Zenit

Досконала модульна серія ABB Zenit (АББ Зеніт) для красивого і надійного оформлення інтер'єру.

Серія ABB Zenit надає великий вибір функціональних механізмів і аксесуарів - силові та інформаційні розетки, вимикачі, диммери, вимикачі жалюзі, датчики руху. Безліч спеціальних функцій - карткові вимикачі, кодові клавіатури, управління аудіопристроями, автономні світлові покажчики і багато іншого.

Модульна конструкція і додаткові аксесуари, дозволяють використовувати обладнання ABB Zenit в боксах систем централізації, в системах робочих місць, кабельних каналах, монтувати модулі Zenit на DIN-рейку. Передбачені рішення для відкритого монтажу. Можливість вибрати європейський або італійський / американський стандарт рамок.

фахівці NIESSEN спроектували серію Zenit з урахуванням вимог професіоналів. Зручний монтаж і економія часу, ергономічні клавіші БВ-контактів, мала глибина механізмів, для економії місця в коробці, гвинтові і безгвинтові клеми, поліпшені супорти.

Зелена світлодіодне підсвічування для клавішних вимикачів і кнопок. Унікальна ніжна зелена підсвітка Еко-дизайн, для поворотного світлорегулятора Zenit. Зручний LED-модуль, з можливістю швидкої фронтальної заміни світлодіода.

ABB Zenit - перша серія електронастановне обладнання, зазначена сертифікатом AENOR Ecodiseño! NIESSEN керується в розробці не тільки технічними та естетичними критеріями, а й принципами дбайливого ставлення до навколишнього середовища.

Завантажити каталог ABB NIESSEN Zenit

Новости