Улюблені весняні аромати: наш вибір

  1. Новинки новинками, але від своїх найулюбленіших і перевірених роками парфумів ми точно не готові відмовитися....
  2. Valentino Valentina
  3. Guerlain Aqua Allegoria Nerolia Bianca
  4. Bvlgari Mon Jasmin Noir L'Eau Exquise
  5. Escada Cherry In The Air
  6. Sisley Eau de Sisley 2

Новинки новинками, але від своїх найулюбленіших і перевірених роками парфумів ми точно не готові відмовитися. Зустрічайте нашу добірку кращих весняних ароматів на всі часи - раптом ви знайдете щось і для себе?

Зрештою - парфумів багато не буває, згодні? :)

Chanel Chance

Chanel Chance

Настя (ananaska):

Chanel Chance - як багато в цих двох словах! І радість першого «серйозного» парфуму, подарованого матір'ю, і швидкоплинний період несерйозною закоханості, і захват, від якого завмирає серце, і нові міста і країни ... Дуже багато у мене пов'язано з цими ароматами - дуже багато.

У колекції моїм однозначним улюбленцем довгий час був Eau Fraiche - я обожнювала (і обожнюю!) Його за легкість і безтурботність, за зігріваючу свіжість і освіжаюче тепло. За карамельну грушу і м'який кедр, за затишний жасмин і оксамитовий гіацинт. За приголомшливу шлейфового і особливе весняний настрій: цей аромат як ніхто інший вміє пристосуватися до мінливості московської погоди і бути ідеальним доповненням образу незалежно від її примх.

Другим моїм фаворитом став Eau Vive. Міцна асоціація з весною наступила в зв'язку з безпосередньою презентацією його як новинки в травні пару років назад. Тому для мене це не стільки істинно весняний аромат, скільки навіть прикордонно-річний. Мені подобається, що він зберіг деяку наступність попередніх ароматів лінійки, але при цьому привніс щось своє: легкість і жіночність, але не легковажність, свіжість і енергійність, але не божевілля; він не виглядає простим і поверхневим, це парфум з характером. За кілька років я переконалася, що на кожному він розкривається по-своєму, але одне залишається незмінним: він ідеально зливається зі шкірою, буквально трансформується в неї всіма своїми нотами і починати грати кожен раз абсолютно нову мелодію.

Настя Щ:

Я з тих дівчат, які знаходять сподобався їм аромат і живуть з ним дуже-дуже довго: взимку і влітку, вдень і ввечері, в будні і свята. Eau Tendre - мій улюбленець вже останній рік. Мене вже навіть дізнаються з цього запаху! Як я себе з ним відчуваю? На думку проситься слово «діва»: юної, квітучої, природною, весняної, чуттєвої.

Слава Фрагрантіке, тому що самостійно я описала б цей аромат як щось квітково-фруктове, витончене і багатогранне, але це ж нікому нічого не пояснить, так? Насправді там всередині грейпфрут, гіацинт, мускус, ірис, кедр і амбра, але найяскравіше я чую айву (вранці) і жасмин (протягом дня). Аромат плавно розкривається під час шкарпетки, а носиться він довго: день-два точно. Причепитися мені ні до чого, правда, він дуже хороший, але радити його нікому не буду: нехай все рожеві шайбочки з парфумерних дістануться тільки мені! :)

Valentino Valentina

Valentino Valentina

Аня Ф .:

Завдання вибрати самий-улюблений-весняний-аромат виявилося для мене складним, тому що до парфумерії у мене не так давно з'явилась цікавість, розширилися горизонти, а заодно і смак на запахи сильно змінився. Але я все-таки знайшла аромат, який кілька років поспіль був і найулюбленішим, і самим весняним. Це випущена в 2011 році Valentina від Valentino. Вона абсолютно прекрасна в усіх відношеннях, від флакона, який втілює стиль модного будинку, до «останньої краплі» шлейфу. Жіночний в кращому сенсі цього слова, ніжний і м'який, але володіє характером - ну точно я. :)

