В яких кольорах зустрічати Новий 2019 рік за знаками зодіаку?

Кажуть: Як новий рік зустрінеш? Так його і проведеш. Тому кожна модниця напевно вже задумалася: в чому зустрічати новий 2019 рік? У новорічну ніч важливо подумати не тільки про святковий стіл та оздобленні будинку, але і правильно підібрати одяг, щоб порадувати покровителя наступного року.

Новий 2019 рік Жовтого Земляного Свині диктує певні правила у виборі кольору. Вже з назви зрозуміло, що новий рік стане пропуском для жовтих, коричневих, теракотових, лимонних відтінків.

Ідеальний варіант - відверту сукню в підлогу золотистого, жовтого, гірчичного, коричневого, оранжевого кольору. Вам варто відмовитися від надмірно провокаційних нарядів.

Вже зараз питання про те, в чому святкувати Новий рік, дуже актуальний! Над цим завданням працюють не тільки стилісти, а й астрологи. Правильно підібраний вид під певним знаком зодіаку може привернути увагу протилежної статі і удачу. Загальні поради по астрології кажуть про те, що обрані наряди повинні бути зручними в шкарпетці і універсальними.

Читайте також: Рік Жовтого Свині 2019: опис і характеристика

Водні представники (Раки, Скорпіони, Риби) будуть гарні в піщаних, фіолетових відтінках. Вважається, що ці кольори притягують багатство і успіх. Не обов'язково купувати одноколірну одяг. Його можна прикрасити контрастними відтінками, яскравими і цікавими принтами. Особливо Господині року сподобаються геометричні візерунки і східна тематика. Вибирайте сукні з легких матеріалів: органзи, шифону, атласу.

Діва, Телець і Козеріг представники земних стихій. Цей рік повинен принести їм багато позитивних моментів і удачі. Їм найкраще підійдуть різноманітні крій спідниці, сукні, костюми з золотистих і бежевих кольорів. Варто звернути увагу на металеві, графітові, мідні відтінки. Ці кольори відмінно виглядають на гладких і ковзають тканинах.

Вогненні знаки, такі як Лев, Овен і Стрілець можуть відійти від правил і віддати перевагу більш стриманим тонам. Рекомендується відмовитися від суконь з глибоким декольте, відкритими плечима, корсетами, але не забороняється використовувати блискучі і нашивки в сукнях.

Для представників повітряних знаків, Водолія, Терезів і Близнюків найбільш вдалими відтінками стануть сріблястий, зелений і синій. Прекрасно сприймаються відбитки тропічних і рослинних предметів.

Обов'язково вибирайте красиві аксесуари. Адже вони теж відіграють важливу роль в новорічному образі. У моді об'ємні сережки-пензлика зі шкіри, бахроми або замші. На шию можна надіти намисто з золота або лаконічну ланцюжок.

На шию можна надіти намисто з золота або лаконічну ланцюжок

Кажуть: Як новий рік зустрінеш?
Тому кожна модниця напевно вже задумалася: в чому зустрічати новий 2019 рік?

Новости