події

13.04.2010 13

Компанії INLINE Technologies і Microsoft провели «круглий стіл» «Новий погляд на процес взаємодії користувачів з використанням Exchange 2010 і SharePoint 2010».

У заході взяли участь керівники ІТ-підрозділів і технічні фахівці компаній - замовників INLINE Technologies. Представники регіональних компаній були підключені до обговорення через веб-трансляцію з допомогою Microsoft Live Meeting.

Організатори «круглого столу» запропонували присутнім зосередитися на обговоренні того, як використання нових можливостей Exchange 2010 і SharePoint 2010 дозволяє підвищити ефективність взаємодії співробітників організації. І на додаток до цієї теми - розглянути приклади впровадження систем централізованого управління ІТ-інфраструктурою на базі Microsoft і поговорити про вибір найбільш оптимального рішення для моніторингу інформаційно-технологічних сервісів.

Микола Ярмуш, консультант з технологічного розвитку партнерів Microsoft, продемонстрував нові можливості продукту Microsoft Exchange Server 2010, а саме: вбудовані засоби голосової пошти, її інтеграцію з поштовим клієнтом MS Outlook, нові засоби фільтрації і аналізу поштових повідомлень. Г-н Ярмуш зазначив, що платформа Exchange 2010 надає користувачам багатофункціональний русифікований інтерфейс для голосового управління своєю поштовою скринькою і роботи з календарем.

Про нові засоби бізнес-аналітики, закладених в SharePoint 2010, про розширення функціоналу документообігу та про спрощення роботи з інтерфейсом портального рішення розповіла присутнім Анна Юфкіна, спеціаліст з технологій компанії Microsoft.

Другий, «практичний» блок «круглого столу» почався з виступу Івана Голенева, керівника відділу інфраструктурних програмних рішень INLINE Technologies. Г-н гомілки поділився з колегами накопиченим компанією досвідом в реалізації проектів по створенню єдиної служби каталогу для розподілених організацій, освітивши основні етапи і особливості подібних проектів. У подальшій дискусії йшлося про створення єдиної системи управління розподіленої ІТ-інфраструктурою з використанням продуктів Microsoft SCCM і SCOM 2007. Зокрема, про архітектуру таких систем, про функції контролю і своєчасного виявлення збоїв в роботі компонентів ІТ-інфраструктури, які можуть бути причиною простоїв ІТ-сервісів організації і як наслідок - її фінансових втрат. Були порушені також питання інформаційної безпеки та розподілу повноважень у великій організації при виконанні завдань адміністрування служби каталогу.

На закінчення Борис Малахов, менеджер за рішеннями INLINE Technologies, представив систему управління життєвим циклом продажів, побудовану на платформі SharePoint 2010.

Дана система дозволяє організації вже на етапі попереднього продажу вибудувати правильну стратегію, визначити і запланувати точну кількість ресурсів для реалізації майбутнього проекту. І що важливо - управляти повним циклом продажів і виробництва, від попереднього продажу до завершення контракту, завдяки використанню вбудованих можливостей інтеграції SharePoint 2010 з MS Project і обліковими системами. Портальні технології та засоби формування звітів SharePoint 2010 дозволяють керівникам організації контролювати її діяльність і основні показники в розрізі проектів, структурних підрозділів і основних бізнес-процесів.

Про компанію Microsoft

Заснована в 1975 році, корпорація Microsoft є світовим лідером у виробництві програмного забезпечення, наданні послуг і розробці інтернет-технологій для персональних комп'ютерів і серверів.

Корпорація Microsoft розробляє і випускає широкий спектр програмних продуктів. В їх число входять настільні і мережні операційні системи, серверні додатки для клієнт-серверних середовищ, настільні бізнес-додатки і офісні додатки для користувачів, інтерактивні програми та ігри, засоби для роботи в мережі інтернет та інструменти розробки. Крім того, Microsoft пропонує інтерактивні (online) послуги, видає книги з комп'ютерної тематики, виробляє периферійне устаткування для комп'ютерів, займається дослідницькою діяльністю і розробкою нових комп'ютерних технологій. Продукти Microsoft продаються більш ніж в 80 країнах світу, перекладені більш ніж на 45 мов (в тому числі - на російську) і сумісні з більшістю платформ персональних комп'ютерів.

http://www.microsoft.com/ru/ru


За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся до Наталії Ожерельева, керівнику відділу із зовнішніх комунікацій: [email protected] .

Новости