довантаження

  1. Перевезення збірних вантажів по Росії.
  2. Надіслати попутний вантаж: як і навіщо
  3. Довантаження вантажоперевезення: переваги і недоліки
  4. Перевезення догрузом від компанії «Твоє Авто»

Перевезення збірних вантажів по Росії


Перевезення збірних вантажів по Росії.

Відправлення вантажів - послуга, затребувана у всіх сферах економіки і господарства. У сучасному, інтегрованому світі практично кожен підприємець стикається з необхідністю грузоотправок. Однак близько 50% всіх відправлених щодня вантажів - це невеликі партії, що займають не більше третини вантажного автомобіля. Подібні перевезення нерентабельні і недоцільні і для відправника, і для транспортної компанії, «в холосту» використовує резерв автомобіля.

Ідеальний виходом із ситуації є попутні вантажоперевезення. Відправка попутних вантажів по Росії - логістичне нововведення, яке здобуло особливу популярність в останнє десятиліття з розвитком інтернет-торгівлі. Перевезення вантажу попутно дозволяє вирішити відразу кілька ключових проблем:

  1. Надіслати вантаж швидко;
  2. Заощадить на доставці;
  3. Отримати весь спектр логістчіескіх послуг за мінімальну ціну.

Надіслати попутний вантаж: як і навіщо

Перевезення збірних вантажів попутно дозволяє істотно знизити вартість послуги і зробити її однаково вигідною для транспортної компанії і кожного відправника. Попутні вантажоперевезення можуть складатися з самих різних вантажів, бути адресовані різним одержувачам, єдине, що об'єднує вантажі - кінцева точка маршруту.

Виразна економічна вигода від відправки попутних вантажів по Росії зробила цей вид послуг дуже популярним серед вантажовідправників і перевізників. Однак, не дивлячись на легкість, доставка попутних вантажів по Росії - трудомісткий логістичний процес, що вимагає професіоналізму і точності роботи. Серед основних труднощів попутних перевезень:

  • Консолідація вантажів. Для попутної вантажоперевезення необхідно підібрати вантажі не тільки такі одним маршрутом, а й вимагають однакових умов транспортування;
  • Швидка консолідація і оформлення вантажів, що дозволяє відправляти довантаження з Санкт-Петербурга та інших міст в день замовлення послуги;
  • Грамотна організація вантажно-розвантажувальних робіт і видачі вантажів, так як ризик неправильної відправки або плутанини в іменах одержувачів вантажів при попутних перевезеннях значно зростає;
  • Грамотна компоновка вантажів, що дозволяє максимально ефективно використовувати місце в автомобілі при перевезеннях догрузом і при доставці попутних вантажів по Росії.

Довантаження вантажоперевезення: переваги і недоліки

Перевезення попутних вантажів мають цілу низку переваг, що і зробило їх одним з найбільш затребуваних видів логістичних послуг. Серед головних переваг перевезення догрузом варто відзначити:

  • Економічна доцільність. Основна перевага перевезення попутних вантажів - низька вартість такої послуги. У порівнянні з класичною перевезенням на пошуку попутного транспорту вантажовідправник може заощадити до 80% вартості перевезення, що перетворюється на справжнє цінову перевагу в разі торгівлі товарами. Не менш вигідні перевезення попутних вантажів і для транспортних компаній, істотно знижуючи витрати на перевезення (в разі відправки кожного вантажу окремо), компанія отримує практично такий же прибуток;
  • Якість послуг. При попутних вантажоперевезеннях відправник вантажу отримує той же пакет послуг, що і при класичній перевезення, включаючи якісне обслуговування, проведення вантажно-розвантажувальних робіт, страхування попутної перевезення, але вартість пакета послуг виходить нижчою;
  • Швидкість доставки вантажу, особливо в разі перевезень догрузом з Санкт-Петербурга чи Москви. Завдяки високій популярності попутних вантажоперевезень і дедалі зростаючого їх обсягу, відправка попутних вантажів по Росії здійснюється щодня, що скорочує час подібних перевезень до мінімуму.
  • Можливість регулярної відправки попутних вантажів по Росії. Якщо відправник вантажу займається торгівлею або надає послуги вимагають регулярної відправки невеликих партій товару, транспортні компанії можуть організувати регулярні перевезення вантажу попутно.

Єдиним недоліком пошуку попутного транспорту вважається збільшення терміну доставки вантажу (на період формування попутної вантажоперевезення). Однак, варто зауважити, що великі компанії з великою клієнтською базою здатні сформувати попутні вантажоперевезення всього за добу, а при перевезенні догрузом з Санкт-Петербурга або будь-якого іншого мегаполіса, попутний транспорт може відправлятися до декількох разів на добу.

Перевезення догрузом від компанії «Твоє Авто»

Наша компанія щодня здійснює попутні вантажоперевезення по Росії, перевезення догрузом з Санкт-Петербурга, Москви та інших міст. Маючи величезний досвід в перевезенні попутних вантажів, ми сформували власну логістчіескую ланцюжок, що дозволяє в найкоротші терміни знайти попутний транспорт для відправки будь-якого виду вантажу.

Серед переваг попутних перевезень вантажів від компанії «Твоє Авто» особливо слід відзначити:

  • Грамотну логістичну організацію, що дозволяє знайти попутний транспорт в лічені години і скоротити період доставки вантажу до мінімуму;
  • Мінімальну вартість перевезення вантажу попутно, завдяки широкій клієнтській базі, повному завантаженні автомобіля і вибору оптимального маршруту;
  • Безпека перевезення догрузом. Як і при класичних транспортуванні, перевезення вантажу попутно страхується , Вантажно-розвантажувальні роботи проводяться максимально акуратно і дбайливо.

Зв'язавшись з нашими менеджерами з вантажоперевезень, ви зможете отримати вичерпну інформацію про попутних перевезеннях, а також замовити перевезення збірних вантажів по Росії з мінімальними фінансовими і тимчасовими витратами!

+7 (812) 407-22-17

Замовити перевезення догрузом

Схожі статті:

Чому вантажоперевезення збірних вантажів популярні

Особливості доставки вантажу автотранспортом

Новости