TommeeTippee

  1. Closertonature
  2. Explora
  3. Sangenic

Незважаючи на стрімкий ритм сучасного життя, а, можливо, саме завдяки йому, все більше батьків приходять до думки, що краще для життя і розвитку малюка давно придумано природою. І відповідальні виробники товарів для дітей повністю поділяють їх думку. Незважаючи на стрімкий ритм сучасного життя, а, можливо, саме завдяки йому, все більше батьків приходять до думки, що краще для життя і розвитку малюка давно придумано природою

Саме на єднанні з природою заснована концепція англійської компанії MaybornBabyandChild, яка є виробником торгової марки TommeeTippee. Історія цієї продукції почалася в далекому 1965 році і з тих пір компанія постійно є одним з лідерів за обсягами продажів в 39 країнах світу. Суворе відповідність європейським стандартам і контроль якості на всіх етапах виробництва, постійні дослідження та інноваційні рішення - ось запорука популярності і численних наградTommeeTippee.

Продукція TommeeTippee випускається в трьох основних напрямках: Closertonature, Explora і Sangenic. А зараз докладніше про кожну з них.

Closertonature

У перекладі з англійської назва цієї серії означає "Ближче до природи" і продукція, що випускається в ній, призначена для турботи про найменших діток з перших днів життя. Це пустушки і прорізувачі, радіо- і відеоняні, стерилізатори, молоковідсмоктувачі та аксесуари для зберігання молока, гігієнічні вкладиші для годуючих мам і навіть господарські дрібниці.

Це пустушки і прорізувачі, радіо- і відеоняні, стерилізатори, молоковідсмоктувачі та аксесуари для зберігання молока, гігієнічні вкладиші для годуючих мам і навіть господарські дрібниці

Але найголовніше - це знамениті пляшечки TommeeTippee з не менш знаменитими сосками, які максимально повторюють форму жіночих грудей. Навіщо це потрібно? Для того щоб процес годування з пляшки був якомога більш схожий на процес грудного вигодовування. Адже це не тільки забезпечує малюкові комфорт, але і допомагає налагодити грудне годування після вимушеної перерви.

І якщо раніше знайомство немовляти з пляшкою практично завжди означало його відмова від грудей, то зараз у мам є можливість поєднувати два види годування (що дуже зручно для працюючих батьків) або спокійно пережити необхідність не годувати грудьми протягом певного часу. Після пляшечки TommeeTippee дітки прекрасно повертаються до маминих грудей.

Explora

А це вже товари для дітей старшого віку. Продукція цієї серії покликана забезпечити приємне і м'яке введення прикорму і стати першою посудом для самостійного їдця, а також забезпечити догляд і дозвілля підростаючого малюка. Тут ви знайдете чашки-поїлки, завдяки особливій формі яких дитина інтуїтивно і легко навчиться ними користуватися, столові прибори, пристосовані для маленького ротика, різноманітні контейнери і підставки, а також інші необхідні дрібнички для організації найбільш комфортного годування. І все це - з яскравого безпечного матеріалу з веселими картинками, що стане додатковим стимулом для дитини освоїти всі ці хитромудрі предмети.

І все це - з яскравого безпечного матеріалу з веселими картинками, що стане додатковим стимулом для дитини освоїти всі ці хитромудрі предмети

Також в цій серії випускаються всілякі аксесуари: расчесочки, ножиці, і навіть іграшки - загалом, все, що може стати в нагоді мамі маленького дослідника світу!

Sangenic

Продукція з цієї серії призначена вже виключно для батьків. У Sangenic випускаються утилізатори для підгузників і аксесуари до них, що дозволить вам утримувати будинок у виключній чистоті і позбавить від неприємного запаху використаних підгузників.

У Sangenic випускаються утилізатори для підгузників і аксесуари до них, що дозволить вам утримувати будинок у виключній чистоті і позбавить від неприємного запаху використаних підгузників

Можна ще багато написати про престижних професійних премії та нагороди, отриманих за результатами опитувань матусь, яких за всю історію бренду накопичилося достатньо велика кількість. Про те, що TommeeTippee популярний і серед звичайних, і серед зіркових батьків ... Але для компанії з такою історією і репутацією це не є відмінною рисою.

Офіційний сайт компанії - TommeeTippee .

А підібрати продукцію від TommeeTippee, яка задовольнить потреби саме вашого малюка, ви можете тут .

Коваленко Анна, тричі мама, спеціально для Kindo !

Навіщо це потрібно?

Новости