Улюблені аромати знаменитостей. Якими ароматами користуються знаменитості. Запахи знаменитостей. Духи знаменитостей. Голлівудські знаменитості вибирають парфуми.

Майже всіх нас дуже цікавлять подробиці життя знаменитостей: будь-яка інформація про те, як вони живуть, які їхні хобі, від кого вони одягаються, яку кухню воліють і т

Майже всіх нас дуже цікавлять подробиці життя знаменитостей: будь-яка інформація про те, як вони живуть, які їхні хобі, "від кого" вони одягаються, яку кухню воліють і т.д. Цим відомостями присвячуються незліченні сторінки журналів і газет, в яких часом більше вигадки, ніж правди. Сьогодні, однак, ми пропонуємо Вашій увазі інформацію про улюблені аромати зірок, зібрану нами з численних інтерв'ю, статей і заміток. Вам напевно буде дуже приємно дізнатися, що хтось із зірок надає перевагу той же аромат, що і Ви! Зрозуміло, не всі знаменитості схильні розкривати таємницю свого улюбленого аромату, але ми постараємося згодом поповнювати цей список новими іменами і новими даними.

Як ми всі пам'ятаємо, одна з найвідоміших в світі жінки, Мерилін Монро обожнювала Chanel N ° 5 , І навіть мимоволі прорекламувала цей аромат, розповівши журналістам про те, що вона одягає на ніч. Як не дивно, але відома голлівудська зірка Кейт Мосс так само воліє Chanel N ° 5 .

Анжеліна Джолі вже довгий час користується Bvlgari Black . Аромат терпкий і яскравий. Верхні ноти - бергамот і зелений чай. Ноти серця - жасмин, кедр, сандалове дерево. Базові ноти - шкіра, ваніль і мускус. Після того, як вона почала відвідувати Африку з благодійними місіями у неї з'явився ще один улюблений запах - це аромат масла ши. Вона любить косметику з його дабавленіем. Так само Джолі віддає перевагу таким ароматів як: Carolina Herrera CH і Love in White від Creed.

Джаред Лето - американський актор, рок-співак і просто улюбленець мільйона дівчат по всьому світу воліє східно-пряний аромат Calvin Klein CK One Shock For Him .

Скарлетт Йоханссон віддає перевагу таким аромати як: Calvin Klein Eternity Moment і Dolce & Gabbana The One . До речі для останнього парфуму Скарлетт знялася в рекламній кампанії.

Дженніфер Еністон, прихильниця всього натурального, класичного і природного воліє Comme des Garcons 2 For Women . Кажуть, що це її улюблений аромат ось уже років 7. Ось так вірність! Це дуже цікавий парфум. Відноситься до сімейств - квіткові, шипрові. Базова нота - запах традиційних японських чорнила суми, а так само магнолія, цитрусові, пачулі і цінні сорти дерева. Так само Еністон любить, якщо в складі є знайомі і улюблені запахи. Прикладом може послужити джин з тоніком. Так само в улюблені аромати вважаються: Cacharel Anais Anais , Clean Provence від Clean.

Іспанський актор, продюсер і режисер Антоніо Бандерас любить користуватись ароматами з власної колекції парфумів. Але найулюбленіший це однойменний аромат Antonio від Antonio Banderas . До слова цей аромат переміг в FiFi Award, а це як "Оскар" в світі парфумерії. Також актор віддає перевагу парфум Christian Dior Eau Sauvage .

Шарліз Терон, та сама карколомна богиня, що ми бачимо в рекламі Dior . Краса її форм так добре поєднується з цим ароматом J'Adore . Однак, це зовсім не її улюблені парфуми, але Шарліз вважає за краще не менш розкішний аромат Agent Provocateur - це її постійний супутник вже протягом трьох років. Кажуть, що навіть друзі дізнаються її по запаху. Оскільки спочатку вони відчувають цей аромат, а вже потім з'являється Шарліз. У складі гарденія, жасмин, амбра, магнолія і шафран. Відноситься до сімейств - деревні, мускусні, квіткові.

Ніколь Кідман 5 днів знімалася в ролику Chanel N ° 5 . За зйомку отримала 3,71 мільйона доларів. Але як виявилося любить найбільше аромат чайної троянди Tea Rose Perfumers Workshop і Thierry Mugler Angel .

Відома співачка Beyonce так само має власну лінію парфумів, з ні її коханий Heat . Але найбільше вона любить аромат Diamonds від Giorgio Armani , Для якого і знялася в рекламній компанії.

Кевін Костнер - американський актор і режисер, який став відомим по акторськими роботами у фільмах «Недоторканні» і «Охоронець». Володар премій «Оскар» і «Золотий глобус» ось вже багато років не зраджує своїм улюбленим парфуму Bois Du Portugal від і Davidoff Cool Water .

***

Приємних Вам покупок!

З любов'ю АроматШоп !

Новости