Українські народні жартівливі пісні.

Дисків, подібних до цього, мабуть, ніколи не буде занадто багато. Втім, як і занадто мало. Хоча б через те, що уявлення про українські народні пісні взагалі на добру половину складається думки, що вони, в більшості своїй - жартівливі. І схоже на те, що вони таки дійсно складають половину всіх наших народних пісень. Сюди ж додайте цікавість до жарту як такого. Бо, якщо ти знаєш як народ жартує, у тебе є шанс знайти з цим народом спільну мову. А якщо ще й розумієш ці жарти - то і поготів. Приплюсуємо сюди ж і виховний момент. Продовжимо? Як правило, жартівливі пісні супроводжуються мажорною музикою. Бувають і винятки, але в цілому ця музика несе піднесений настрій - що теж зайвим. Тепер - щодо саме цього диска. Крім усього вищесказаного. Тут - відмінний коктейль, знаних виконавців, чиї імена згодом, можливо, і Вам про щось говоритимуть. Подивимося. Послухаєте.

Видавець: Taras Bulba Entertainment
Номер за каталогом: TBE-011-2
Рік видання: 2004

Ціна для мешканців України: 122.95 грн ( все включено )
Для мешканців інших країн: $ 11.28USD CD1 1. Ті до мене не ходи ( Марія Стеф'юк ) 2. І шумить, и гудє ( Марія Стеф'юк ) 3. Вийди, Грицю, на вулицю (Черкаський український народний хор) 4. Ой під вишнею (В. Єсіпок) 5. Як посіяв мужик та й у полі ячмінь (В. Єсіпок) 6. На тарелі дрібний сир ( Марія Миколайчук ) 7. Ціна для мешканців України: 122 Був Собі журавель (ансамбль Чумацький шлях ") 8. Ой червоний бурячок ( Алла Кудлай ) 9. І вчора в куми (Діана та Василь Матющенко) 10. А хто бачив, а хто чув (вокальний ансамбль хору Їм Г Верьовки) 11. Била мене мати (Т. Дук) 12. Ой устану я в понеділок (Т. Дук) 13. Казав мені батько (Я. Гнатюк) 14. Ой продала дівчина курку (тріо бандуристок НРКУ А Шутько, С Петрова, А Марченко) 15. Задумав дідочок, задумавши одружитися (тріо бандуристок НРКУ А Шутько, С Петрова, А Марченко) 16 . Із сиром пироги (Ю. Фесенко, ансамбль коробейники) 17. Ой, я, молода, на базар ходила (ансамбль Веселі музики ") 18. дівка в сінях стояла (М. Раков, О. Таранець) 19. Коли б мені зранку (ансамбль Веселі музики ") 20. Журавель (В. Зарков) 21. Кину кужіль (В. Синельник) 22. Господарочка (В. Синельник) 23. Гандзя ( Костянтин Огнєвий ) 24. Гарбуз білий качається (тріо бандуристок З Мирвода, Т Маломуж, Л Гопкало) 25. Дівчино, Рибчин (капела бандурістів Богуславського районного будинку культури) 26. Ішов козак потайком (ансамбль "Перлина") 27. Грицю, Грицю, до роботи ( Раїса Кириченко ) 28. Добрий вечір, сусідонько (С. Олексієнко М. Партика, ансамбль "Верховина") 29. З того часу, як женив (В. Грицюк) 30. А хто бачив, а хто чув (тріо "Либідь") 31. підманула, підвела ( Дует "Два кольори" ) Загальна тривалість звучання: 65:30

Фрагменти композицій із позначкою Фрагменти композицій із позначкою   доступні для прослуховування доступні для прослуховування. Як послухати?

Ціна для мешканців України: 122.95 грн ( все включено )
Для мешканців інших країн: $ 11.28USD Ви можете також замовити цю позицію у складі колекції:
Дивіться також:

Левко Дурко, як завжди, не обмежується тим, аби назбирати пісень на альбом і видати його. Як він сам каже, пісні у нього на замовлення не пишуться - потрібен якийсь поштовх ззовні. Якась подія, кумедна сцена, розмова, або навіть просто слово - і ось тоді вже самі собою з'являються пісні. Причому, як бачите, не поодинці, а справжніми тематичними циклами. Ціна для мешканців України: 122 На цю позицію немає відгуків. Ваш відгук може бути першим.

Продовжимо?
Як послухати?

Новости