В очікуванні сонця: вибираємо культові окуляри Ray-Ban

Погодься, що саме гарний одяг і аксесуари здатні подарувати кожній жінці весняний настрій. Благо, сьогодні є на кого рівнятися, і нам не доводиться «винаходити колесо», щоб відчути себе модно і комфортно, створюючи свій неповторний індивідуальний образ.

З року в рік імениті дизайнери збирають масу шанувальників і критиків, щоб презентувати авторський театралізований розповідь «Як ти повинен одягатися в цьому сезоні». Сучасний світ моди багатий на експерименти. Але ось, що завжди залишається незмінним і актуальним, так це ... сонцезахисні окуляри.

Сьогодні ми сприймаємо цей звичайний аксесуар, в першу чергу, як справжній модний фетиш. Мати гарні брендові окуляри, і що немало важливо, володіти майстерністю правильного їх підбору, - ось, що вказує на наявність стилю.

Хвиля популярності сонцезахисних окулярів не стихає з початку 20-го століття, коли керівництво військово-повітряних сил США замовило особливу партію очок для льотчиків армії. Пілоти залишилися задоволені краплевидними очками з зеленими лінзами, які на 100% захищали очі від сонячних відблисків і ультрафіолетового випромінювання. Ось так американська армія швидко поширила моду на незвичайні сонцезахисні окуляри, і світ дізнався про Ray-Ban Aviator.

За кілька десятків років сонцезахисні окуляри Ray-Ban перетворилися на культову річ, що сьогодні асоціюються з якістю, надійністю і вишуканим стилем. А саме велич бренду Ray-Ban можна порівняти ну хоча б з Tiffany на світовому ювелірному ринку.

Вже більше п'ятдесяти років сонцезахисні окуляри Ray-Ban «красуються» з великих екранів на обличчях голлівудських зірок. Головні герої улюблених культових історій поступово створювали епоху особливої ​​моди на Ray-Ban, яку підхопили відомі політики, бізнесмени, спортивні зірки, музиканти і співаки.

Від легендарних особистостей і кумирів окуляри Ray-Ban швидко знайшли своїх шанувальників серед широких мас. Спочатку класичні авіатори, з часом перші в історії окуляри з пластикової оправою - Ray-Ban Wayfarer, а потім окуляри-гранди, клубмастери, тішейди, спортивні сонцезахисні окуляри і т.д., стали незамінними для більшості поколінь.

З 1999 року виробництвом легендарних сонцезахисних окулярів Ray-Ban займається італійська компанія Luxottica Group (вона ж має ексклюзивні права на торговельну марку Ray-Ban).

До сих пір нікому не вдається розкрити секрет популярності і успіху іменитого бренду. 75 років він утримує лідируючі позиції в сфері виробництва оптичної продукції, а його сонцезахисні окуляри - це класика, стиль і справжня модна епоха.

Зберігаючи технологи виробництва лінз і оправ, Ray-Ban сьогодні поряд з класичними моделями регулярно радує нас ультрамодними новинками.

Оригінальні актуальні моделі Ray-Ban можуть з'явитися і в твоєму арсеналі модних аксесуарів. Сьогодні купити сонцезахисні окуляри Ray-Ban в Києві і в регіонах України можна не відходячи від монітора комп'ютера в будь-який зручний для час.

Магазин Сонця - це сучасний інтернет-магазин, який надає можливість відвідувачам вибрати сонцезахисні окуляри будь-якої форми, кольору, з будь-якого матеріалу, від найвідоміших світових брендів. Серед широкого асортименту товару особливе місце займає колекція сонцезахисних окулярів Ray-Ban.
Культові моделі, новинки сезону, акційні пропозиції, останні цікаві факти - все це буде доступно і тобі, якщо захочеш придбати оригінальні брендові сонцезахисні окуляри на сайті www.sun-shop.com.ua

Promotion

Новости