презентації

  1. Керівництво по застосуванню моделі LBG
  2. Бізнес, НКО і влада в соціальному партнерстві: тенденції і надихаючі практики
  3. КСВ в корпоративному управлінні
  4. Нові можливості соціальних медіа та інтернету в розвитку КСВ
  5. Корпоративне волонтерство як інновація і управління змінами

Головна / Галерея Головна   /   Галерея   Керівництво по застосуванню моделі LBG   Керівництво розроблено для користувачів, які зацікавлені в освоєнні Моделі LBG і її застосуванні для оцінки корпоративних інвестицій в співтовариства

Керівництво по застосуванню моделі LBG

Керівництво розроблено для користувачів, які зацікавлені в освоєнні Моделі LBG і її застосуванні для оцінки корпоративних інвестицій в співтовариства.

Ця книга концентрує увагу користувачів на «ресурсному» аспекті Моделі LBG, допомагаючи оцінювати «інвестиції в співтовариства» всіх існуючих видів і типів. Публікація містить вступ, присвячене ключовим поняттям моделі.

(1 Mb, PDF) (1 Mb, PDF)   Завантажити Завантажити

Бізнес, НКО і влада в соціальному партнерстві: тенденції і надихаючі практики

26 серпня 2016 року в Москві відбулася конференція «Бізнес, НКО і влада в соціальному партнерстві: тенденції і надихаючі практики», учасникам якої було представлено всеросійське дослідження по темі соціального партнерства, а також приклади взаємодії в цій сфері. Присутні обговорили особливості розвитку міжсекторного партнерства в Росії, а також познайомилися з сучасними практиками в цій сфері. Організатор - Центр розвитку філантропії «Причетність» за підтримки «Нестле Росія».

Організатор - Центр розвитку філантропії «Причетність» за підтримки «Нестле Росія»

КСВ в корпоративному управлінні

10 квітня 2013 пройшла конференція «Соціальна відповідальність в системі корпоративного управління», організована Центром розвитку філантропії «Причетність» за підтримки ГК «Новард» і банку Уралсиб.

10 квітня 2013 пройшла конференція «Соціальна відповідальність в системі корпоративного управління», організована Центром розвитку філантропії «Причетність» за підтримки ГК «Новард» і банку Уралсиб

Нові можливості соціальних медіа та інтернету в розвитку КСВ

В середині грудня 2012 року вже втретє журнал «Бізнес і Суспільство» і Центр розвитку філантропії «Причетність» проводили круглий стіл «Нові можливості соціальних медіа та інтернету в розвитку КСВ». Захід проходив за підтримки ЮніКредит Банку, на ньому провідні компанії ділилися досвідом роботи в мережі, знаходили шляхи ефективного впливу на аудиторію.
На сайті ми представляємо тільки 2 презентації з тих, що демонструвалися на заході.

На сайті ми представляємо тільки 2 презентації з тих, що демонструвалися на заході

Корпоративне волонтерство як інновація і управління змінами

7 серпня вже втретє Центр розвитку філантропії «Причетність» за підтримки журналу «Бізнес і суспільство» зібрали представників бізнесу, НКО, влади і експертів, щоб в рамках конференції обговорити різні аспекти корпоративного волонтерства.
На сайті ми представляємо тільки 7 презентацій з тих, що демонструвалися на заході.

Новости