| Як не варто одягатися чоловікові влітку: 5 порад

  1. Рада № 1. Уважно вибирайте взуття, забудьте влітку про шкарпетки
  2. Рада № 2. Позбавтеся від обтягуючих футболок, надягайте майку тільки для сну
  3. Рада № 3. Носіть сорочку навипуск, будьте обережні з геометричним малюнком
  4. Рада № 4. Слідкуйте за довжиною шорт
  5. Рада № 5. Не перестарайтеся з аксесуарами

Про чоловічому стилі говорять рідше, ніж про жіноче. А дарма: можливо, тому влітку ми як і раніше бачимо чоловіків, які носять шкарпетки з шльопанці або сандалями, заправляють майки в шорти і не комплексують виходити на вулицю в футболках-сітках. Ніхто не вимагає від чоловіків неперевершеного стилю, але за ганебні помилки можуть підняти на сміх. Щоб не виглядати безглуздо, досить запам'ятати кілька порад.

Рада № 1. Уважно вибирайте взуття, забудьте влітку про шкарпетки

Шкарпетки і відкрита взуття несумісні. Про це говоримо в першу чергу, тому що влітку це найсильніше «б'є» по очах. Шльопанці і сандалі носять на босу ногу. Не можна одягати шкарпетки з лофери , Мокасинами і Сліпер. Це поширена помилка, яка видає відсутність смаку і стилю у чоловіка, показує, що йому плювати на свій зовнішній вигляд. Якщо без шкарпеток ніяк, можна вибрати закриті літні туфлі.

При виборі туфель не наступити на інші граблі: не купуйте білу взуття. Туфлі завжди повинні бути темніше штанів. Ідеальні для літа коричневі або сині відтінки. Шкарпетки потрібно вибирати за кольором взуття або штанів. На білі шкарпетки - табу.

Рада № 2. Позбавтеся від обтягуючих футболок, надягайте майку тільки для сну

Якщо фігура неідеальна, то обтягуючі футболки будуть це підкреслювати. Футболка - спортивний одяг. Якщо хочеться виглядати стильно, її краще замінити на приталенную сорочку або поло.

Так звані майки-алкоголічки недоречні ніде, крім як вдома. Це нижня білизна. Ви правда хочете всім його показувати? На вулицях можна побачити чоловіків в майках із сітки, через яку просвічує неспортивний торс і навіть волосся. Коментувати тут нічого: такого одягу в гардеробі поважає себе чоловіка бути не повинно.

Коментувати тут нічого: такого одягу в гардеробі поважає себе чоловіка бути не повинно

Не купуйте футболки з написами. Комічні фрази взагалі не припустимі на одязі стильних чоловіків. Це для підлітків.

Деякі чоловіки примудряються носити майки під сорочкою. Влітку в цьому немає необхідності, але якщо все-таки сильно хочеться, то майка повинна бути однотонною і не темніше сорочки.

Рада № 3. Носіть сорочку навипуск, будьте обережні з геометричним малюнком

Влітку сорочку можна вільно носити навипуск. Зрозуміло, якщо стиль одягу - casual, а не офісний. Сорочка повинна бути оптимальної довжини, щоб не виглядати як нічна сорочка. Заправлені в шорти сорочки виглядають комічно і як би говорять про те, що чоловік так і не розлучився з дитячими звичками. Виняток: заправити сорочку можна, якщо шорти - брючного крою і з ременем.

Сорочку не потрібно застібати на всі гудзики під горло. Ідеальний варіант - 2-3 розстебнута зверху гудзики. Головне, щоб через вирізу на проглядалася волохаті груди.

Якщо сорочка з тканини з геометричним малюнком, то низ повинен бути однотонним. Дві речі з принтами не уживаються один з одним.

Стилісти не рекомендують носити гавайські сорочки в місті, але в нинішньому сезоні цим правилом можна знехтувати: в моді стиль 70-х з його сорочками в квіти і пальми.

Рада № 4. Слідкуйте за довжиною шорт

Часто чоловіки не розуміють, що носять в місті шорти, які насправді призначені для пляжу. На пляжі вони вважають за краще змінювати їх на плавки-трусики. Носити такі «плавочкі» на законних підставах можуть тільки професійні спортсмени. До них претензій немає.

Довжина шорт - ще одне делікатне питання. Оптимальною вважається довжина на рівні колін, але не «міні». Короткі шорти носять діти. Чоловікові слід утриматися від такої довжини, якщо він не на пляжі. Шорти нижче колін також не варіант.

Стилісти радять не носити шорти зі сланцями, а вибрати, наприклад, лофери або Сліпер . Пляжний стиль краще розбавити більш «суворої» одягом: поло, сорочкою, піджаком або кардіганом.

Пляжний стиль краще розбавити більш «суворої» одягом: поло, сорочкою, піджаком або кардіганом

Рада № 5. Не перестарайтеся з аксесуарами

Фенечки, браслети, нашивки - залишимо це все хіпі. Наші чоловіки нерідко хочуть підкреслити свою солідність перснем або товстої ланцюжком. Персні і печатки можуть дозволити собі британські аристократи або артистичні особистості. Стильному чоловікові краще прикрасити руку годинами на шкіряному ремінці. З кілець допустимо тільки обручки. З ланцюжків - непомітна (щоб носити хрестик).

Чоловічу сумку теж треба вибирати з розумом. Барсетки і маленькі «сумочки» не за розміром виглядають смішно. Альтернатива - сумка через плече або портмоне. Нормальним явищем стали великі чоловічі шкіряні або текстильні сумки.

Нормальним явищем стали великі чоловічі шкіряні або текстильні сумки

Окуляри на лобі або маківці. З цієї звичкою російськомовних туристів легко впізнають за кордоном. Запам'ятайте: якщо ви зняли очки, то їх краще відразу заховати в сумку або покласти в кишеню.

Артем Міхалап

Ви правда хочете всім його показувати?

Новости