відеореєстратори

  1. Існують 3 основних види відеореєстраторів:
  2. Існує чотири основних аналогових стандарту:
  3. Кількість каналів реєстратора - це важливо
  4. Які переваги гібридних відеореєстраторів?
  5. Які переваги аналогових відеореєстраторів?

Відеореєстратори сьогодні використовуються практично скрізь, починаючи від приватних будинків, закінчуючи великими промисловими підприємствами. вартість системи відеонагляду і товарів, пов'язаних з нею, знижується, а попит зростає. Високі вимоги користувачів привели до появи нових категорій реєстраторів, на які їх можна розділити.

Існують 3 основних види відеореєстраторів:

  • аналогові відеореєстратори
  • гібридні відеореєстратори
  • IP (NVR) відеореєстратори

На нашому сайті ви знайдете професійний відеореєстратори всіх трьох різновидів. для IP відеореєстраторів існує окремий розділ, там ви зможете ближче познайомитися з моделями, дізнатися про особливості цих пристроїв, тут же, розповімо про аналогових, гібридних відеореєстраторах.

Аналоговий реєстратор - це пристрій, що приймає зображення з аналогових відеокамер через коаксіальні кабелі. Сучасні аналогові реєстратори досить часто вміють приймати і обробляти сигнал з IP відеокамер, в такому випадку вони називаються гібридними.

Існує чотири основних аналогових стандарту:

Ці стандарти відеосигналів можна умовно розділити на старий і новий аналог.

До старим стандартом ставитися CVBS. Він був популярний досить довго, але максимальний дозвіл, яке могло видати такий формат це 1000 ТВЛ, що дорівнює приблизно 960х576 пікселям. Поява нового аналога призвело до того, що попит на відеореєстратори старого формату почав падати і їх перестали випускати. Хоча варто зауважити, що багато сучасних реєстратори підтримують CVBS, оскільки від технології відмовилися відносно недавно і поки люди продовжують користуватися старими аналоговими камерами.

Хоча варто зауважити, що багато сучасних реєстратори підтримують CVBS, оскільки від технології відмовилися відносно недавно і поки люди продовжують користуватися старими аналоговими камерами

Решта перераховані вище формати відносяться до нового аналогу. Їх можна розглянути разом оскільки всі три формату фактично нічим не відрізняються, крім відсутності сумісності.

AHD (Analog High Definition) - це загальна назва формату, розробленого в Кореї, ця технологія передачі зображення не ліцензована і може вільно копіюватися, на відміну від двох наступних форматів.

HD-CVI - запатентований китайською компанією Dahua формат передачі зображення. Він схожий з класичним AHD, але на відміну від останнього постійно модернізується і вдосконалюється.

Turbo HD (HD-TVI) - дітище вже інший китайської компанії під назвою Hikvision. Цей формат також дуже схожий з попередніми представниками «нового аналога», але, як і у випадку з HD-CVI, компанія-власник постійно модернізує його. Так, майже кожні півроку, з'являється нове обладнання з підтримкою все більшого дозволу.

На сьогоднішній день, можна сказати, що дозвіл для аналогових стандартів відеоспостереження є чимось природним. У найближчі 2-3 роки цей дозвіл буде так само доступно за ціною, як і Full HD.

Завдяки політиці компаній, що прагнуть отримати лояльність своїх клієнтів, обладнання проводиться сумісним відразу з усіма форматами (у нас на сайті вони представлені як XVR реєстратори). Така політика дозволяє витримувати конкурентоспроможність на ринку відеоспостереження.

Крім того, щоб передбачити всі потреби клієнтів, компанії випускають гібридні реєстратори, які підтримують підключення деякого кількості IP камер відеонаблюденіня, що дозволяє відмовитися від окремого NVR пристрою.

Виробники все активніше рухаються в бік підвищення зручності, легкості використання своїх пристроїв. Це видно не тільки по зростаючій універсальності реєстраторів, а й по постійному створенню та вдосконаленню якісних програмних додатків під ПК або смартфони для цих відеореєстраторів. Але, незважаючи на це, уточнювати сумісність ваших відеокамер з придбаним реєстратором поки ще стоїть.

Кількість каналів реєстратора - це важливо

На відміну від IP відеореєстратора де підключення до всіх відеокамер йде через світч, до якого сам реєстратор підключається всього одним проводом з роз'ємом RJ-45, аналогові відеокамери спостереження підключаються до реєстратора безпосередньо через окремий роз'єм.

Відеореєстратори діляться на групи, виходячи з кількості підтримуваних каналів:

  • 4 канальні
  • 8 канальні
  • 16 канальні
  • 24 канальні
  • 32 канальні

4 канальні   8 канальні   16 канальні   24 канальні   32 канальні

4 канали

32 каналу


Які переваги гібридних відеореєстраторів?

Якщо 4 канальні відеореєстратори здебільшого використовуються для маленьких офісів, фірм, невеликих складів або приватних будинків, то 32 канальні пристрої купуються власниками великих будівель і підприємств середньої або великої величини. У гібридних відеореєстраторах, при збільшенні кількості роз'ємів для аналогових камер, також збільшується кількість підключаються IP камер. Так в реєстраторах на 32 каналу, кількість підключаються IP камер може досягати 16. При відключенні певної кількості аналогових камер, стає можливе підключення такого ж кількості IP камер. Крім них, також збільшується кількість вінчестерів, SATA портів і аудіоканалів.

Ви зможете купити 32 канальні відеореєстратори в нашому магазині точно так само як чотирьох канальні реєстратори, але, зрозуміло, ціна відеореєстратора на 32 відеоканалу буде відрізнятися від чотирьох канального пристрої.

Які переваги аналогових відеореєстраторів?

Перш за все, це підсумкова ціна системи відеоспостереження. Так як ціна аналогової системи відеоспостереження, в більшості своїй, виявляється менше вартості IP системи, при незмінно високій якості відеозапису, яка фактично нічим не поступається IP системі.

Другим важливим умовою можна вважати високу сумісність з різними форматами і марками камер, а також можливість підключати відеореєстратори до вже існуючих систем відеоспостереження, що значно економить кошти при апгрейді.

Третя відмінність: між IP камерою і реєстратором має бути не більше ста метрів, інакше необхідно використовувати проміжні комутатори з підключенням харчування для нього. У випадку з аналоговими HD камерами, ця відстань збільшується до 500 м, що дає можливість для розгортання системи відеоспостереження в аналогічній якості на великих відстанях.

Четверте перевага - простота підключення такого обладнання дозволяє з легкістю встановити його самостійно.

П'яте перевага - аналоговий сигнал, на відміну від IP, не має затримок при трансляції відео.

П'яте перевага - аналоговий сигнал, на відміну від IP, не має затримок при трансляції відео

Інтернет магазин Worldvision займається продажем охоронної техніки і знаходиться на ринку вже більше 10 років. Ми з радістю допоможемо вам у виборі потрібного товару, а також запропонуємо вам пораду з будь-яких питань, що цікавлять. Думка кожного клієнта важливо для нас, тому ви можете розраховувати на хороший сервіс та обслуговування. Тому купити відеореєстратор в інтернет-магазині Worldvision буде правильним вибором.

Які переваги аналогових відеореєстраторів?
Які переваги аналогових відеореєстраторів?

Новости