Valentino - опис бренду, асортимент в інтернет-магазині AllTime

МІСТЕР ШИК

Мода від Валентино втілює досконалість, як ідеал, що інтерпретується в естетичному ключі Мода від Валентино втілює досконалість, як ідеал, що інтерпретується в естетичному ключі. Ідеї, втілені в життя, чуттєвість і емоції через призму реального світу і людей. За минулі сорок років ця мрія перетворилася через традицію успіху в безумовне витонченість, визначаючи саму сутність Італійської моди.

Вінець його екстраординарного творчості - колекції Valentino Haute Couture від одягу і аксесуарів до духів і годинах. Тепер і завжди, Valentino Haute Couture означає якість, точність в деталях, бездоганність дизайну і майстерний підбір аксесуарів. Вираз найпрекраснішою Італійської традиції творчого потенціалу і майстерності, безперервність зв'язку з цінностями минулого, об'єднаної з рідкісним сучасним прочитанням, роблять колекції Valentino класичної модою зверненої в майбутнє.

Історія цього обдарованого кутюр'є почалася, коли він, будучи молодою людиною, покинув своє рідне місто і поїхав до Парижа, щоб вчитися у паризьких модельєрів Історія цього обдарованого кутюр'є почалася, коли він, будучи молодою людиною, покинув своє рідне місто і поїхав до Парижа, щоб вчитися у паризьких модельєрів. Пролетіли чотири роки, насичені пошуками власного стилю. Валентино Гаравані переміг в міжнародному конкурсі молодих дизайнерів, і його запросили на стажування в Будинок моди Жана Дессе. Це була величезна удача - унікальна можливість отримати безцінний досвід, доступна далеко не кожному початківцю кутюр'є.

Два роки по тому головний художник Будинку Jean Desses Гі Ларош відкрив свій модельний будинок. Розглянувши в молодому італійця незвичайний талант, запропонував попрацювати разом. У Ларош, який розпочав бізнес з нуля, Валентино отримав досвід не тільки розробки ліній модного одягу, але і маркетингових досліджень, проведення рекламних кампаній, розвитку партнерських відносин, економічного прогнозування в загальному, всього того, без чого комерційне підприємство просто неможливо.

У 1959 році Валентино вирішив: пора створювати власну марку У 1959 році Валентино вирішив: пора створювати власну марку. І не на чужині, а на батьківщині, у вічному місті Римі, який неодмінно повинен стати одним з центрів світової моди! На початку 60-х він переїхав до Риму і відкрив своє перше ательє. Це був золотий період "La Dolce Vita". Голлівудські зірки, які подорожували по Італії, зустріли для себе щось нове, абсолютно відмінне від усього тоді існував, цього вправного і талановитого модельєра.

До середини 60-их, Валентино вже вважали безперечним Майстром італійського кутюр'є. У 1967, він отримав Нагороду Неімана Маркуса, еквівалентну Оскару в світі Високої моди. На той час Валентино придбав репутацію кращого "голлівудського кравця". Його постійними клієнтками були Рита Хейворт, Одрі Хепберн, пізніше - Орнелла Муті, Шерон Стоун, Дженніфер Лопес ... Одягаються у Валентино і голлівудські чоловіки - Роберт де Ніро, Бред Пітт.

Валентино одягав і вінценосних осіб, взагалі всю світову еліту. На бездоганний смак італійського кутюр'є покладалися принцеса Діана, багато дружини і дочки європейських, а також азіатських монархів, Ненсі Рейган, Барбара Буш, Даніела Міттеран, Ханнелоре Коль, Ненсі Кіссінджер

