Улюблені бренди тепер в Л'Етуаль (Санкт-Петербург)

Популярні професійні марки -   Macadamia Natural Oil   ,   Macadamia Professional   ,   Sexy Hair   і   Living Proof   давно радують жителів північної столиці, а з недавнього часу клієнтів магазинів Л'Етуаль в Санкт-Петербурзі

Популярні професійні марки - Macadamia Natural Oil , Macadamia Professional , Sexy Hair і Living Proof давно радують жителів північної столиці, а з недавнього часу клієнтів магазинів Л'Етуаль в Санкт-Петербурзі. Тепер і в Л'Етуаль представлені всі лінійки цих знаменитих брендів по догляду за різними типами волосся, новинки та гучні бестселери.

Наприклад, шампунь і кондиціонер лінії Curl від Sexy Hair для кучерявого волосся, цієї осені завоював нагороду російської премії «Best Beauty Buys» журналу InStyle та ряду інших премій. Сухий шампунь Dry Shampoo 3 в 1 від Living Proof, зазначений десятками світових beauty- Оскарів і нагород, і інші унікальні культові творіння Living Proof, Macadamia і Sexy Hair.

Здійснюйте «красиві покупки» у наших партнерів в Санкт-Петербурзі, а легендарні бренди подбають, щоб ваше волосся було досконалими!

Здійснюйте «красиві покупки» у наших партнерів в Санкт-Петербурзі, а легендарні бренди подбають, щоб ваше волосся було досконалими

Новости