Устаткування і програмне забезпечення

Компанія Altair Engineering є розробником популярної програми для аналізу антенних систем і неоднорідних діелектричних середовищ FEKO. Дана система є високопрофесійним продуктом, в якому зосереджені всі кращі якості, досягнуті і розвинені в даний час в програмах проектування НВЧ-пристроїв.

Країна: США


Компанія Altium Limited є одним з провідних розробників програмного забезпечення для проектування електронних пристроїв. Такі продукти компанії, як Altium Designer (стара назва Protel), P-CAD, Tasking і ін. Широко відомі в світі і зарекомендували себе як зручні та надійні інструменти для розробників електроніки. Altium Limited заснована в 1985 році, її штаб-квартира розташована в місті Сан-Дієго, США. Компанія має свої філії в Росії, Німеччині, Нідерландах, Австралії та Китаї, а також партнерів у всіх основних регіонах світу.


Країна: Австралія



Країна: Австралія

Компанія APLEX Technology заснована в 2004 році. Її спеціалізацією є виробництво і постачання комп'ютерної техніки для використання переважно в жорстких умовах експлуатації: промислових панельних комп'ютерів, пристроїв людино-машинного інтерфейсу, промислових моніторів і компактних безвентиляторних вбудованих промислових комп'ютерів. Характерною рисою APLEX є використання тільки металевих корпусів.

Країна: Тайвань
сайт: www.aplex.com.tw


Компанія Ariesys Technology є одним з провідних виробників і постачальників захищених портативних комп'ютерних систем, поєднаних пристроїв управління LCD-монітора і клавіатури для установки в стійку, а також KVM-перемикачів. Ariesys має багаторічний досвід роботи в області OEM / ODM, її продукція відповідає як комерційним, так і військовим вимогам. Компанія має штат інженерів різних напрямків, які забезпечують якісні власні розробки.


Країна:

Тайвань

Тайвань

Barix - компанія, яка використовує власні наукові розробки, є експертом в галузі досліджень IP-комунікацій і технологій контролю. Спеціалізується на дослідженні, розвитку та виробництві системних компонентів.

Країна: Швейцарія


Країна: Швейцарія

Корпорація CalAmp є лідером в розробці промислових бездротових технологій. Вона виробляє сучасну апаратуру передачі даних в діапазоні ультракоротких хвиль. Продукція компанії застосовується в паливній, теплової та електроенергетиці, гірничодобувної промисловості, на автомобільному, морському і залізничному транспорті, а також в службах громадської безпеки. Компанія є власником широко відомої в Російській Федерації торгової марки Dataradio, під якою були випущені перші в галузі радіомодеми, що забезпечили пакетну передачу даних.


НПП «Родник» виконує поставки наступного обладнання виробництва CalAmp:

  • радіомодеми для стаціонарних радіомереж;
  • радіомодеми для рухливих радіомереж.

Країна: США


Країна: США

Компанія Chip PC Technologies є одним зі світових лідерів в області розробки термінальних рішень. Прагне витіснити з офісних приміщень усього світу традиційні ПК, енергоємні, схильні до втрати даних, зараження вірусами та іншими потенційно небезпечними додатками, запропонувавши використовувати енергозберігаючі тонкі і термінальні клієнти Chip PC, що представляють собою рішення plug-and-play, з віддаленим керуванням, моніторингом і конфигурированием .

Країна:

Ізраїль
сайт: www.chippc.com Ізраїль   сайт:   www

Компанія D-Link була заснована на Тайвані в 1986 році і є провідним світовим виробником мережевого устаткування корпоративного рівня і професійного телекомунікаційного обладнання на основі технологій Metro Ethernet, PON, xDSL, Wi-Fi. Також D-Link займає лідируючі позиції у виробництві мережевого устаткування споживчого класу і пристроїв для «розумного будинку».

З продукцією компанії ви можете ознайомитися на сайті - www.dlink.ru .

Країна:

Тайвань
сайт: www.dlink.ru


За роки роботи фахівці компанії Darveen Technology накопичили багатий досвід в області розробок і виробництва інноваційних мобільних рішень. На сьогоднішній день в продуктовій лінійці компанії десятки різних пристроїв для вирішення найширшого кола промислових завдань. Особливо варто відзначити мобільну техніку Darveen, що володіє високим класом захисту. Продукція даної категорії поставляється в Безвентиляторний виконанні і оснащена корпусом з алюмінієвого сплаву, відповідним міжнародним стандартам. Такий комп'ютер здатний працювати протягом довгого часу при низьких або високих температурах, йому не страшні удари і вібрації.