Валентино перший почав використовувати монограму як декоративний елемент, який найкраще проявив себе в незабутньою Collezione Bianca, або White Collection (1968году) Валентино перший почав використовувати монограму як декоративний елемент, який найкраще проявив себе в незабутньою "Collezione Bianca", або "White Collection" (1968году). Символ "V" можна було знайти в глибоких декольте і аксесуарах, набивної тканини і навіть в застібках пояса. Це всього лише одна з багатьох ідей, яким судилося змінити історію Моди. У 70-их і 80-их Валентино, почне випуск колекцій готового одягу як для жінок так і для чоловіків. Він продовжує відкривати магазини в Римі та Мілані, Сполучених Штатах і Далекому Сході. Підписуються ліцензійні угоди для міжнародного поширення його колекцій. По всьому світу виблискують спалахами фотографів рекламні кампанії Валентино. За досягнення в світі Високої Моди, Валентино був нагороджений двома найвищими нагородами Італії: "Grande Ufficiale dell'Ordine al Merito della Repubblica Italiana" в 1985 році і "Cavaliere del Lavoro", в 1996 році. У 1984, італійський Національний Олімпійський комітет замовив Валентино офіційні уніформи для італійських атлетів, які беруть участь в Олімпійських Іграх в Лос-Анджелесі.

У лютому 1990, Валентино і Джанкарло Джамметті, його давній партнер, на чолі з Елізабет Тейлор, заснували благодійну асоціацію LIFE, для підтримки ВІЛ - інфікованих дітей У 1991 році відбувається цілий ряд пам'ятних подій: Валентино святкує 30 років кар'єри У лютому 1990, Валентино і Джанкарло Джамметті, його давній партнер, на чолі з Елізабет Тейлор, заснували благодійну асоціацію LIFE, для підтримки ВІЛ - інфікованих дітей У 1991 році відбувається цілий ряд пам'ятних подій: Валентино святкує 30 років кар'єри. Видається біографічна книга, під назвою "Валентино: 30 років Волшебства», до виходу якої приурочений показ Мод, що представляє більше 300 предметів одягу з монограмою прославленого кутюр'є. Одночасно з цим, італійська телевізійна мережа RAI передає фільм, присвячений кар'єрі Валентино, створеної французьким режисером Фредеріком Міттераном. Друга виставка, проведена в салонах Musei Capitolini в Римі, представила збори різних художніх робіт, натхнених творчістю Валентино, освітлених найпрестижнішими іллюстрат орами і фотографами. З нагоди святкування зібралося більш ніж 400 гостей, серед яких: Ліз Тейлор, Клаудія Шиффер, Лінда Еванджеліста, Маріса Беренсон і Михайло Баришніков.

Рік по тому, експозиція "Валентино: 30 років Волшебства" була принесена в Нью-Йорк, щоб представляти Італію протягом святкування 500-ї річниці відкриття Америки. Доходи від виставки, яку відвідали більше 70 000 чоловік за перші два тижні, пішли на будівництво нового Центру соціального захисту хворих на СНІД.

Для святкування 40-ї річниці Дому мод Valentino в 2000 році, був обраний Лос-Анджелес Для святкування 40-ї річниці Дому мод Valentino в 2000 році, був обраний Лос-Анджелес. Акція знову проводилася з благодійною метою, на цей раз, збиралися кошти для Дитячого будинку Child Priority. Показ був організований разом зі Стівеном Спілбергом, Кейт Кейпшоу, Томом Ханксом і Ритою Вайлсон. Вечір, під назвою "Червона Книга Валентино" (The Red Book of Valentino) проходив за участю всесвітньо відомих моделей Ашлей Джадд, Gisele, Інес застрое, Ізабелла Росселліні, Кейт Мосс, Ліз Херлі, Мілла Джововіч і Наомі Кампбелл, одягнених в червоні сукні від Валентино .

У березні 2001, Джулія Робертс отримувала Оскара, одягнена в чорне шовкове плаття, з колекції Valentino, тим самим підвищуючи престиж марки Valentino У березні 2001, Джулія Робертс отримувала Оскара, одягнена в чорне шовкове плаття, з колекції Valentino, тим самим підвищуючи престиж марки Valentino. Кілька місяців по тому, Дженніфер Лопез виходила заміж, одягнена у весільну сукню, створене Valentino спеціально для цього випадку. На заключній церемонії Зимових Олімпійських Ігор в Солт-Лейк-Сіті 24 лютого 2002, Валентино удостоєний честі отримати нагороду Італії, за те, що зміг підняти планку творчого потенціалу до безпрецедентного рівня смаку і елегантності. У той же самий рік, марка Валентино була придбана Marzotto Group, світовим лідером у виробництві текстилю та легкої промисловості.

