🚚 Міжнародна доставка вантажів - OnlogSystem

  1. Міжнародні автомобільні перевезення
  2. Міжнародні залізничні перевезення
  3. міжнародні авіаперевезення
  4. Міжнародні морські перевезення

Ми здійснюємо міжнародну доставку вантажів всіма видами транспорту: автомобільним, морським, залізничним і авіаційним.

Ми здійснюємо міжнародну доставку вантажів всіма видами транспорту: автомобільним, морським, залізничним і авіаційним

Міжнародні автомобільні перевезення

Автомобільні вантажоперевезення - найбільш затребуваний спосіб доставки, в силу своєї універсальності. Можливість оперативної доставки товару без зайвих перевантажень, перевезення небезпечних вантажів автомобільним транспортом, гнучкість в побудові логістичного ланцюга є одними з переваг міжнародних автомобільних перевезень.

Автоперевезення вантажів в Росію і на експорт дозволяють провести швидку доставку товарно-матеріальних цінностей «від дверей до дверей» на великі відстані, практично в будь-яку країну, в тому числі будучи частиною мультимодальних перевезень .

У випадку з міжнародними мультимодальні контейнерними перевезеннями автомобільний транспорт забезпечує доставку вантажів в порт або на ж / д станцію, відповідно до оптимальними логістичним маршрутом.

Компанія Онлог Систем, надаючи послуги з автодоставку з Європи, Китаю, країн ближнього зарубіжжя, приділяє увагу комплексності процесу, співпрацюючи з більшістю терміналів і СТЗ на прикордонних переходах, і в кінцевих пунктах призначення. У разі необхідності ми пропонуємо нашим клієнтам послуги митного представника, або так зване оформлення на контракт брокера, будучи ліцензованим уповноваженим економічним оператором.

Ви можете розмитнити вантаж там, де це зручно виходячи з логіки маршруту. Ми пропонуємо митне оформлення на постах в Московській області, Смоленська, Пскова, Брянська, Санкт-Петербурга, Новоросійська, Владивостока, Знахідки, Гродеково, Забайкальска.

Міжнародні залізничні перевезення

Залізничні перевезення вантажів як внутрішні російські, так і міжнародні, також дуже затребувані. Рентабельність ж / д вантажоперевезень забезпечується такими факторами, як досить висока швидкість і надійність, незалежність від погодних умов, в поєднанні з низькою вартістю. Якщо вам потрібна швидка міжнародна доставка, але при цьому авіа транспорт обходиться занадто дорого, це оптимальне рішення вашої логістичної задачі.

В даний час активно розвиваються залізничні перевезення з Китаю в Росію і Європейські країни, практично щомісяця з'являються нові швидкі поїзди з Гуанчжоу, Шанхая, Нанькін, Ухань, Ченду, Сямень і багатьох інших промислових центрів Китаю. Для прикладу експрес поїзд з Гуанчжоу в Москву дозволяє доставити ваш вантаж за 16-17 днів у порівнянні з 25-30 днями мультимодальной перевезення через Владивосток або 45 днями морської доставки через Санкт-Петербург. Міжнародна доставка збірних вантажів по залізниці також не є винятком, широка географія дозволяє здійснити доставку з Китаю в короткі терміни в Москву, Санкт-Петербург, Єкатеринбург і Новосибірськ.

Послуги з перевезення вантажів залізничним транспортом має перевагу не тільки в швидкості, але і в можливості доставити негабаритні та важкі вантажі, часто не приймаються до перевезення автомобільним і морським транспортом.

Також перевезення ж / д транспортом використовуються для доставки наливних і насипних вантажів, автомобілів і будівельної техніки.

У випадку з доставкою з Китаю поїздами для збереження основного переваги даного способу перевезення, швидкості, важливим є питання оперативного оформлення внутрішнього митного транзиту (ВТТ) або безпосереднього митного оформлення імпорту на прикордонному переході.

