Український дизайнер одягнув в свої кепі весь модний світ

Як головні убори українського бренду Ruslan Baginskiy звели з розуму визнаних світових модниць і редакторів журналів.

У

країнський шляпник Руслан Багінський явно не прогадав, коли, представляючи нову модель головного убору - кепі з твердим козирком, зробив ставку не на звичну рекламу, а на увагу зірок Instagram і інфлюенсеров модної індустрії. Український сегмент соціальних мереж здався відразу і практично без бою, варто було лише популярним українкам, на кшталт Аліни Байковій, Тіни Кароль або Олесі Стефанко, засвітити нову модель головного убору в своїх Instagram-акаунтах.

Як головні убори українського бренду Ruslan Baginskiy звели з розуму визнаних світових модниць і редакторів журналів

Дизайнер вирішив не зупинятися на локальному успіху і незабаром привернув увагу нових суперзірок світової модної індустрії. Фото Белли Хадід, Кьяри Феррані і Кортні Кардашьян в кепках з вишитим лого RB встигли облетіти всі модні видання та міцно закріпитися в художній альбом it girls планети.

Фото Белли Хадід, Кьяри Феррані і Кортні Кардашьян в кепках з вишитим лого RB встигли облетіти всі модні видання та міцно закріпитися в художній альбом it girls планети

Не залишилася осторонь і більш молода аудиторія. Нова рольова модель тінейджерів, дочка Лайонела Річі Софія справно демонструє в своєму Instagram різні варіації головних уборів Ruslan Baginskiy, не забуваючи при цьому відзначати офіційний акаунт дизайнера.

Нова рольова модель тінейджерів, дочка Лайонела Річі Софія справно демонструє в своєму Instagram різні варіації головних уборів Ruslan Baginskiy, не забуваючи при цьому відзначати офіційний акаунт дизайнера

Трохи пізніше підтягнулися і глянцеві журнали, спочатку відзначили кепі українського дизайнера в якості нового must-have героїнь стритстайла, а потім і зовсім помістивши його на обкладинку журналів. Вишенька на торті Ruslan Baginskiy - cover story вересневого Vogue Nippon, стилізована Ганною Делло Руссо. Італійка, чиї модні переваги є барометром всього самого модного і популярного, одягла в капелюх Багінського свою улюбленицю, модель Витторию Черетті.

Новости