Країна:

КНР
сайт: www.darveen.com/
КНР   сайт:   www

Dell - американська корпорація, одна з найбільших компаній в області виробництва комп'ютерів. Входить в список Fortune 1000 за підсумками 2005 року. Штаб-квартира знаходиться в Раунд-Рок в штаті Техас в США. Дата заснування 1 лютого 1984 рік Засновники та лідер гурту - Майкл Делл.
Dell розробляє, виробляє, продає та обслуговує широкий набір моделей персональних комп'ютерів (настільних комп'ютерів, ноутбуків, КПК), планшетних комп'ютерів, серверів, пристроїв зберігання даних (СЗД, NAS), мережевого обладнання, комп'ютерної периферії (моніторів, принтерів, відеокамер), MP3 -плеєри, телевізорів високої чіткості, а також різної споживчої електроніки і програмне забезпечення. Клієнти довіряють технологічним рішенням Dell, які дозволяють їм працювати більш ефективно, де б вони не знаходилися: удома, в офісі, в школі, на виробництві тощо
Лінія продукції Dell деякий час назад була розширена за рахунок обладнання для екстремальних умов експлуатації (перепади температур, механічних навантажень - ударів і вібрацій, пилу і вологи, а також інших шкідливих впливів відповідно до військовим стандартом США MIL-STD-810G). Ці ноутбуки об'єднані в сімейство Latitude Rugged.

Країна:

США
сайт: www.dell.com
США   сайт:   www

ETS-Lindgren - розробник інноваційних рішень в області систем і елементів для визначення, вимірювання та управління електромагнітної, магнітної і акустичної енергією. Компанія ETS-Lindgren була організована в 1995 році, коли лідери промисловості EMCO, Rantec і Ray Proof об'єднали свої ресурси для створення EMC Test Systems. В наступні роки компанія вийшла на закордонний ринок, продовжуючи розширюватися і в своїй країні. У 1997 році EMC Test Systems зміцнили своє становище в Європі, здійснивши покупку фінської компанії Euroshield OY. Euroshield добре відома в сфері розробок пристроїв РЧ-захисту тарельчатого типу і унікальної технології РЧ (RF) систем для рухливих екранів.

У 2000 році була придбана компанія Lindgren RF Enclosures. Назви компаній EMC Test Systems і Lindgren були об'єднані в одне нову назву ETS-Lindgren.

Країна: США
сайт: www.ets-lindgren.com Країна: СШАсайт:  www

Корпорація Getac є спільним підприємством, заснованим MiTAC Group (Тайвань) і General Electric (GE) Aerospace Group. Спочатку корпорація була створена з метою розробки і серійного виробництва захищених ноутбуків для ЗС США. Надалі досвід створення комп'ютерів у військовому виконанні був використаний для розробки комп'ютерів для інших додатків. В даний час корпорація випускає кілька моделей захищених комп'ютерів, які широко використовуються у військовій справі, в промисловості, на транспорті та інших додатках, що вимагають надійної роботи в складних умовах експлуатації. Модульна конструкція, закладена в архітектуру, дозволяє гнучко варіювати продуктивністю та функціональними можливостями випускаються корпорацією портативних комп'ютерів і легко пристосовувати їх для різних додатків. Виробничі потужності корпорації сертифіковані за стандартом ISO 9001, а продукція відповідає вимогам самих жорстких стандартів, що пред'являються до обладнання даного класу.



Виробничі потужності корпорації сертифіковані за стандартом ISO 9001, а продукція відповідає вимогам самих жорстких стандартів, що пред'являються до обладнання даного класу

Компанія Nanjing Glarun-Atten Technology - один з провідних виробників сучасних засобів вимірювальної техніки в діапазоні до 40 ГГц. Компанія розташована в особливій економічній зоні Шеньчжень, має тісні наукові та виробничі зв'язки з провідними компаніями електронної промисловості і десятками вищих навчальних закладів. Має торгові представництва в Німеччині, Франції, Великобританії, США, Канаді, Аргентині, Сінгапурі, Південній Кореї, Ізраїлі та ін. Країнах, а також понад 100 компаній-дистриб'юторів на території КНР.

Країна: КНР
сайт: www.en.gratten.cn


HW group - провідний європейський виробник обладнання дистанційного моніторингу параметрів навколишнього середовища, безпеки, контролю доступу та оперативного управління на віддалених об'єктах на ринках Росії, України і Білорусії.