У магазині AllTime.ru ви можете знайти також fashion годинник Армані . Якщо ж хочете довіритися японському якості, пропонуємо купити годинник Seiko .

У жовтні 2002 року між Модним будинком Valentino і лідером італійського годинного ринку компанією Sector Group було підписано ліцензійну угоду про виготовлення годинній колекції Valentino Timeless У жовтні 2002 року між Модним будинком Valentino і лідером італійського годинного ринку компанією Sector Group було підписано ліцензійну угоду про виготовлення годинній колекції Valentino Timeless. Ця співпраця гарантувало незаперечний успіх колекції з безпомилковим стилем і високим Швейцарським якістю. Зосередившись на молодіжних тенденції, RED, бере безпомилкові компоненти стилю Валентино і з'єднує їх з сучасними ідеями і віяннями: хутро, шкіра і дорогоцінні камені, такі як цитрин, джинсові тканини і емблема V, яка до теперішнього часу стала частиною історії моди. Творча розкутість, іскристе чарівність, чуттєвість. Колекція Valentino Timeless представляє годинник, які інтерпретують символи, кольори і декоративні елементи дизайнера, пропоновані в наступаючому сезоні. Колекція символізує стиль, елегантність, функціональність. Більшість моделей годинників мають вставки з напівкоштовних каменів (корал, бірюза, онікс) і кристалів Swarovski, ремінь годинника виконаний з крокодилової або телячої шкіри. Деякі моделі мають яскраво окреслене характерний логотип "V", обіграний в деталях корпусу, оформленні циферблата. Строгість і витонченість, неординарність і елегантність - годинник Valentino Timeless.

V - символ переможців. Той, хто вибирає Valentino, вибирає успіх і задоволення кожною миттю. Годинники Valentino, як і його одяг - витончений стиль до кінчиків нігтів. Його колекції неповторні і оригінальні. Кожен годинник Valentino - маленький шедевр Високої Моди, здатний доповнити яскравий вечірнє вбрання для світського рауту. Valentino створює годинник для Жінок, хоча в його колекції знайшлося місце і для чоловічих годинників.

За сорок з гаком років, студія синьйора Валентино перетворилася на величезну імперію з бутиками по всьому світу За сорок з гаком років, студія синьйора Валентино перетворилася на величезну імперію з бутиками по всьому світу. Маестро удостоївся безлічі престижних нагород - за «видатні заслуги», «унікальні досягнення» і навіть «позитивний вплив на вигляд сучасності». Його моделі прикрашають постійні експозиції дванадцяти музеїв. Причому не тільки спеціалізованих, присвячених історії моди, але і музеїв сучасного мистецтва, таких як Центр Помпіду та нью-йоркський Метрополітен.

Навряд чи хтось наважується говорити про «занепад» Будинки Valentino, коли колекції цього бренду як і раніше вражають своєю новизною і креативом. Однак, нещодавно Валентино зробив сенсаційну заяву: цей рік стане останнім в його творчій кар'єрі. Тому, на початку наступного року 74-річний кутюр'є представить свою останню колекцію і піде на пенсію.

В даний час дизайнера найбільше хвилює питання про те, хто займе його місце: поки гідних претендентів він не бачить. «Ми не зможемо продовжувати ще 10 років в тому ж дусі», - каже Джанкардло Джамметті (Giancardlo Giammetti) основний партнер Валентино.

«Зараз ми дуже горді тим, що робимо. І ми просто не можемо пустити все на самоплив після 45 років наполегливої ​​роботи! ». Однак, обидва дизайнера віддають собі звіт в тому, що пошук наступника буде вкрай складним. Адже в даний час ще 10 Будинків моди подібного рівня також шукають художніх директорів, і їх пошуки поки не увінчалися успіхом.

Новости