Український середній клас поклав око на орендовані яхти

  1. Орфографічна помилка в тексті:

14 вересня 2012, 15:03 Переглядів: 14 вересня 2012, 15:03 Переглядів:   Білі комірці облюбували яхти

"Білі комірці" облюбували яхти. Фото: Олександр Яремчук

Українські "білі комірці" все частіше вибирають доступний відпочинок на орендованих яхтах. Сезон весна / літо 2012 і зовсім став рекордним: як мінімум чотири сотні людей, які не мають ні грошей, ні можливостей утримувати власний вітрильник, перетворилися в морських вовків , Ставши учасниками середземноморських вояжів.

як пише ТСН з посиланням на журнал "Кореспондент", одне тільки фейсбук-спільнота One life, засноване рік тому українським бізнесменом Артемієм Суринам, організувало в 2012 році два масових "запливу". Навесні 100 осіб на десяти яхтах каталися уздовж узбережжя Греції. А влітку флотилія з 19 орендованих вітрильників прийняла на борт 180 пасажирів, переважна більшість яких представляли Україну, і прокотила всю цю братію уздовж узбережжя Хорватії.

"Ми хотіли зруйнувати стереотип, що яхти доступні тільки багатим людям", - розповідає Сурін. За його словами, грецький тур обійшовся кожному учаснику в 1,1 тис. євро , Включаючи переліт, хорватський був трохи дорожче - 1,5 тис. Євро.

Рівень доходів учасників колективних прогулянок на яхтах, за словами натхненника One life, може істотно різнитися. "Коли ми подорожували в Греції, у нас на одній яхті був мільйонер, який живе в Монако , І київські студенти ", - розповідає Сурін. І все ж основний контингент подібних турів формує середній клас мегаполісів.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Український середній клас поклав око на орендовані яхти". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости