В набори Google для експериментів з ІІ додані комп'ютери

Пропоновані Google набори AIY для тих, хто хоче самостійно познайомитися з концепціями штучного інтелекту (ІІ) і використовувати їх у своїх проектах, припускають, що користувач сам додасть відсутні компоненти, наприклад, одноплатний комп'ютер Raspberry Pi. Це може виявитися непотрібним перешкодою для початківців, тому виробник вирішив усунути його. Пропоновані Google набори AIY для тих, хто хоче самостійно познайомитися з концепціями штучного інтелекту (ІІ) і використовувати їх у своїх проектах, припускають, що користувач сам додасть відсутні компоненти, наприклад, одноплатний комп'ютер Raspberry Pi

У нові комплекти AIY Vision і AIY Voice включені всі необхідні компоненти. Зокрема, це плата Raspberry Pi Zero WH і карта SD з програмним забезпеченням. У набір Vision Kit також входить плата розширення з камерою Raspberry Pi Camera v2.

У набір Vision Kit також входить плата розширення з камерою Raspberry Pi Camera v2

Крім того, ентузіастам запропоновано супутнє додаток для Android, яка покликана допомогти в налаштуванні набору, і на сайті AIY опубліковані більш ясні інструкції, орієнтовані на конструкторів молодшого віку.

Набір AIY Vision коштує 90 доларів, AIY Voice - 50 доларів. У продажу вони повинні з'явитися в цьому місяці.

Новости