Валянки "Капік": відгуки покупців. дитячі валянки з шерстю "Капік" || year | IMAGESNAMESvalenki-kapika-otzivi-pokupatelej-detskie-valenki-s-sherstyu-kapika / IMAGESNAMES

  1. Коли з'явилися перші валянки
  2. Що пропонують сучасні дизайнери
  3. Чим відрізняються валянки від звичайних чобіт
  4. Торгова марка «Капік»
  5. Якими особливостями володіють валянки «Капік» з шерстю
  6. Моделі для хлопчиків
  7. Як правильно визначити розмір взуття

Зимове взуття повинне надійно захищати від морозу і вологи. Особливу увагу цьому питанню приділяють батьки малюків. Дитяче взуття повинна бути теплою і практичною. Саме такими якостями володіють валянки «Капік». Відгуки покупців підтверджують, що вони забезпечують надійний захист і комфорт.

Коли з'явилися перші валянки

У Росії вперше почали виготовляти валянки більше 200 років тому в місті Мишкін Ярославської губернії. Поступово технологію освоювали в інших регіонах країни. Багато майстрів вносили нові ідеї, тому процес валяння міг відрізнятися, а відповідно, готові вироби називали по-різному: валянки, чесанка, витівки, Валенца. Таке взуття користувалася великим попитом завдяки своїй зносостійкості і надійності.

Хороші валянки коштували недешево. Тільки багаті люди могли собі дозволити таке взуття. У сім'ях з невисоким доходом ця розкіш передавалася з покоління в покоління.

Що пропонують сучасні дизайнери Зимове взуття повинне надійно захищати від морозу і вологи

Індустрія моди не стоїть на місці, і дуже часто провідні модельєри черпають нові ідеї з давніх часів. Так, мистецтво валяння знову набуло популярності і подарувало покупцям абсолютно нову вишукане взуття для дорослих та дітей.

Валянки «Капік» мають найкращими властивостями, збереженими на протязі декількох століть. У той же час вони придбали сучасний дизайн і стали справжньою знахідкою для батьків, які вибирають своїм дітям все найкраще.

Чим відрізняються валянки від звичайних чобіт

Валянки «Капік» виконані з натуральної сировини. Це одне з основних їх переваг. Також вони дуже м'які і зручні для маленьких непосид, ніжки яких завжди будуть в теплі. Натуральний повсть створює оптимальний мікроклімат і дозволяє циркулювати повітрю, тим самим забезпечуючи ідеальні умови для здоров'я ніг.

Звичайно, якісна дитяче взуття, виготовлена ​​з натуральної шкіри, має свої достоїнства. Для дітей випускається велика кількість модельних чобітків в прекрасному оформленні. Але сучасні дизайнери потрудилися на славу і запропонували споживачам валянки «Капік», відгуки про які варті уваги.

Торгова марка «Капік»

З 2009 року бренд підкорив практично всі країни СНД. Ринок наповнився річної та демисезонной взуттям, а найбільш затребуваними стали дитячі валянки «Капік». Відгуки батьків підтверджують високу якість продукції. З 2009 року бренд підкорив практично всі   країни СНД

У 2001 році утворилося підприємство «Фабрика взуття», яке і стало проводити ці популярні моделі. Крім російської компанії, виготовленням продукції торгової марки «Капік» займаються фабрики України, Придністров'я, Китаю і Європи.

На сьогоднішній день бренд пропонує більше 1000 найменувань взуття: босоніжки, демісезонні туфлі і черевики, зимові чобітки для хлопців будь-якого віку.

Якими особливостями володіють валянки «Капік» з шерстю

Моделі для дівчаток

Для юних леді торгова марка пропонує чудові валянки «Капік» з вовною. Відгуки батьків говорять про те, що це дуже красива і модне взуття. Різноманітність моделей дозволяє придбати взуття, яка підходить до будь-якої верхньому одязі. Валянки можна надіти з шубою, пальто, пуховиків або зимової курткою. Різноманітність колірної гами дозволяє підібрати взуття, гармонійно поєднується з будь-яким гардеробом.

Дизайнери подбали і про декор. Валянки дитячі «Капік» дивують своїм оформленням. Для прикраси використовуються аплікація, вишивка, орнамент, всіляка шнурівка. Можна придбати валянки з хутряною обробкою. Деякі моделі прикрашені камінням і стразами. Дизайнери подбали і про декор

Маленькі модниці не залишаться байдужими до такого взуття. У ній можна відправитися на прогулянку або в школу, і в будь-який холод ніжки не замерзнуть і залишаться сухими.

Виробниками розроблена спеціальна лінія, яка задовольняє вимоги сучасних підлітків. У міру дорослішання дівчинки все більше звертають увагу на віяння моди і прагнуть не відставати від них. Сучасні моделі дозволять виглядати чарівно і в той же час відчувати себе комфортно.

Моделі для хлопчиків

Юні джентльмени також намагаються виглядати модно і сучасно. Цим вимогам відповідають валянки «Капік». Відгуки підтверджують, що хлопчики із задоволенням носять таке взуття. У ній дуже зручно гратися на вулиці в зимову пору, ноги залишаються сухими, так як спеціальна вставка надійно захищає від попадання снігу. Після прогулянки досить вийняти устілку і просушити її разом з валянками. Юні джентльмени також намагаються виглядати модно і сучасно

Колірна гамма взуття для хлопчиків більш стримана. Моделі виконані в сірому, чорному, коричневому кольорі, можна підібрати комбінований варіант. Для зовсім маленьких дітей пропонуються валянки з аплікаціями у вигляді тварин, чарівні зайчика і ведмедика неодмінно припадуть до душі малюкам. Для підлітків пропонуються моделі, дуже схожі на вироби для дорослих.

Як правильно визначити розмір взуття

Походи по торговим центрам з маленькими непосидами досить стомлюючі, тому багато батьків вважають за краще купувати взуття через інтернет. Це прекрасна можливість розглянути пропозиції різних магазинів і придбати товар за більш привабливими цінами, не виходячи з дому.

Єдиною складністю є визначення розміру. Як же бути, якщо прийнято рішення купити валянки «Капік»? Відгуки покупців підтверджують, що визначити розмір дуже просто по устілці.

Для цього необхідно покласти на підлогу чистий аркуш паперу і поставити на нього дитину, далі обвести його стопу. Слідкуйте, щоб олівець перебував у вертикальному положенні. Після цього потрібно виміряти відстань від п'яти до великого пальця. Обводити потрібно обидві ніжки, так як розмір може злегка відрізнятися. Орієнтуйтеся на велику цифру. Для цього необхідно покласти на підлогу чистий аркуш паперу і поставити на нього дитину, далі обвести його стопу

Робити це краще ввечері, оскільки в такий час повнота може бути більше. Не забудьте надіти шкарпетку, з яким дитина буде носити валянки.

Зазвичай інтернет-магазини пропонують розмірну сітку відповідно до довжини устілки. Тому замовити відповідне взуття не складе труднощів.

Для багатьох батьків справжньою знахідкою стали валянки «Капік» з вовною. Відгуки говорять про високу якість і надійність цього взуття. А хлопчики і дівчатка із задоволенням надягають валянки на зимову прогулянку.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan

Як же бути, якщо прийнято рішення купити валянки «Капік»?

Новости