Steba

  1. Якості STEBA більше 90 років!
  2. Трішки історії:
  3. В даний час компанія STEBA з гордістю пропонує російським споживачам придбати свою продукцію.

Відвідайте офіційний сайт марки Steba
німецькою мовою www.steba.com
російською мовою www.steba-bt.ru

Важко уявити більш привітний старовинний німецький місто, ніж баварський Бамберг, включений в список Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Черепичні дахи, середньовічна ратуша, найстаріша (з 1437 года!) Аптека в Німеччині і такі ж старі пивоварні ... І тут одночасно - сучасне високотехнологічне виробництво. Саме тут, в 5 хвилинах їзди від туристичного раю, виробляють найкращі і найпопулярніші в Німеччині Електрогрилі Steba.

Якості STEBA більше 90 років!

Компанія STEBA була заснована в Німеччині в 1919 році і починала з виробництва перших електричних прасок. Невелика компанія з моменту заснування і до цього дня зберігає виробництво в Німеччині, що дозволяє не тільки збирати деякі моделі, але і перевіряти якість всієї продукції STEBA, виробленої на інших виробничих площах. Щорічно не менше 400 000 виробів з маркуванням «Зроблено в Німеччині» сходять з конвеєра і поставляються більш ніж в 20 країн. Steba - сімейний бізнес і це багато до чого зобов'язує, репутація фірми - це репутація сім'ї.

Трішки історії:

1950 рік - перший електрообігрівач повітря для будинку

1956 рік - перший електричний барбекю-гриль для домашнього господарства.

1960 рік - перша фритюрница для домашнього використання.

В даний час компанія STEBA з гордістю пропонує російським споживачам придбати свою продукцію.

В даний час каталог продукції STEBA включає в себе практично всю малу побутову техніку для кухні і кліматичну техніку. Один із провідних напрямків компанії STEBA - виробництво контактних грилів, грилів-барбекю, раклетніц. І в Німеччині, і в Європі в цілому грилі зараз дуже популярні, на них готують і вдома, і на природі. Їх можна використовувати на балконах, на терасах і просто на кухні - ні диму, ні запаху, ні витрати вугілля, ні зайвого бруду. Грилі STEBA в Німеччині на особливому положенні: одна з моделей, гриль STEBA PG 4.4 , Яка проводиться вже понад 30 років, постійно займає перші місця у всіляких тестуваннях. Це просто дивно, але мабуть, ніхто не може створити нічого краще і якісніше. У компанії STEBA уважно стежать за розвитком технологій і впроваджують все найпередовіші з них. Наприклад перша мультиварка-скороварка STEBA DD1 ECO з двома рівнями тиску, перший «народний» су вид для домашнього використання STEBA SV 1 . Але продукція STEBA не тільки інноваційна, вона ще й відрізняється сучасним стильним дизайном. Дизайнери STEBA піклуються про те, щоб техніка була не тільки якісною, але і відмінно вписувалася в сучасний інтер'єр.

Новости