Юлія Савічева вперше стала мамою! Особисте життя співачки Юлії Савичевой на PEOPLETALK

В минулому році Юлія Савічева (30) пропала з соціальних мереж, перестала виступати, а потім і зовсім поїхала з чоловіком (композитор Олександр Аршинов) в Європу. Шанувальники говорили, що вона посварилася з Максимом Фадєєвим (49) і пішла з професії. І тільки в серпні таємне стало явним - виявилося, Юля вперше стала мамою . Зараз співачка вже повернулася в Москву і щосили готується до гастрольного туру (з 13 лютого). Савічева розповіла PEOPLETALK про перерву в кар'єрі і непростий шлях, який вони пройшли разом з чоловіком і донькою. В минулому році   Юлія Савічева   (30) пропала з соціальних мереж, перестала виступати, а потім і зовсім поїхала з чоловіком (композитор Олександр Аршинов) в Європу

Джинсовий куртка, Ines de la Fressange Uniqlo; сорочка, Numph (Showroom 11)

Юля народилася в сім'ї музикантів і вже в чотири роки вперше вийшла в рідному Кургані на сцену разом з рок-групою «Конвой» Максима Фадєєва, в якій барабанщиком працював її батько Станіслав Борисович Савичев. Незабаром сім'я переїхала в Москву, де дівчинка брала участь у шкільних спектаклях і займалася танцями. Так що ніхто з рідних уже не здивувався, коли в 2003 році 16-річна Юля стала учасницею «Фабрики зірок - 2» . «Я зрозуміла, що таке популярність, коли ми з« Фабрикою »в перший раз поїхали на п'ятничне шоу. Ми ж були закриті від усього в «зірковому будинку» і не розуміли цих масштабів, не знали про фан-клубах. А тут - величезний зал, люди в захваті, такі емоції ... Багато, до речі, думають, що в такій стресовій ситуації людина нічого не зможе видати, але насправді все навпаки - всупереч усьому ти активізуєш і буквально вбирає все, що говорять педагоги. Я пробула там три місяці (як маленьке життя) », - згадує Юля.

З «Фабрики» Юля вийшла зіркою - її хіти «Високо» і «Прости за любов» знали всі, і в 2004-му Савічева поїхала на «Євробачення» з піснею Believe Me.

Попри шалений графік, Юля встигла налагодити особисте життя - з Сашком вони познайомилися саме за часів «Фабрики». Вона розповідає: «Мені сподобалася група« Бухта радості », і особливо голос соліста, з яким мене познайомив спільний друг Гена Лагутін. Ним виявився Саша (композитор Олександр Аршинов. - Прим. Ред.). Правда, що він - той самий, я зрозуміла не відразу. (Сміється.) Але я дуже добре пам'ятаю, як мені зробили операцію з відновлення зору (було дуже боляче!). Саша мені подзвонив, і я почула, як він переживає. І тоді він сказав, що любить мене. Незабаром після цього я поїхала на «Євробачення», а коли повернулася, ми просто обнялися в аеропорту, і у мене з'явилося відчуття, що це назавжди. Ми одружилися в 2014 році (не було якогось сюрпризу з кільцем, ми просто обоє зрозуміли, що готові) ».

Футболка, by Malene Birger (ЦУМ)

Юля їздила з гастролями, знімалася в кіно ( «Овечка Доллі була зла і рано померла», «Перше кохання»), радувала шанувальників кліпами і не звертала уваги на втому. Але в 2017 році раптом пропала. «Говорили, що я посварилася з Максом і пішла з професії. Я чесно відповідала передплатникам, що займалася особистим життям. Кілька років тому на другому місяці вагітності я втратила дитину. Мені було дуже важко носити це в собі: коли я виходила до преси, намагалася не показувати нічого, щось вигадувала, а одного разу мене запитали в лоб. Мені довелося робити здивований вигляд, щоб мене не розкусили, мене почало трясти. Але зараз я зрозуміла, що хочу (і готова) поділитися своїм досвідом з дівчатами, які опинилися в такій же непростій ситуації. У кого-то виходить об'єднати особисте життя і кар'єру, мені, на жаль, за станом здоров'я не можна було це зробити. У минулому році лікар сказав: є такий варіант, є такий. І я вибрала сім'ю ».

Подружжя вирішило виїхати на пару місяців до Португалії і влаштувати собі перший за довгі роки відпустку (саме тоді шанувальники заговорили про зникнення улюбленої співачки). «Ми не припиняли з чоловіком писати музику, але все одно вчилися жити заново. Я була як білка в колесі і, тільки коли ми прийшли до гармонії, зрозуміли, що треба вміти зупинятися, нам зверху дали все, про що ми так довго просили. «Місцевий» тест на вагітність я купила випадково, коли ми вже збиралися повертатися додому. Я зробила тест і через 30 секунд зрозуміла, що бачу бліду другу смужку. Мені не можна було нервувати, але, звичайно, не виходило. (Сміється.) Ми залишилися в Португалії ».

) Ми залишилися в Португалії »

Водолазка, Uniqlo; Футболка, Mango; Панчохи, Falke; Туфлі, Christian Dior

Незважаючи на запевнення лікарів (говорили, що буде хлопчик), Юля якось відразу зрозуміла - дівчинка. «Ми майже відразу вирішили, що Аршинова Анна Александровна звучить красиво (Анна Ахматова, Анна Павлова), ми недавно зробили татуювання на честь дочки - три літери« А »на руці».

Зараз для Юлі найголовніші спогади - не концерт або зйомки кліпів, а як вона вперше взяла Аню на руки і заспівала колискову, яку часто наспівувала під час вагітності (малятко відразу заспокоїлася). Але вона зізнається - все одно не може без творчості. «Я навіть не думала, що світ настільки перевернеться, але, як тільки береш дитину на руки, у тебе починається новий відлік часу. Але у мене така професія, що я не можу перебувати 24 години на добу будинку. Неможливо людині, який обожнює сцену, взяти і піти. Мій чоловік, родичі, Максим знають, що я без професії не можу, я просто буду неповноцінна. Зараз я хочу дати прихильникам впевненість, що я нікуди не пропаду, що я тут ».

Зараз я хочу дати прихильникам впевненість, що я нікуди не пропаду, що я тут »

Светр, штани, by Malene Birger (ЦУМ); Плащ, Numph (Showroom 11)

І Савічева слово тримає - ще на новорічних канікулах Юля представила кліп на пісню «Не бійся», першу відеороботу в новому статусі. «У кліпі« Не бійся »ми вирішили торкнутися ситуацію з дитячими будинками. Я вже більше 13 років займаюся допомогою дітям і хочу, щоб люди нарешті звернули увагу на цю проблему. Взагалі, Макс дуже тонко відчув, як я змінилася, і запропонував мені новий матеріал. Слова «Не бійся, ми прорвемося» - це про мене, про той шлях, який я пройшла ».

Дякуємо готель Akvarel Stoleshnikov за допомогу в організації зйомки.

Новости