За ніжність і пудровий тут відповідає майже що їстівна піраміда з трюфеля, полуниці і ванілі, абсолютно не віддає квітково-фруктовим компотом. За жіночність - типові для дівочих духів ноти жасмину і туберози. Внутрішній стрижень проявляється пряністю, яку привносять бергамот, апельсиновий колір і кедр з Вірджинії. Популярні компоненти, вишукано змішані в красиву композицію. Безумовно, це не самий незвичайний або вражає уяву аромат, але мені завжди подобалося, як Валентина поєднується з нашої, часом не дуже буйною (а то і взагалі сніжної) навесні: огорне в ванільно-цитрусовий кокон в холод, не притягатиме занадто багато уваги в спеку.

Загалом, я так розписалася, що зрозуміла - потрібен мені ще один флакон, мабуть.

Guerlain Aqua Allegoria Nerolia Bianca

Guerlain Aqua Allegoria Nerolia Bianca

Оля З .:

Я консерватор в області парфумерії. Не люблю, коли на туалетному столику стоїть багато бульбашок, більшість з яких припадає пилом. Тому у мене є три улюбленця, які живуть зі мною вже досить довгий час.

Навесні я люблю свіжі, але при цьому не занадто солодкі аромати, які будуть органічно поєднуватися як з вовняним пальто і об'ємним шарфом, так і зі шкіряною курткою і грубими черевиками. Для мене таким «універсальним солдатом» став досить старий аромат від Guerlain з лінійки Aqua Allegoria Nerolia Bianca.

Аромат дуже соковитий, в той же час терпкий. З деякою часткою солодощі, але абсолютно не нудотний. Перший план, як можна здогадатися з назви, займають ноти неролі, які доповнюються гірким апельсином і загальним цитрусовим настроєм. Не дивлячись на те, що сама концепція парфумерної води досить «масова», я не можу назвати її нудною або навіть класичної. Це один з тих небагатьох запахів, який не зустрінеш на кожній третій дівчині. Я не можу також назвати цей парфум абсолютно жіночим і жіночним. Для мене в ньому присутня зухвалість, виклик, навіть деяка мужність. Але він неймовірно доповнює будь-який образ, навіть з вечірньою сукнею розкриваючись по-особливому. Граючи на контрасті, він допомагає підкреслити сексуальність.

Як і всі аромати серії Aqua Allegoria, він не може похвалитися феноменальною стійкістю, але я готова закрити на це очі. Він неймовірний, він дійсно «мій», тому я дуже сподіваюся, що Guerlain ніколи не знімуть його з виробництва. :)

Bvlgari Mon Jasmin Noir L'Eau Exquise

Bvlgari Mon Jasmin Noir L'Eau Exquise

Даша У .:

Незважаючи на те, що за традицією навесні кожна парфумерна марка випускає, як правило, новий жіночий аромат, для мене фаворитом весни останні чотири роки є дітище великого будинку Bvlgari Mon Jasmin Noir L'Eau Exquise. На противагу фундаментально жасминовий, вечірньому, класичного аромату Jasmin Noir (в чорному флаконі з неймовірною красою ювелірної кришечкою), була випущена версія Mon Jasmin Noir L'Eau Exquise в прозорому світло-зеленому флаконі із золотою кришечкою і витонченої чорної стрічкою з органзи. Треба відзначити, що додатково до обсягів 50 і 75 мл була випущена так звана ювелірна шарм-колекція 25 мл, чий зовнішній вигляд достовірно підкреслює приналежність парфумерного дітища до іменитому ювелірному дому.

