UNIQLO: японське якість за відмінним цінами

  1. Історія і особливості бренду
  2. Отже, що ж нам пропонує американський магазин UNIQLO?
  3. білизна
  4. Базова одяг
  5. Зимовий одяг
  6. джинси
  7. Сорочки та футболки
  8. Сукні та спідниці
  9. Купівля

Сьогодні ми розповімо вам про японському бренд UNIQLO, який пропонує своїм клієнтам відмінний вибір одягу на кожен день (так званої «базової» одягу). Назва складена з двох американських слів: «unique» і «clothing». Чи справді цей одяг унікальна - розберемося.

Японський бренд одягу UNIQLO має більш ніж піввікову історію і може відкрито заявляти, що творцям є чим пишатися. А пишатися можна вже тим, що вони виробляють одяг для всіх верств населення і різних соціальних груп, незалежно від статі, віку, національності і роду занять. Клієнти UNIQLO можуть вільно комбінувати речі між собою. Та й ціни більш ніж доступні.

Співробітники UNIQLO заявляють, що для створення багатьох моделей використовують 100% американський бавовна, який дозволяє речам зберігати яскраві кольори і форму.

Співробітники UNIQLO заявляють, що для створення багатьох моделей використовують 100% американський бавовна, який дозволяє речам зберігати яскраві кольори і форму

Історія і особливості бренду

Перша одяг Uniqlo з'явилася ще в 1949 році і тоді ще так не називалася, а ставилася до невеликого магазину чоловічої моди «Men's Shop OS». Наближеним до сьогоднішніх реалій бренд став в вісімдесятих, коли Уніклей одяг стала проводитися масово. У 1985 відкрився перший брендовий магазин в центрі Хіросіми - «Uniqlo Clothing Warehouse», звідки і пішла назва торгової марки. Керівництво добирало асортимент настільки вдало, що незабаром магазин переріс в успішну мережу, і до 1994 року в Японії функціонувало вже більше сотні торгових точок. У цей час у продажу була присутня також одяг інших популярних фірм. Але незабаром Uniqlo каталог став повністю складатися з власної продукції - в 1997 компанія слідом за 'The Gap' відмовилася від продажу товарів інших підприємств. Збільшення обсягів призвело до необхідності відкриття нових виробничих потужностей, поява фабрик і великих партій дозволило видавати величезну кількість товару, при цьому японський одяг Uniqlo володіла доступною вартістю.

Популярність зростала з кожним роком, в 2001 в Японії кількість магазинів вже перевалило за 500. І тоді Юнікло одяг вийшла на міжнародний ринок. Китай був завойований практично відразу, а ось у Великобританії довелося вдатися до реклами за участю знаменитостей. Після цього бренд успішно просунувся також в США і Південної Кореї.

Зараз UNIQLO є однією з найбільш швидкозростаючих мереж магазинів одягу в світі. До теперішнього моменту UNIQLO вже є в 13 країнах, і в Росії в тому числі. Втім, асортимент в нашій країні значно біднішими порівняно з японським або найбільшим американським філією.

Отже, що ж нам пропонує американський магазин UNIQLO?

В першу чергу це базова і простий одяг для всієї родини: є лінійка одягу для жінок, чоловіків і окремо для дітей. Асортимент одягу Юнікло інтернет-магазину величезний, саме тому ми зупинимося тільки на самому цікавому і видатного.

білизна

І почнемо ми, мабуть, з нижньої білизни, яке можна сміливо віднести до розряду революційного. Лінія AIRism позиціонується як універсальне нижню білизну, деякі моделі якого можна носити і в повсякденному житті під основним одягом.

Особливості лінії AIRism:

  • еластична тканина щільно облягає тіло, не сковуючи рухів. Відчуття «другої шкіри»;
  • швидко вбирає і випаровує зайву вологу, дозволяючи залишатися шкірі сухою;
  • ультратонкі волокна дарують відчуття м'якості і гладкості;
  • миттєво нейтралізує виділення поту і поглинає неприємні запахи;
  • прохолодне білизна на дотик.

Все, про що ви могли мріяти, і те, чого ви чекаєте від нижньої білизни, реалізовано в лінії UNIQLO AIRism: футболки, майки на бретельках, легінси (з жіночої колекції) і топи з брюками (з чоловічої) - те, що потрібно всім у повсякденному житті. А ще: бюстгальтери без кісточок, легкі і м'які - вони не зможуть не сподобатися сучасним жінкам і дівчатам, які цінують зручність. Кольори - самі відповідні, що поєднуються з будь-яким одягом.

У UNIQLO AIRism є і спеціальна лінія для дітей, яка якнайкраще сприяє їх затишній і в той же час активного життя. У дитячому розділі асортимент Aerism знаходиться в двох категоріях: для дому та для прогулянок. І так, ці речі і запобігають активне потовиділення, і виділення неприємних запахів. У жарку пору року вони незамінні. Діти будуть відчувати себе комфортно і при активних іграх на сонці, і без проблем будуть засипати будинку. Малюкам та їх мамам сподобається.

Лінію AIRism підтримують провідні спортсмени та танцюристи, так як в ній вони знаходять те, що їм необхідно: зручність і комфорт. Просуває це нижню білизну і російська балерина Поліна Семенова.

Базова одяг

Що вам може знадобитися при поповненні або оновленні свого гардероба? Ви знайдете практично все що потрібно тут, в UNIQLO. І для роботи, і для відпочинку.

