Ваги автомобільні, спец ціни, купити на заводі «Ваги Приволжья»

  1. Які автомобільні ваги можна купити на заводі «Ваги Приволжья»
  2. Чому варто купити автомобільні ваги (автоваги) від заводу «Ваги Приволжья»

Завод «Ваги Приволжья» власного виробництва промислових ваг пропонує автомобільні ваги, призначені для точного зважування легкових і вантажних машин в динаміці і статиці.

Асортимент автовагів компанії орієнтований на потреби виробничих організацій, контролюючих тоннаж в'їжджають і виїжджають на територію автомобілів, митних переходів та КПП, переправ, транспортних компаній і т.д.

Автоваги поставляються під ключ, комплектувати електронікою і всіма необхідними кріпильними пристосуваннями. Продаж автомобільних ваг нашої марки передбачає надання гарантійного та післягарантійного обслуговування.

Які автомобільні ваги можна купити на заводі «Ваги Приволжья»

В асортименті заводу представлені ваги машинні декількох модифікацій, що відрізняються надійністю, точністю вимірювань, довговічністю і простий експлуатацією.

ВАТ «Станиця»: ваги автомобільні пересувні. Ця модель являє собою пересувну платформу для зважування навантаженого і порожнього транспорту. Не вимагає жорсткого фундаменту, легко розбирається і збирається в потрібному місці. Дана модифікація призначена для зважування в діапазоні від 10-100т, передбачає довжину платформи від 4 до 25м і успішно застосовується в пунктах прийому металобрухту і на підприємствах з переробки вторсировини.

ВАТ «Соболь»: ваги автомобільні стаціонарні. Передбачає жорсткий фундамент і використовується для зважування навантажених або порожніх автомобілів вагою до 250т. Транспорт зважується тільки в нерухомому стані. Довжина платформи варіюється від 4 до 25 м. Устаткування передбачає використання спеціального програмного забезпечення, поставляється в комплекті «під ключ». Можливі варіанти монтажу - надземний і в приямок.

ВАТ «Садиба»: ваги автомобільні переносні. Відмінне рішення для не великих селянських господарств, складів, виробничих майстерень. Платформа легко складається, збирається і розбирається в міру необхідності. На ній легко поміщається гужовий транспорт, легкові та вантажні автомобілі. Максимальна межа зважування - 20т.

Ваги автомобільні «Моноліт». Призначені для зважування навантаженого і порожнього автотранспорту будь-якого тоннажу. Особливість таких ваг для машин полягає в спільному використанні вагового обладнання з електронним терміналом, на який передаються результати вимірювань. Термінал може бути віддалений від платформи на відстань до 100м. Ця модифікація дуже популярна на пунктах Госавтонадзора і великих промислових підприємствах.

Ваги автомобільні динамічні. Являють собою вантажоприймальну платформу з вбудованими електронними датчиками, призначеними для фіксації ваги осей автотранспорту. Зважування машин проводиться в динаміці, у міру наїзду автопоїзда на платформу. Сфера застосування досить обширна - сільське господарство, торговельні, виробничі, транспортні підприємства, пункти пропуску.

Ваги автомобільні подкладного типу. Являє собою малогабаритне телекомунікаційні мережі, ідеально відповідає потребам підприємств з відносно невисоким вантажопотоком.

Чому варто купити автомобільні ваги (автоваги) від заводу «Ваги Приволжья»

Автомобільні ваги (автоваги) від заводу обладнання для виміру ваги «Ваги Приволжья» характеризуються високою надійністю і практичністю. Вся продукція сертифікована і зареєстрована в Держреєстрі засобів вимірювань і призначена для інтенсивної експлуатації на всій території РФ, Казахстану і країн СНД.

Причин на користь покупки даної продукції можна назвати чимало:

  • Висока технічна оснащеність і ставка на професійний інжиніринг.
  • Врахування потреб клієнтів та індивідуальний підхід до виконання кожного замовлення.
  • Кваліфіковане і оперативне гарантійне та післягарантійне обслуговування.
  • Поставка комплекту обладнання «під ключ», настройка електроніки, шеф-монтаж.
  • Надання методичної та технічної підтримки і консультацій по експлуатації, ремонту і обслуговування.
  • Ремонт і перевірка точності автомобільних ваг за місцем знаходження клієнта.
  • Розробка і впровадження індивідуального програмного забезпечення.

Розробка і впровадження індивідуального програмного забезпечення

Новости