UPPAbaby Vista

  1. Люлька для новонароджених
  2. прогулянковий блок
  3. Шасі коляски для погодків Vista

Перша-Коляска.РФ є товарів UPPAbaby в Росії. Купивши в нашому магазині UPPAbaby Vista, ви придбаєте сертифіковану оригінальну якісну продукцію, офіційно ввезену до Росії, з гарантією виробника 2 роки (розширена гарантія 3 роки).

Люлька для новонароджених

В конфігурації для погодків люлька завжди встановлюється на спеціальний нижній адаптер, який йде в комплекті. На верхній адаптер, віч-на-батькові, встановлюється сидіння для старшої дитини. Якщо до того часу, коли молодша дитина буде пересідати з люльки в прогулянковий блок, старшій дитині коляска теж буде потрібна, то вам достатньо купити друге сидіння UPPAbaby RumbleSeat або підніжку-скейт UPPAbaby PiggyBack .

Блок для новонародженого зроблений так, що маленькій людині можна спати там всю ніч. Якщо ви поїхали в гості, вам не потрібно брати з собою ліжечко, адже люлька впорається з цим завданням. Вентиляція дна люльки забезпечує сприятливий для сну мікроклімат. На додаток є «дихаючий» ортопедичний матрац з внутрішнім водовідштовхувальним вкладишем.

Під час прогулянки немовляти вкриє від сонця і опадів великий капюшон люльки. Щоб капор повністю закрив дитину, потрібно витягнути сріблястий козирок. На капюшоні є вентиляційна секція зі шторкою на блискавці. Ручка для перенесення люльки вбудована в капор, на ній є кнопка, яку потрібно натиснути, щоб зняти люльку з шасі одним рухом.

прогулянковий блок

Реверсивне сидіння підходить для тривалих прогулянок. У ньому є п'ятиточкові ремені і бампер для безпеки маляти. На капюшоні розташована оглядове віконце і великий сріблястий козирок, який прекрасно захищає від шкідливого ультрафіолету. Ви можете регулювати не тільки розмір капора, але і висоту його кріплення, щоб вашим дітям було комфортно незалежно від зростання. У комплекті з сидінням йде дощовик і москітна сітка, тому ви будете готові до будь-яких сюрпризів погоди.

Відмінною особливістю коляски для погодків UPPAbaby Vista від конкурентів є безліч конфігурацій установки сидінь і колисок. Докупивши додаткове сидіння, ви зможете катати в колясці двох старших дітлахів одночасно. Будь-яке з двох сидінь можна встановити як по ходу, так і проти ходу руху. Нахил сидінь регулюється до горизонтального положення. Підніжка основного сидіння регулюється, у додаткового сидіння такої можливості немає.

Шасі коляски для погодків Vista

Міцна і легка рама виготовлена ​​зі сплаву магнію і алюмінію. Конструкція складається одним рухом і стоїть вертикально без додаткової опори. Всі чотири колеса з спіненої гуми оснащені амортизацією, тому ваші діти не будуть відчувати дискомфорт від тряски. Передні колеса меншого діаметру поворотні, їх можна зафіксувати. Батьківська ручка регулюється по висоті телескопически. Міцна об'ємний кошик витримає до 14 кг вмісту.

Новости