Країна: Чехія
сайт: www.hw-group.com

Компанія ISON Technology займається розробкою і виробництвом промислових мережевих рішень з підвищеною стійкістю до відмов.

В даний час продукти компанії ISON Technology використовуються в різних галузях промисловості: транспортні системи, системи безпеки і відеоспостереження, автоматизація підприємств, енергетика і деяких інших. Реалізовано безліч проектів в різних куточках земної кулі.

Країна: Тайвань
сайт: www.ison-tech.com

com

Компанія Keithley Instruments є всесвітньо відомим розробником і виробником контрольно-вимірювального обладнання для наукових і виробничих цілей. Системи, що випускаються Keithley, славляться своїм неперевершеним якістю і високою точністю вимірювання різних величин.

Продукція компанії, що поставляє на світовий ринок, ділиться на наступні основні категорії:

  • контрольно-вимірювальні прилади різного класу;
  • ПК-сумісні АЦП, ЦАП, плати сполучення і збору даних;
  • системи обробки даних і управління виробничими процесами;
  • програмне забезпечення для автоматизованого збору даних і управління;
  • телекомунікаційне обладнання;
  • комутаційні комплекси, в тому числі СВЧ-діапазону;
  • вимірювальні комплекси для визначення параметрів оптоелектронних і напівпровідникових приладів.

Компанія Lantronix розробляє і випускає спеціалізоване мережеве обладнання, призначене для збору даних, моніторингу та управління пристроями по каналах локальних і глобальних обчислювальних мереж з використанням IP-протоколу. Вона є надійним постачальником сучасних пристроїв перетворення послідовних інтерфейсів власної розробки, що застосовуються в складних технічних системах і комплексах.
НПП «Родник» виконує поставки наступного обладнання:

  • компоненти для розробки перетворювачів інтерфейсів;
  • сервери пристроїв в звичайному виконанні;
  • сервери пристроїв та мережеве обладнання в промисловому виконанні;
  • апаратура управління ІТ-інфраструктурою.

Країна: США


Країна: США

Magus - інжинірингова компанія, що займається розробкою програмного забезпечення для моделювання антен різного типу. Розташована в Технопарку, Стелленбош, Південна Африка. Число клієнтів Magus Ltd. перевищує 20 тис. організацій по всьому світу. Це оборонні підприємства і підприємства аерокосмічної галузі, автомобілебудування, електроніки, енергетики, освіти та ін. У компанії існує мережа партнерів з продажу та технічної підтримки більш ніж в 50 країнах.

Країна: ПАР
сайт: www.antennamagus.com

MiniX є членом J & W Group, яка була створена в 1994 році і стала одним з найбільш швидкозростаючих виробників комп'ютерів, поставляючи широкий спектр продуктів на світовий ринок. MiniX спеціалізується на системах, що мають надмалі форм-фактори. Є рішення для систем «розумного будинку», а також цифрового відеоспостереження, POS і в інших країнах, що розвиваються сегментах ринку. MiniX також надає OEM / ODM послуги для нестандартних конструкцій і модифікацій.

Країна: США


Panasonic - один з найбільших виробників електроніки і побутової техніки, що належить компанії Panasonic Corporation. Компанія була заснована в 1918 році.

З 1996 року Panasonic почали проводити захищені ноутбуки та планшети Toughbook, які тут же завоювали популярність на ринку. Захищена мобільна техніка Panasonic може працювати при високих і низьких температурах, в умовах підвищеної вологості, витримує удари і вібрації.

Країна: Японія
сайт: www.panasonic.com


com

Компанія Keithley Instruments є всесвітньо відомим розробником і виробником контрольно-вимірювального обладнання для наукових і виробничих цілей. Системи, що випускаються Keithley, славляться своїм неперевершеним якістю і високою точністю вимірювання різних величин.

Продукція компанії, що поставляє на світовий ринок, ділиться на наступні основні категорії:

  • контрольно-вимірювальні прилади різного класу;
  • ПК-сумісні АЦП, ЦАП, плати сполучення і збору даних;
  • системи обробки даних і управління виробничими процесами;
  • програмне забезпечення для автоматизованого збору даних і управління;
  • телекомунікаційне обладнання;
  • комутаційні комплекси, в тому числі СВЧ-діапазону;
  • вимірювальні комплекси для визначення параметрів оптоелектронних і напівпровідникових приладів.


