«Укрзалізниця» встановить камери відеоспостереження в пасажирських вагонах

«Укрзалізниця» (УЗ) планує встановити системи відеоспостереження у пасажирських вагонах, які пройшли капітальний ремонт

«Укрзалізниця» (УЗ) планує встановити системи відеоспостереження у пасажирських вагонах, які пройшли капітальний ремонт.

Про це повідомляється на сайті УЗ.

«Для контролю за порядком УЗ планує встановлювати системи відеоспостереження в пасажирських вагонах, які пройшли капітально-відновлювальний ремонт. Система відеоспостереження повинна складатися з трьох відеокамер і монітора. Камери планується встановити з двох сторін коридору вагона і в тамбурі, а монітор для спостереження буде знаходитися в службовому купе провідника », - йдеться в повідомленні.

Відеоспостереження не є нововведенням для компанії, воно вже ведеться в деяких пасажирських поїздах і сприяє більшому порядку, оскільки провідник може зі службового купе спостерігати відразу за всім вагоном. Крім того, збережене відео допоможе об'єктивно розслідувати можливі конфліктні ситуації і не допускати перевезення безквиткових пасажирів.

В даний час УЗ оголосила тендер на закупівлю до кінця року 100 комплектів систем відеоспостереження. Заявки для участі в тендері, який відбудеться 25 червня, приймаються до 18 травня.

Нагадаємо, в УЗ розглядають можливість введення в швидкісних міжнародних поїздах послуг харчування, продажу книг, Duty Free і електронних розважальних систем .

Новини пасажироперевезення: УЗ модернізувала пасажирські вагони

Читайте останні новини транспорту і все про ситуацію в Україні та світі на сторінках «2000» і в соціальних мережах Facebook , Twitter , Livejournal , а також Telegram

Новости