uticket.ua - Партнерська програма White Label

  1. Web-портал
  2. API
  3. Uticket Frame

Наша компанія завжди відкрита для взаємовигідної співпраці

Наша компанія завжди відкрита для взаємовигідної співпраці. Ви можете стати нашим партнером і продавати залізничні квитки, авіаквитки і квитки на автобуси. Ми надаємо наступні варіанти підключення до нашої партнерської програми:

Ми надаємо наступні варіанти підключення до нашої партнерської програми:

Web-портал

Продаж квитків через наш web-портал. Ми надаємо Вам доступ до нашого ресурсу, за допомогою якого Ви можете здійснювати продажу всіх видів квитків для клієнтів в офісі, або купувати квитки для власних потреб. Нічого встановлювати не потрібно, ви отримаєте сертифікат безпеки, логін і пароль і зможете купувати квитки на порталі. Детальніше...

Детальніше

API

Наші партнери можуть скористатися API на базі JSON, щоб створювати свої власні транспортні додатки. Детальніше...

Детальніше

Uticket Frame

Модуль на сайті для продажу квитків. Це найпростіше технічне рішення для старту он-лайн продажів. Досить зареєструватися, підписати договір і вставити код модуля на сторінку свого сайту. Глибокі технічні знання не будуть потрібні. Зовнішній вигляд віджету можна змінити. Детальніше...

Більш детальну інформацію про варіанти співпраці можна отримати на офіційному сайті компанії Argest Group. Контактна інформація та форма зворотного зв'язку знаходиться тут . Більш докладно про наших проектах .

Все он-лайн рішення надаються за принципом White Label, тобто без нашого логотипу або будь-яких інших ідентифікаторів. Підключення здійснюється безкоштовно. Модуль пошуку та бронювання квитків включає: ЖД квитки, квитки на автобус і авіаквитки. Кожна частина може встановлюватися окремо, в залежності від бажання партнера.

Новости