Наша компанія має представництво в Забайкальську і ліцензію митного представника, що позбавить вас від необхідності пошуку ще одного надійного партнера в області митного оформлення ж / д вантажів.

міжнародні авіаперевезення

Послуги з авіаперевезення вантажів, як правило, використовується при необхідності термінової доставки товару на великі відстані. Крім того, перевезення вантажів по повітрю в ряді випадків є єдино можливим способом доставки через недоступність місця призначення для інших видів транспорту.

Перевагою авіаперевезень є також високий ступінь безпеки і захищеності вантажу від можливих розкрадань або псування. Необхідність митного оформлення тільки при відправці і отриманні вантажу, тобто без необхідності оформлення внутрішнього митного транзиту, також є плюсом доставки авіатранспортом.

Основним мінусом цього виду вантажоперевезень є висока собівартість щодо інших способів транспортування. Наша компанія допомагає своїм клієнтам нівелювати цей недолік, пропонуючи їм вигідні тарифи.

Також ми маємо можливість консолідувати невеликі партії вантажів для відправки авіатранспортом з Китаю в Росію, щоб знизити авіатариф і мінімізувати накладні витрати.

надаючи послуги уповноваженого економічного оператора в Шереметьєво, Домодєдово, Внуково, Пулково, Кневічі і Кольцово, ми проводимо митне очищення авіавантажів менш ніж за 3 години, що мінімізує ризики затримок і додаткових витрат на зберігання вантажу в аеропорту, а також дозволить розмитнити вантаж без коригувань митної вартості.

Міжнародні морські перевезення

Існують різні технології перевезення вантажів морем, але переважна більшість складають контейнерні перевезення вантажів . Перш за все пов'язано з їх значними перевагами при міжнародній доставці в складі мультимодальних маршрутів, в поєднанні з використанням залізничного або автомобільного транспорту через великі транспортні вузли. У Росії найбільш поширена мультимодальная доставка через Владивосток, Знахідку, Санкт-Петербург і Новоросійськ. Доставка контейнерами з Китаю, а так само інших країн Південно-Східної Азії через зазначені портові міста в середньому займає 30-45 днів в залежності від порту відвантаження і кінцевого пункту призначення.

Альтернативою доставки через російські порти, є мультимодальная перевезення через Ригу, Котку, і інші балтійські порти. Розвинена інфраструктура, низька вартість портового обслуговування і відсутність складних митних формальностей, робить дані маршрути серйозною конкурентною альтернативою.

Основним доводом при виборі маршрутів доставки через балтійські порти в замін, на перший погляд, більш зрозумілим варіантів транспортування через порти РФ, серед учасників ЗЕД, є мінімальні ризики додаткових витрат, часто виникає в портах Санкт-Петербурга і Новоросійська внаслідок тривалого митного оформлення імпортних вантажів і високих ставок зберігання на морських терміналах. Мінімізувати дані ризики, не роблячи додатковий гак через Європу, нашим клієнтам дозволяють послуги уповноваженого економічного оператора, що володіє істотними преференціями при здійсненні митних операцій, з якими ви можете ознайомитись у відповідному розділі (посилання). При імпорті продукції на свій контракт, або експортному митному оформленні, не менш важливі кваліфікація і досвід митного представника, що є вашими руками та очима під час роботи з митними органами.

Морський транспорт в міжнародних перевезеннях традиційно вважається найдешевшим, хоча в різні періоди часу, особливо в пікові сезони, наприклад ставки фрахту в Санкт-Петербург можуть бути порівняні або навіть перевищувати вартість доставки через Владивосток за схемою море плюс ж / д, або через Забайкальск швидким поїздом.

Розрахувати вартість міжнародного перевезення різними видами транспорту ви можете за допомогою калькулятора міжнародної доставки на головній сторінці нашого сайту або отримавши детальну консультацію у наших фахівців в сфері ЗЕД!

Новости