Творці UNIQLO дуже люблять поєднання різних американських слів (назва бренду тому підтвердження). Таким же чином виникла назва нової колекції: Streteco & Relaco - шорти і штани вільного крою.

У UNIQLO величезна кількість базової одягу (поло, брюки, пуловери) на кожен день, без якої жоден гардероб не буде повністю укомплектований. Колірна гамма - дуже широка, а ціни дуже привабливі.

Для дітей в UNIQLO можна знайти багато всього цікавого, яскравого і зручного: від практичних комплектів для вулиці і відпочинку до затишних наборів для будинку.

Зимовий одяг

Колекція Heattech порадує своїх власників взимку. Heattech - спеціальна японська технологія, яка дозволяє зберігати тепло, вбираючи при цьому всю вологу. Волокна Heattech містять натуральні амінокислоти, отримані з молока, які роблять матеріал гладким і м'яким на дотик. Одяг, зшитий за цією технологією, володіє антибактеріальними властивостями і допомагає зменшити неприємні запахи. Крім того, волокна одягу знижують вплив статичної електрики.

Uniqlo інтернет-магазин радує своїх шанувальників легкими і красивими пуховиками - в каталозі є моделі на будь-який смак з яскравими і приглушеними кольорами, класичними силуетами і нестандартними рішеннями. Це практичний одяг з авторської технологією пошиття, який має на увазі ущільнення пуху під тиском, що дозволяє зберегти теплоізоляційні властивості, але зробити річ максимально легкою і компактною - такий пуховик в згорнутому вигляді стає більше пакета з соком. Для жінок довгі японські пуховики Uniqlo купити в інтернет-магазині можна в середньому від $ 100. На пуховики Uniqlo інтернет магазин дуже часто дає знижки навіть в осінньо-зимовий період, так що багато куртки можна знайти ще дешевше. Куртку Юнікло купити можна лише від $ 70 для чоловіків.

Куртку Юнікло купити можна лише від $ 70 для чоловіків

джинси

Базовий гардероб неможливий без джинсів, тому Uniqlo офіційний сайт пропонує їх в широкому асортименті. Моделі останніх колекцій можна побачити в модних журналах, але при цьому вони відносяться до бюджетної групі, що зовсім не відбивається на якості - щільна тканина тримає форму і колір, не протирається і виглядає досить дорого. Відмітна особливість - величезна кількість забарвлень. Це можливість підібрати практично будь-який тон, при цьому в лінійці є такі відтінки, назви яких більшість людей навіть не знає.

Сорочки та футболки

Чоловікам і жінкам Юнікло інтернет-магазин пропонує практичні сорочки з натуральних «дихаючих» матеріалів, найчастіше це бавовна і льон, іноді з додаванням поліестеру в моделях, які не мнуться. Такі сорочки незамінні для офісних співробітників, асортимент величезний і містить масу колірних рішень і фасонів.

На окрему увагу заслуговують футболки - переважно вони простого крою з натуральних тканин. Тут різноманітність дизайнерської думки доходить до небувалих висот - якщо ви уявите собі найнеймовірніші рішення, включаючи крій, колір і принти, то швидше за все, така футболка у бренду вже є. Є базові прості моделі і помітні унікальні варіації.

Сукні та спідниці

В каталозі бренду превалюють сукні універсального призначення, які в залежності від комбінації з взуттям і аксесуарами можна надіти і на роботу, і в кафе, і на прогулянку. Є також одяг і для особливих випадків, але вся вона характеризується практичністю і зручністю.

Відмінності суконь «Уніклей» від інших торгових марок: яскраві кольори і принти, простота крою без дешевої обробки, натуральні тканини і трикотаж.

Асортимент спідниць розумно розділений і представлений в трьох категоріях:
короткі (short);
середньої довжини (medium length);
довгі (maxi).

Також бренд продає аксесуари - вони доповнюють наш образ. Неважливо, чи це сумка, кепка, ремінь або домашні тапочки - все це є в UNIQLO за демократичними цінами.

Неважливо, чи це сумка, кепка, ремінь або домашні тапочки - все це є в UNIQLO за демократичними цінами

Купівля

У UNIQLO люблять ділити одяг по колекціях: AIRism, Heattech, Supima Cotton (колекція з високоякісного 100% американського бавовни), Streteco & Relaco, Ultra light down (чудова колекція практично невагомих пуховиків), Michael Basrian Collection (колекція одягу, розроблена спільно з американським дизайнером) і багато всього іншого. Напевно, ви знайдете те, що буде вам до смаку.

І, звичайно ж, не забувайте про розділи Sale, вони є окремо в чоловічій колекції і окремо в жіночій. Ціни там ще нижче звичних.

Не забувайте, що грамотно побудований гардероб - це гардероб, де речі поєднуються між собою. UNIQLO надає вам можливість поліпшити свій гардероб за зовсім невеликі гроші.

Примітка: Заходити на Uniqlo офіційний інтернет-магазин потрібно з прихованим ip, в іншому випадку він перекине вас на російську версію.

Одяг досить легка, тому для економії при пересиланні рекомендуємо замовити відразу кілька найменувань або ж додати до речей покупки з інших інтернет-магазинів. Купувати брендовий одяг і аксесуари можна на офіційному сайті бренду або на інших торгових майданчиках, в каталогах найбільших американських мультибрендових магазинів майже завжди є товари даної торгової марки.

Реєструйтеся на сайті бандерольку і купуйте хороші речі!

Реєстрація

Отже, що ж нам пропонує американський магазин UNIQLO?

Новости