Ультразвукова ванна - ефективний інструмент очищення

  1. Медичні стерилізатори
  2. Ультразвукова технологія очищення. Ультразвукова ванна
  3. Що собою являє ультразвукова ванночка?
  4. Ультразвукове очищення - який принцип дії?
  5. Де купити ультразвукову ванну?

У будь-яких медичних установах існує проблема інфекцій. Стерилізація - необхідна дія зі знищення дрібних організмів. Будь-які вироби медичного призначення: інструменти, рукавички, спецодяг та ін. Повинні бути стерилізовані після використання, для подальшого їх застосування.

Сучасне медичне обладнання та медичні прилади дозволяють отримати якісно і швидко достатню стерильність медичних виробів.

Медичні стерилізатори

Традиційний метод стерилізації - фізичний, що передбачає різного роду термічну обробку Традиційний метод стерилізації - фізичний, що передбачає різного роду термічну обробку. Стерилізатори парові медичні є поширеним обладнанням, застосовуваним досить давно. Автоклави-стерилізатори для обробки паром використовуються для інструментів і виробів, нечутливих до температури і вологості. Такий стерилізатор медичний для інструментів може бути різної місткості, настільний або стаціонарний. Медтехніка, каталог товарів інтернет-магазину «Медекс-ІНТЕР» містить різні моделі подібного роду стерилізаторів.

Ультразвукова технологія очищення. Ультразвукова ванна

Ультразвукова ванна дає можливість ефективно відмити інструменти та інші предмети складної конфігурації, виготовлені з найрізноманітніших матеріалів - пластмаси, металу, скла. Баня ультразвукова зручна тим, що тендітні, чутливі до механічного впливу інструменти, можна дбайливо, але при цьому ретельно, очистити і продезінфікувати. Ультразвукове очищення дозволяє видалити засохлу бруд в самих важкодоступних місцях. Ультразвукова ванна   дає можливість ефективно відмити інструменти та інші предмети складної конфігурації, виготовлені з найрізноманітніших матеріалів - пластмаси, металу, скла

Ультразвукова ванна і сама ультразвукова технологія для очищення будь-яких предметів з'явилися понад п'ятдесят років тому.

Що собою являє ультразвукова ванночка?

Матеріал чаші - нержавіюча сталь, стінки і дно якої обладнані п'єзоелектричними випромінювачами. На них подається змінна напруга певної частоти з підключеного ультразвукового генератора. Ультразвукова ванна в корпусі має спеціальні отвори для розміщення випромінювачів. Ультразвукова ванночка може мати досить великі розміри, якщо випромінювачі є незалежні модулі.

Ультразвукове очищення - який принцип дії?

У ванні створюється т.зв. кавітація, тобто відбувається надшвидке освіту і, тут же, вибух великої маси дрібних бульбашок в рідині. Миюча рідина за рахунок придбаної енергії здійснює очищення поміщених в ванночку предметів.

Де купити ультразвукову ванну?

Ультразвукова ванна, купити яку в даний час вважають за потрібне багато, має ряд переваг перед звичайними стерилізаторами. це:

це:

  • неможливість механічного пошкодження інструментів;
  • зменшення циклу обробки;
  • тактильний контакт з робочою предметами і миючим розчином відсутня;
  • можливість обробки виробів складної конфігурації
  • та ін.

Ультразвукова мийка для інструментів випускається з різними технічними характеристиками. Тому, якщо вам потрібно ультразвукова ванна, купити її слід, з огляду на певні критерії. До них відносяться: кількість режимів; діапазон потужності ультразвуку; габарити ванни; наявність спеціальних модулів зливу і підігріву і ін.

Купити медтехніку в Москві зручно і швидко можна в нашому інтернет магазині «Медекс-ІНТЕР», співробітники якого допоможуть знайти вам оптимальне для ваших потреб обладнання.

Ультразвукове очищення - який принцип дії?
Де купити ультразвукову ванну?
Що собою являє ультразвукова ванночка?
Ультразвукове очищення - який принцип дії?
Де купити ультразвукову ванну?

Новости