В'язаний гачком бере

  1. В'язані гачком берети - модні тенденції
  2. Різновиди в'язаних гачком беретів і шапок

Жіночий бере, в'язаний гачком, може не тільки прикрасити, але і доповнити образ, зігріти, захистити від опадів. Цей головний убір можна назвати одним з найбільш жіночних і витончених, довгий час не виходять з моди.

В'язані гачком берети - модні тенденції

В даний час берети в тренді, особливо популярні вироби з великими помпонами, квітами та іншими декоративними елементами - стразами, паєтками, пензликами, шнурками, гудзиками і ін. Крім того, вітається гра кольору, тобто зовсім необов'язково, щоб бере був виконаний в одній колірній гамі: один відтінок може переходити в інший. Багато відомі модельєри в цьому сезоні віддали перевагу саме цьому головного убору і практично всі одностайно вважають, що сьогодні він повинен бути об'ємним і зі складками. До речі, об'ємний в'язаний берет гачком в'яжеться досить швидко, а сам процес не доставляє багато клопоту.


Різновиди в'язаних гачком беретів і шапок

Головні убори можна класифікувати декількома способами:

  1. По сезону: літні, зимові. Відповідно, в'язаний гачком бере на зиму або на осінь може бути пов'язаний з вовняної або напіввовняної нитки, а річний або весняний - з бавовняної і лляної. Допускається і навіть вітається додавання синтетики, завдяки якій виріб приймає форму і не дає йому її втрачати.
  2. За обсягом: прилеглими, глибокими, шапкообразнимі, об'ємними і навіть спадають до плечей.
  3. За способом в'язання: з фрагментів або ціліснов'язаній.

В'язаний гачком бере для жінок - річ, яка підходить для будь-якого типу особи, якщо правильно підібрати фасон головного убору і забарвлення. Крім того, цей предмет гардероба прикрашає жінок будь-якого віку - він популярний і у молоді, безмірно любимо він і жінками середнього віку і навіть похилого.

З чим носити?

теплі жіночі берети в'язані гачком добре виглядають з пальто і шубками , А також з іншими в'язаними виробами - светрами, кардіганами. Їх можна доповнювати шарфами і рукавичками з такою ж пряжі. В'язаний гачком ажурний бере захистить від сонця, якщо ви проводите відпустку на море. Ви будете виглядати в ньому дуже мило, незвично.

Жіночий бере в'язаний гачком можна придбати в магазині, а можна створити самостійно, керуючись власною фантазією або схемами в журналах рукоділля. Зв'язавши аксесуар своїми руками, ви зможете не тільки пишатися собою, але і виглядати неповторно.

З чим носити?

Новости