Один з провідних світових лідерів на міжнародному ринку в області вимірювального обладнання і радіокомунікацій. Фірма Rohde & Schwarz заснована в 1933 р вченими Фізико-технічного Університету в Єні (Німеччина) Лотаром Роде і Германом Шварцем. Як незалежна сімейна компанія, Rohde & Schwarz покладається в своєму розвитку на власні ресурси. Оскільки компанія не пов'язана з щоквартальним плануванням, вона може реалізовувати довгострокові програми. В даний час 9900 співробітників у всьому світі вносять свій внесок в успіх компанії Rohde & Schwarz.
У 2014/2015 фінансовому році (з липня по червень) оборот компанії склав 1,83 млрд. Євро.
Група компаній Rohde & Schwarz працює в наступних напрямках:

  • Контрольно - вимірювальне обладнання
  • Радіомоніторинг і пеленгування
  • Цифрове і аналогове теле- і радіомовлення
  • системи радіозв'язку
  • Захист інформації і безпека зв'язку
  • Спеціальні технічні засоби
  • Обслуговування обладнання

На російському ринку обладнання Rohde & Schwarz з'явилося з 1957 року. З тих пір, завдяки власним технологіям і новаторським ідеям співробітників фірми, Rohde & Schwarz стає одним з технологічних лідерів для російських замовників різних державних і силових структур.
У 1992 році в Москві відбулося офіційне відкриття російського представництва фірми Rohde & Schwarz. У 2005 році почав свою роботу сервісний центр, діяльність якого здійснюється на території Росії і країн СНД. Країна: Німеччина
сайт: www.rohde-schwarz.com
На російському ринку обладнання Rohde & Schwarz з'явилося з 1957 року

Dell - американська корпорація, одна з найбільших компаній в області виробництва комп'ютерів. Входить в список Fortune 1000 за підсумками 2005 року. Штаб-квартира знаходиться в Раунд-Рок в штаті Техас в США. Дата заснування 1 лютого 1984 рік Засновники та лідер гурту - Майкл Делл.
Dell розробляє, виробляє, продає та обслуговує широкий набір моделей персональних комп'ютерів (настільних комп'ютерів, ноутбуків, КПК), планшетних комп'ютерів, серверів, пристроїв зберігання даних (СЗД, NAS), мережевого обладнання, комп'ютерної периферії (моніторів, принтерів, відеокамер), MP3 -плеєри, телевізорів високої чіткості, а також різної споживчої електроніки і програмне забезпечення. Клієнти довіряють технологічним рішенням Dell, які дозволяють їм працювати більш ефективно, де б вони не знаходилися: удома, в офісі, в школі, на виробництві тощо
Лінія продукції Dell деякий час назад була розширена за рахунок обладнання для екстремальних умов експлуатації (перепади температур, механічних навантажень - ударів і вібрацій, пилу і вологи, а також інших шкідливих впливів відповідно до військовим стандартом США MIL-STD-810G). Ці ноутбуки об'єднані в сімейство Latitude Rugged.

Країна:

США
сайт: www.dell.com
США   сайт:   www

Компанія APLEX Technology заснована в 2004 році. Її спеціалізацією є виробництво і постачання комп'ютерної техніки для використання переважно в жорстких умовах експлуатації: промислових панельних комп'ютерів, пристроїв людино-машинного інтерфейсу, промислових моніторів і компактних безвентиляторних вбудованих промислових комп'ютерів. Характерною рисою APLEX є використання тільки металевих корпусів.

Країна: Тайвань
сайт: www.aplex.com.tw


tw

Американська компанія Tektronix є провідним світовим виробником вимірювальної апаратури, яка застосовується у виробництві напівпровідникових приладів, електронних пристроїв, комунікаційного та комп'ютерного обладнання, військових і аерокосмічних систем і ін. Володіючи 65-річним досвідом розробки передових технологій, Tektronix надає покупцям допомогу в проектуванні, пусконаладке й експлуатації складних вимірювальних комплексів і глобальних телекомунікаційних мереж нового покоління.

Країна:

США
США

Компанія Stratus Technologies є одним з провідних постачальників програмних та апаратних рішень для побудови отказо- і катастрофостійкої систем з високим коефіцієнтом готовності. Програмні рішення everRun практично виключають відмови і втрати даних. Організації, що використовують продукти everRun, отримують системи безперервної доступності, 100% захисту даних і швидке відновлення «в один клік».

