# 40рд # 40роддом # виписка Минаючи # історіяродов, яка

# 40рд # 40роддом # виписка
Минаючи # історіяродов, яка застрягла на етапі редактури (читай: заміни матюків на літературні), розповім про виписку з пологового будинку.
Незнаю, як деяким вдається виглядати, як квітуча троянда в будь-якій ситуації, але після трьох днів в пологовому будинку я виглядала так, немов Газманов вкрав мої ясні дні (с) by kkooonffetti
Тому надія була тільки на косметику. Я планувала намалювати собі відпочиле особа і випурхнути з пологового будинку свіжа і рум'яна, немов з спа-салону. Мета - справити враження на чоловіка і добре вийти на фото. Дивишся він би і забув, як два дні тому я з озвірілим поглядом і скуйовдженим волоссям бігала по палаті і заблевивала всю родову.
Відразу косметику я з собою не взяла, тому що сумки мої і без того виглядали так, немов я туди переїжджаю з усією родиною, циганським табором і парочкою ведмедів. Тому ми домовилися, що чоловік привезе косметичку в день виписки.
У день ікс я зрозуміла що мене чекає справжній квест. Інформацію довелося збирати по крупицях. Медсестри робили великі очі, блідли і тікали, немов я у них питала про Волан-де-Морта, а не порядок дій при виписці.
Я помилася і стала чекати, коли мені принесуть передані речі: одяг, косметичку, фен. Але прийшла жінка і сказала, що пакет мені ніхто не принесе, він буде чекати мене в виписаний кімнаті. Я здогадалася, що кімната врядли передбачена для зборів і час буде обмежено. Так, ще 30 сумних хвилин я витратила в безглуздому очікуванні. Я намагалася змиритися з думкою, що виписуватися доведеться з мокрим волоссям, без красивих скул і виразних очей. Залишилася надія на те, що буде хвилинка, щоб замазати сліди безсонних ночей під очима.
Нарешті, разом з ще однією дівчинкою нас проводили в кімнату, де було 4 медсестри.
Далі мені здавалося, що я виявилася не в виписаний кімнаті, а в штаб-квартирі Штазі.
Мене завалили питаннями: "Як ваше прізвище?", "Де ваші пакети?", "Де одяг вашої дитини, говорите швидше", "А, ну-ка, ще раз ваше прізвище", і так кілька разів. Хіба що ліхтариком в очі не світили.
Потім переляканого дитини, що плаче забрала медсестра, щоб одягнути в підготовлений виписаний комплект. Тим часом одні дами на мене гукали, щоб одягалася швидше, а інші бурхливо обговорювали під що я одягнена. Природно, мови про косметику і фені навіть не йшло, мені не дали навіть знайти шкарпетки, довелося одягати взуття на босу ногу. Далі мене чи не випхали в виписаний зал, де чекали родичі і фотограф.
Ця ж жінка, яка щойно орала на нас, винесла дитину і заспівала солов'єм. Мовляв, вітаю вас з такою подією, ростіть здоровими, приходьте до нас ще. Я втратила дар мови і ледь стримувалася, щоб не розридатися від образи. Від того, як скомкали такий зворушливий і важливий для мене момент і від абсурдності того, що відбувається.
Тому на фото я виглядаю так, як виглядаю.
До речі, вдома виявилося, що дитині не наділи приготований костюмчик, просто натягнули зверху теплий комбез і конверт. Не було навіть рукавиць, у дитини були голі ручки.
Це все залишило неприємний відбиток в пам'яті, але спасибі моїм близьким, завдяки щирим емоціям яких, я змогла прийти в себе.

Open in the app

You will be able to see all photos, comment and read other posts in the Mom.life app

Open this post
in the Mom.life app

Open Мене завалили питаннями: "Як ваше прізвище?
Quot;, "Де ваші пакети?

Новости