Флаконом я можу захоплюватися нескінченно. Так само також, як і самим вмістом. На мою думку, це саме чесне і точне відображення весняного настрою і весняних бажань. Можливо, мені, любителю квітково-деревних історій, цей аромат бачиться уособленням нового життя, але верхні яскраві ноти помело і зеленого мигдалю запевняють мене в своїй правоті на 100%! Сам же жасмин в поєднанні з білим чаєм розкриваються в серці аромату. До речі! Якщо є любителі old school - у марки колись дуже давно в одній з перших лінійок ароматів був божественний Білий Чай, який мені чимось нагадує Jasmin Noir L'Eau Exquise, змушуючи любити його ще більше. І, щоб не записати аромат в ряди простих квіткових дівчачих туалеток, він доповнений складним і закутує мускусним шлейфом, який виправдовує повною мірою статус L'Eau Exquise (Вишукана Вода).

Escada Cherry In The Air

Escada Cherry In The Air

Інна Ю .:

Напевно, ніхто так не чекав цієї пори року, як я. Весна в моєму розумінні - це перші листочки, свіжий вітер, море тюльпанів, мімоз та інших не менш прекрасних квітів. А ще весна - це почуття, що ростуть з новою силою, надихаючі і захопливі.

Мій весняний аромат на всі часи - це Cherry In The Air від Escada. Нагадує мені спочатку компот з тільки що зібраних вишень, потім цукрову вату або маршмеллоу (здається, ніби навіть відчувається їх смак!); і в кінці жменьку вишнево-малинових льодяників з дитинства. Це настільки дівчачі духи, що я не можу не вдягти сукню та підбори, коли використовую їх. Саме Cherry In The Air дарують мені те саме відчуття ... Відчуття приходу весни.

До речі, цей аромат далеко не новинка. Випущений він аж в далекому 2013-му, а у мене з'явився двома роками пізніше (so slow ...). І так, в доступному для огляду майбутньому я не має наміру зраджувати своїм уподобанням. Тому що закохана.

Sisley Eau de Sisley 2

Sisley Eau de Sisley 2

Даша М:

Я прихильник свіжих деревно-трав'яних ароматів. Вони інтригуючі, загадкові, дикі і зухвалі. Раніше було досить складно знаходити такі композиції, але зараз вибір досить широкий. Проте, перше кохання ніколи не забувається, а моя пристрасть до цієї категорії ароматів почалася саме з Sisley. Чесно, мені подобаються всі три аромату цієї лінії - у кожного свій настрій, своя енергія, і всі вони один одного доповнюють. Здається, творці цієї парфумерної колекції порівнювали кожен аромат з сукнею, і це цікава ідея. Те чи інше плаття змінює самосприйняття, подачу, манери: нести себе у вечірній сукні в підлогу не те ж саме, що в лляному сарафані. Всі аромати дуже свіжі, сонячні, весняно-літні. Такий ефект досягається за рахунок майстерного поєднання нот соковитих трав, запашних квітів, цитрусових і вічнозелених дерев.

Sisley Eau de Sisley 2, на мій погляд, являє собою золоту середину. Я помічала, що навіть від самого улюбленого аромату можна швидко втомитися, якщо користуватися ним щодня. Так ось від цієї композиції я не втомлювалася ніколи. І в цьому його перевага перед іншими ароматами цієї категорії. У Sisley всі компоненти якимось магічним чином збалансовані, і цей баланс зі мною резонує.

На завершення своєї парфумерної оди хочу відзначити, що аромати - це дуже і дуже індивідуальна історія. Тут складно щось радити, кожен чує свою унікальну мелодію. Я ж лише розповіла вам про свою улюблену пісеньці, яка особисто мені не набридає.

Які у вас улюблені весняні аромати?

Зустрічайте нашу добірку кращих весняних ароматів на всі часи - раптом ви знайдете щось і для себе?
Зрештою - парфумів багато не буває, згодні?
Як я себе з ним відчуваю?
Слава Фрагрантіке, тому що самостійно я описала б цей аромат як щось квітково-фруктове, витончене і багатогранне, але це ж нікому нічого не пояснить, так?
Які у вас улюблені весняні аромати?

Новости