Країна: США
сайт: www.stratus.com

com

Американська компанія Ritron є приватність компанією, яка з 1977 року спеціалізується на розробці, ВИРОБНИЦТВІ та постачанні радиосвязного обладнання, призначення для обміну голосовими повідомленнями та данімі. Значна частина розробок орієнтована на експлуатацію в жорстких умовах, в першу чергу, на залізничному транспорті, а також в проектах для військово-морських сил США.

Країна: США


Транснаціональна корпорація Pro-face заснована в 1972 році і спеціалізується на розробці, виробництві пристроїв і програмного забезпечення людино-машинного інтерфейсу (ЧМІ), що застосовується в промисловості для автоматизації різних технологічних процесів та ін. Наявність зовнішніх і вбудованих інтерфейсів промислових шин (Profibus, DeviceNet, CanOpen, Modbus, Ethernet), а також драйверів для широкого спектра програмованих контролерів і виконавчих елементів від різних виробників дозволяють швидко і коректно сполучати ці пристрої з обладнання ованія Pro-face. Пристрої, вироблені компанією Pro-face, відповідають вимогам технічних вимог експлуатації не тільки з електробезпеки, механічних і кліматичних впливів, але і призначені для роботи в умовах вибухо- пожежонебезпечної атмосфери відповідно до вимог cUL1690.

Всю продукцію Pro-face можна розділити на чотири основні групи:

  • графічні панелі оператора і графічні контролери серій GP / SP / LT;
  • програмне забезпечення для створення додатків ЧМІ і управління графічними контролерами;
  • індустріальні робочі станції і комп'ютери серій PS і PE;
  • промислові монітори серії FP.

Країна: Японія
сайт: www.pro-face.com

com

Американська компанія Polywell Computers з 1987 року поставляє на світові ринки комп'ютерну техніку найсучаснішого рівня в замовних конфігураціях. У лінійці продукції Polywell представлений широкий ряд персональних комп'ютерів, серверів різного рівня, потужних робочих станцій, ноутбуків, графічних станцій і сховищ даних. Компанія пропонує незмінну безкомпромісну продуктивність і саме оперативне впровадження нових технологій і сучасних технічних рішень. Polywell Computers є одним з провідних постачальників нестандартних і перспективних рішень для корпоративних користувачів, включаючи державні організації і збройні сили. Є неодноразовим переможцем конкурсів провідних спеціалізованих комп'ютерних видань.

Країна: США



Компанія Ariesys Technology є одним з провідних виробників і постачальників захищених портативних комп'ютерних систем, поєднаних пристроїв управління LCD-монітора і клавіатури для установки в стійку, а також KVM-перемикачів. Ariesys має багаторічний досвід роботи в області OEM / ODM, її продукція відповідає як комерційним, так і військовим вимогам. Компанія має штат інженерів різних напрямків, які забезпечують якісні власні розробки.


Країна:

Тайвань

Тайвань

Компанія Lantronix розробляє і випускає спеціалізоване мережеве обладнання, призначене для збору даних, моніторингу та управління пристроями по каналах локальних і глобальних обчислювальних мереж з використанням IP-протоколу. Вона є надійним постачальником сучасних пристроїв перетворення послідовних інтерфейсів власної розробки, що застосовуються в складних технічних системах і комплексах.
НПП «Родник» виконує поставки наступного обладнання:

  • компоненти для розробки перетворювачів інтерфейсів;
  • сервери пристроїв в звичайному виконанні;
  • сервери пристроїв та мережеве обладнання в промисловому виконанні;
  • апаратура управління ІТ-інфраструктурою.

Країна: США


Країна: США

Компанія Altair Engineering є розробником популярної програми для аналізу антенних систем і неоднорідних діелектричних середовищ FEKO. Дана система є високопрофесійним продуктом, в якому зосереджені всі кращі якості, досягнуті і розвинені в даний час в програмах проектування НВЧ-пристроїв.

Країна: США



Корпорація CalAmp є лідером в розробці промислових бездротових технологій. Вона виробляє сучасну апаратуру передачі даних в діапазоні ультракоротких хвиль. Продукція компанії застосовується в паливній, теплової та електроенергетиці, гірничодобувної промисловості, на автомобільному, морському і залізничному транспорті, а також в службах громадської безпеки. Компанія є власником широко відомої в Російській Федерації торгової марки Dataradio, під якою були випущені перші в галузі радіомодеми, що забезпечили пакетну передачу даних.


