В Rock Café виступить американський гурт Gogol Bordello

19 травня в талліннському Rock Café виступить американський гурт Gogol Bordello.

Відомий колектив на чолі з харизматичним лідером, композитором, актором і діджеєм Євгеном Гудзем повертається в Естонію з туром на підтримку нового альбому під назвою "Seekers and Finders"
У травні виповниться рівно чотири роки з моменту запального, наповненого величезним зарядом позитивної енергією виступу Gogol Bordello в Таллінні. Прийшов час знову зустрінеться з цим яскравим і ексцентричним ансамблем з дев'яти музикантів. Міжконтинентальна артіль Гудзя заходить на новий виток розгнузданого міжнародного веселощів! Адже не дарма журнал Billboard назвав ансамбль "найгарячішою групою, яку подарував світові Нью-Йорк", в той час як Rolling Stone охарактеризував Gogol Bordello, як "групу, яка дає найпристрасніша живий виступ в світі".
«Циганський панк» у виконанні Gogol Bordello зібрав в собі всі східно-європейські музичні культури. Завдяки своєму унікальному стилю, в якому традиційні інструменти циганської музики акордеон і скрипка змішуються з елементами панк-року, Gogol Bordello отримала широке визнання і загальну любов публіки. Колектив співпрацював з багатьма відомими музикантами, в тому числі з Мадонною - учасники ансамблю виконували разом з королевою поп-музики її шлягер «La Isla Bonita» в рамках гастролей співачки. Gogol Bordello розігрівали і Red Hot Chili Peppers на ряді виступів цієї американської рок-групи.
Влітку 2017 року побачило світ сьомий студійний альбом колективу під назвою "Seekers and Finders", якій, за словами музичних критиків, в черговий раз підтверджує, що Gogol Bordello знаходиться в прекрасній формі. Альбом став першим релізом групи за останні чотири роки - з часу виходу "Pura Vida Conspiracy", а також першим альбомом, спродюсований самим Ґудзем. Хоч лонгплей і був записаний в США, музиканти виношували його протягом довгого часу на трьох континентах, під час живих виступів. Одну з композицій елегантно обрамити своїм вокалом Регіна Спектор. Весь альбом - це світ, в якому панує радість розгулу, де мандрівники не зустрічається кордонів у своїй подорожі, щоб знайти себе і суспільство, частиною якого вони можуть стати.
Учасники колективу відзначилися і роботами в кінематографі. Так, наприклад, Гудзь зіграв одну з головних ролей (роль одесита Алекса) у фільмі "Все освітлено", знятий Львом Шрайбером за однойменним романом Джонатана Сафрана Фоера. Пісня "Start Wearing Purple" у виконанні Gogol Bordello увійшла в саундтрек до цієї картини.

Новости