Українська армія мобілізувала 500 офіцерів запасу

цею материал Доступний по-русски

До участі в операції Об'єднаних сил покликані офіцери не будуть залучатися.

До участі в операції Об'єднаних сил покликані офіцери не будуть залучатися

До лав Збройних сил України призвано 500 офіцерів запасу / фото Міноборони

Як повідомляється на сайті Міністерства оборони України, всі офіцери закінчили кафедри військової підготовки, мають вищу освіту не нижче бакалавра та не проходили військову службу раніше.

Читайте також Матіос озвучив терміни створення Госбюро військової юстиції (відео)

З 15 червня офіцери спрямовані на курси перепідготовки та підвищення кваліфікації при вищих військових навчальних закладах та військових навчальних підрозділах установ вищої освіти.

Мета призову офіцерів - набуття ними практичних навичок і умінь для збройного захисту держави, збільшення кількості військово-навчених осіб в запасі і підвищення рівня укомплектованості Збройних сил офіцерським складом.

Після завершення підготовки передбачається призначення офіцерів на посади в небойових військових частинах.

До участі в Операції Об'єднаних сил покликані офіцери не будуть залучатися. Напрямок їх в район операції Об'єднаних сил можливо тільки в добровільному порядку після укладання контрактів. На офіцерів, яких призвали, поширюється весь пакет соціальних пільг і гарантій військовослужбовців за контрактом. Також за ними зберігаються місця роботи, посади та середній заробіток на підприємстві, в установі, організації, незалежно від підпорядкування і форми власності.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Новости