстом документа, можна знайти в додатку до нього. Згідно з вимогами безпеки, прописаним в документі, меблі мають бути виготовлені таким чином, щоб при її експлуатації була забезпечена: механічна безпеку, хімічна безпека, санітарно-гігієнічна безпека, електрична безпеку, пожежна безпека.

Обов'язкова вимога до маркування: Маркування меблів повинна містити інформацію: про найменування вироби, про назву виробу, про товарний знак, про місцезнаходження виробника та імпортера, дату виготовлення, термін служби і гарантії, єдиний знак звернення на ринку Митного союзу.

Підтвердження відповідності продукції вимогам цього регламенту здійснюється у формі державного контролю, а також декларування, сертифікації (лише для дитячих меблів).

З нами безпечно!

... Детальніше

Дата: 01.04.2015

нові товари

У нас надходження нового товару, кращі сейфи, металеві меблі, детектори валют і лічильники банкнот - тільки все найкраще від провідних виробників.

... Детальніше

Дата: 11.08.2014

Вибір сейфа!

Питання що стосуються вибору, придбання і доставки сейфів, Ви можете обговорити по телефону +7978 888 0 -750.

Завжди раді допомогти Вам!

ВИБІР СЕЙФА від Спеціалізованого Салону-магазину СЕЙФИ!

Купівля сейфа вимагає деяких знань. Для того, що вам простіше було вибрати відповідний для вас сейф. Потрібно визначитися, що ви там будете зберігати !?

Все геніальне просто! Якщо ви збираєтеся зберігати в сейфі, тимчасово, під наглядом і охороною не великі цінності, у всякому разі, які не сильно порадують зловмисника - то падає вибір на вогнестійкий, офісний або меблевий сейф.

Якщо все-таки цінності або гроші - то тільки взломостойкий сейф! Вам допоможуть з вибором наші фахівці. Не ставте себе в глухий кут і не ламайте голову! Співробітники Югсейф допоможуть швидко з вибором сейфа.

Що стосовно ціни сейфа: дешевий сейф не може бути якісним. Вимагати від нього надійності безглуздо, сподіватися на "Авось" не пройде!

Будьте пильні: на ринку сейфів та металевих меблів досить багато дешевих підробок. Зовні вони мало чим відрізняються від «фірмових», але зі своїми функціями справляються погано, а то і зовсім їх не виконують. На щастя, більшості покупців такого товару вдається уникнути зустрічі зі злочинцями. Але ті, кому не пощастило, в справедливості мудрої прислів'я «Скупий платить двічі» переконуються раз і назавжди.

Існує оцінка фахівців, по співвідношенню вартості сейфа і містяться в ньому цінностей є пропорція 1 до 10 або 20. Наприклад, якщо сейф коштує 10000 рублів, то в ньому можна спокійно зберігати до 100-200 тисяч рублів. Якщо ж сейф коштує 1500-2000 рублів, то на зберігання великих цінностей він просто не розрахований, тобто розрахований більше від своїх, від приходять людей в будинок або від дітей, але не як не від злодія! Він розрахований на тимчасове зберігання цінностей при, якому або маломальской нагляду.

Простіше кажучи: закріплений меблевий сейф такого рівня ви можете використовувати наприклад так. Прийшли додому помістили туди свій гаманець, документи і ключі і т.п. Закрили його на код або ключ вибір за вами. І переміщується по дому зі спокійним і радісним настроєм, що цінності ваші знаходяться на місці. Прийшли до вас на приклад гості, друзі дітей або ваші друзі. А ви знаєте, що ваші цінності в сейфі і не, хто крім вас туди не має доступ. І у вас не виникне переживань, що залишили ланцюжок або кільце в ванній кімнаті. Можливо гаманець або ключі від авто, або важливі документи на тумбі в передпокої. Залишили дорогий годинник у вазі або поклали гроші на видному місці у себе вдома. А тут нежданий гість, якого ви просто не чекали! Протилежна ситуація: якщо не було - сейфа і цінності знаходилися не на своєму місці. Відволіклися розмовою зі співрозмовником, втративши всяку пильність, а таке буває часто. Ви залишили цінності без нагляду. А через, якийсь час не можете знайти, то, що так вам цінно. На жаль, пропало, на жаль, зникло, а вам, звичайно ж, не хотілося б подумати на близьку людину, який був у вас в гостях. Сподіваємося, думка вловили!

... Детальніше

Дата: 11.08.2014

Новости