Українцям стало простіше знайти офіційну роботу мрії. Хто влаштувався краще за всіх?

В Україні зараз найбільші зарплати отримують айтішники, фармацевти і фінансисти

В Україні зараз найбільші зарплати отримують айтішники, фармацевти і фінансисти

Українці останнім часом відмовляються від «сірої роботи» і зарплати в конвертах. Так, в Держслужбі зайнятості розповіли про те, що в Україні люди все частіше влаштовуються на легальну роботу. Так, роботу до душі за останній рік зуміли відшукати близько 150 тис. Українців. , Інформує.

Сьогодні в країні найбільше отримують айтішники, фармацевти і фінансисти. Крім того, непогані заробітні плати отримують і професіонали робочих спеціальностей. Так, роботодавці готові непогано платити електрозварникам, столярам, ​​слюсарям, працівникам сфери послуг. За хорошими фахівцями вишиковується черга.

У сільському господарстві готові, також, заплатити великі гроші. Країні не вистачає хороших тваринників, трактористів, робітників по обслуговуванню сельхозтезнікі. Є потреба і в учителів, хоча їх роботу оцінюють куди нижче. Неоціненим залишаються і швачки, яких, до слова, також, не вистачає країні. А ось в надлишку економісти і юристи, яким не вистачає вакансій. Часто їм і доводиться шукати реалізацію за кордоном.

Читайте: На благодійність більше, ніж на розваги: ​​На що йдуть гроші українців

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман розповів про те, що дає місяць недбайливим роботодавцям на те, щоб вони офіційно влаштували своїх працівників. Що буде далі, глава уряду не уточнив, але його риторика була досить жорсткою і загрозливою.

Нагадаємо також про те, раніше президент Петро Порошенко заявив про те, що коли середня зарплата в країні виросте до 15 тисяч на місяць, українці перестануть масово виїжджати на роботу за кордон.


Новости