НПП «Родник» виконує поставки наступного обладнання виробництва CalAmp:

  • радіомодеми для стаціонарних радіомереж;
  • радіомодеми для рухливих радіомереж.

Країна: США


Країна: США

Barix - компанія, яка використовує власні наукові розробки, є експертом в галузі досліджень IP-комунікацій і технологій контролю. Спеціалізується на дослідженні, розвитку та виробництві системних компонентів.

Країна: Швейцарія



Корпорація Getac є спільним підприємством, заснованим MiTAC Group (Тайвань) і General Electric (GE) Aerospace Group. Спочатку корпорація була створена з метою розробки і серійного виробництва захищених ноутбуків для ЗС США. Надалі досвід створення комп'ютерів у військовому виконанні був використаний для розробки комп'ютерів для інших додатків. В даний час корпорація випускає кілька моделей захищених комп'ютерів, які широко використовуються у військовій справі, в промисловості, на транспорті та інших додатках, що вимагають надійної роботи в складних умовах експлуатації. Модульна конструкція, закладена в архітектуру, дозволяє гнучко варіювати продуктивністю та функціональними можливостями випускаються корпорацією портативних комп'ютерів і легко пристосовувати їх для різних додатків. Виробничі потужності корпорації сертифіковані за стандартом ISO 9001, а продукція відповідає вимогам самих жорстких стандартів, що пред'являються до обладнання даного класу.



Виробничі потужності корпорації сертифіковані за стандартом ISO 9001, а продукція відповідає вимогам самих жорстких стандартів, що пред'являються до обладнання даного класу

Компанія Altium Limited є одним з провідних розробників програмного забезпечення для проектування електронних пристроїв. Такі продукти компанії, як Altium Designer (стара назва Protel), P-CAD, Tasking і ін. Широко відомі в світі і зарекомендували себе як зручні та надійні інструменти для розробників електроніки. Altium Limited заснована в 1985 році, її штаб-квартира розташована в місті Сан-Дієго, США. Компанія має свої філії в Росії, Німеччині, Нідерландах, Австралії та Китаї, а також партнерів у всіх основних регіонах світу.


Країна: Австралія



Країна: Австралія

MiniX є членом J & W Group, яка була створена в 1994 році і стала одним з найбільш швидкозростаючих виробників комп'ютерів, поставляючи широкий спектр продуктів на світовий ринок. MiniX спеціалізується на системах, що мають надмалі форм-фактори. Є рішення для систем «розумного будинку», а також цифрового відеоспостереження, POS і в інших країнах, що розвиваються сегментах ринку. MiniX також надає OEM / ODM послуги для нестандартних конструкцій і модифікацій.

Країна: США



Компанія Chip PC Technologies є одним зі світових лідерів в області розробки термінальних рішень. Прагне витіснити з офісних приміщень усього світу традиційні ПК, енергоємні, схильні до втрати даних, зараження вірусами та іншими потенційно небезпечними додатками, запропонувавши використовувати енергозберігаючі тонкі і термінальні клієнти Chip PC, що представляють собою рішення plug-and-play, з віддаленим керуванням, моніторингом і конфигурированием .

Країна:

Ізраїль
сайт: www.chippc.com Ізраїль   сайт:   www

ETS-Lindgren - розробник інноваційних рішень в області систем і елементів для визначення, вимірювання та управління електромагнітної, магнітної і акустичної енергією. Компанія ETS-Lindgren була організована в 1995 році, коли лідери промисловості EMCO, Rantec і Ray Proof об'єднали свої ресурси для створення EMC Test Systems. В наступні роки компанія вийшла на закордонний ринок, продовжуючи розширюватися і в своїй країні. У 1997 році EMC Test Systems зміцнили своє становище в Європі, здійснивши покупку фінської компанії Euroshield OY. Euroshield добре відома в сфері розробок пристроїв РЧ-захисту тарельчатого типу і унікальної технології РЧ (RF) систем для рухливих екранів.

У 2000 році була придбана компанія Lindgren RF Enclosures. Назви компаній EMC Test Systems і Lindgren були об'єднані в одне нову назву ETS-Lindgren.

Країна: США
сайт: www.ets-lindgren.com Країна: СШАсайт:  www

HW group - провідний європейський виробник обладнання дистанційного моніторингу параметрів навколишнього середовища, безпеки, контролю доступу та оперативного управління на віддалених об'єктах на ринках Росії, України і Білорусії.

Країна: Чехія
сайт: www.hw-group.com

Новости