Укрзалізниця та партнери домовилися про єдиний тариф на залізничні контейнерні перевезення

  1. Укрзалізниця та партнери домовилися про єдиний тариф на залізничні контейнерні перевезення

Головна » Новини »Укрзалізниця та партнери домовилися про єдиний тариф на залізничні контейнерні перевезення

Укрзалізниця та партнери домовилися про єдиний тариф на залізничні контейнерні перевезення

Залізничні компанії України, Польщі, Грузії, Азербайджану та Ірану домовилися встановити єдиний тариф на залізничні контейнерні перевезення з іранського порту Бендер-Аббас (Перська затока) в перевантажувальний термінал Славкув ( Польща ). Таке рішення повинно значно спростити мультимодальні вантажоперевезення з Індії в країни Європи і залучити додатковий вантажопотік.

Таке рішення повинно значно спростити мультимодальні   вантажоперевезення з Індії   в країни Європи і залучити додатковий вантажопотік

Євротермінал Славкув в Польщі

Контейнери з Індії морським транспортом будуть доставлятися в іранський порт Бендер-Аббас, звідки залізницею, з використанням поромної переправи в Чорному морі, проїдуть до залізничного терміналу в польському Славкуві. Тут розташований перевантажувальний термінал, на якому відбувається перевалка контейнерів на євровагонами з широкої колії вагонів. Польська компанія PKP LHS намагається максимально використовувати потенціал контейнерного терміналу в Славкуві - він є найбільш глибоко розташованої станцією на території Європи, до якої веде широка колія.

Керівники залізничних компаній п'яти країн домовилися про створення єдиної інформаційної системи, яка в перспективі повинна стати не просто ресурсом, які рекламують залізничні контейнерні перевезення з Європи та Індії, але і бути єдиною платформою, яка об'єднує клієнтів, перевізників та експедиторів.

Довжина транспортного коридору «Південь - Захід» від Славкув до Бендер-Абасса становить 7654 км. Це майже на 1000 кілометрів коротший порівняно з іншим сухопутним маршрутом, який проходить по території Російської Федерації. мультимодальні вантажоперевезення з Індії по транспортному коридору «Південь - Захід» дозволять істотно скоротити час транспортування. Якщо зараз морські контейнерні перевезення з Індії в Європу тривають 30-40 днів, то комбіновані перевезення вантажів дозволять скоротити цей термін удвічі, до 12-15 днів. Експерті оцінюють перспективний вантажопотік по цьому напряму в розмірі 72 мільйонів тонн на рік.

Є питання?

Отримайте детальну консультацію прямо зараз по телефону або замовте зворотний дзвінок

Телефонуйте:

+38 (044) 490-49-12
+38 (044) 499-62-28
+38 (044) 351-64-68
+38 (050) 367-97-07
+38 (067) 343-49-88

Дізнайтеся тариф

на перевезення вашого вантажу

Є питання?

Новости