В Україну не пустили чотирьох росіян - ультрас ФК '' Торпедо ''

3668 переглядів

На пункті пропуску "Нові Яриловичі" в Чернігівській обл. співробітники ДПСУ відмовили у в'їзді в Україну 4 громадянам Росії, які їхали до Києва.

Про це 26 травня повідомили в Держпрікордослужбі України.

Прикордонники встановили, що громадяни РФ у віці від 21 до 28 років відносяться до ультрас російського ФК "Торпедо" (г.Владимир).

Під час додаткової перевірки громадяни РФ не змогли чітко повідомити мету своєї подорожі в Україну і не мали підтверджуючих документів.

"У ході спільного з представниками митниці огляду у них була виявлена ​​символіка з агресивними елементами зображення фанатів - ультрас футбольного клубу. ... За результатами перевірки громадянам РФ відмовлено у пропуску через держкордон, вони повернуті назад. За фактом поінформовано взаємодіючі органи", - зазначили в ДПСУ.

За фактом поінформовано взаємодіючі органи, - зазначили в ДПСУ

фото - прес-служба ДПСУ

за даними відомства, в цілому прикордонники вже зустріли і оформили майже 10 тис. громадян, які слідували на фінал Ліги Чемпіонів-2018, за останню добу - 7 тис. чоловік.

"За результатами додаткової перевірки не пропущені 6 громадян, ще 2 - за порушення порядку в'їзду-виїзду на територію тимчасово окупованій АР Крим. У відношенні більш 200 чоловік прийнято часткові рішення про пропуск через кордон", - відзначили в ДПСУ.

26 травня до обіду очікується масове прибуття уболівальників автобусами, переважно через західну ділянку кордону, повідомили прикордонники.

Новости