волани

Р укав-волан - це маленький рукавчик, вільно спадає з плеча. Сам волан є смужкою легкої тканини або мережива, пришитий до одягу таким чином, що створює ефект м'яких хвиль. Рукав-волан може бути коротким (близько 10 см) або середньої довжини (до 20 см), але не більше.

Рукава-волани відомі історії здавна, але раніше вони в основному використовувалися при пошитті дитячого одягу. У теперішній же час мода на воланчики перекинулася і на більш дорослу аудиторію. Даний фасон рукава використовується в основному в літньому одязі, він надає кофточкам, суконь і топів легкість і додає всьому образу м'якої жіночності. Найкраще виглядає такою крій з пишними і злегка розкльошені спідницями , Що наближає практично будь-яку фігуру до ідеальної - типу Пісочний годинник . При непропорційною фігурі, який є тип фігури Груша , Наприклад, волани на плечах додають обсяг у верхній частині тіла, візуально вирівнюючи силует.

Хвилеподібні рукава добре працюють на будь-якій фігурі, за винятком дуже худеньких і маленьких жінок, яким хочеться виглядати більш жіночно. Воланчікі на плечах надають таким дамам легковажності, наближаючи їх образ скоріше до дитячого, ніж висловлюють жіночність.


Р укав-волан - це маленький рукавчик, вільно спадає з плеча



ЗАЛИШИТИ СВІЙ КОМЕНТАР І ОТРИМАЙТЕ КОРИСНИЙ ПОДАРУНОК,
Допомагає тримати СЕБЕ ЗАВЖДИ У ФОРМІ!


Новости