Valentino осінь-зима 2014-2015

  1. Відмінні риси колекції
  2. Плаття від Валентино осінь-зима 2014-2015

наряди колекції Valentino осінь-зима 2014-2015 традиційно вишукані. Вони вражають розмаїттям барв і принтів. Особливо приємно, що дизайнери подбали і про повсякденний, і про вечірньому виході для прекрасних дам. Але про все по порядку.

Відмінні риси колекції

Нова колекція від Валентино є оригінальне поєднання традиційних для бренду жіночних фасонів з трендами моди і мистецтва 60-70-х років. Відкривають показ наряди з геометричними принтами в дусі поп-арту вразили своєю відмінністю від звичних романтичних орнаментів на одязі марки. Однак до середини дефіле можна було з задоволенням спостерігати більш м'які, ніжні і жіночні варіанти.

принти поп-арт в колекції Валентино принти поп-арт в колекції Валентино

При виборі фасонів перевага віддавалася приталеним, а також трапецієподібним в дусі 60-х. штанів в колекції майже немає, очевидно домінують спідниці і сукні різної довжини з м'яких і струмуючих матеріалів. Такі моделі прикрасять будь-який жіночий гардероб, дозволять і в будні відчувати себе привабливою і стильною. Пальто від Valentino теж відрізняються жіночним дизайном з м'якою лінією плечей.

цибуля з колекції Valentino осінь-зима 2014-2015 цибуля з колекції Valentino осінь-зима 2014-2015

Поряд з яскравими чистими фарбами, модельєри використовували складні затемнення тону: антрацитовий, болотний, кольору молочного і гіркого шоколаду, благородні темно-червоні і темно-сині відтінки. Одяг на кожен день однотонна, або прикрашена принтами в стилі поп-арт: смужками , Поєднанням смуг з колами або різнобарвною кліткою .

кольорова клітка кольорова клітка   повсякденний комплект зі спідницею в смужку від Valentino повсякденний комплект зі спідницею в смужку від Valentino

Плаття від Валентино осінь-зима 2014-2015

плаття в осінньо-зимової колекції марки на особливому положенні. Чудових вечірніх варіантів особливо багато. Мабуть напередодні новорічних урочистостей дизайнери Валентино вирішили побалувати жінок різноманітністю. Є серед них міні та міді, але пріоритет в новому сезоні явно відданий довгим сукням .

Наряди бренду відрізняються розкішшю фактур і пишністю декору. Струмує багатошаровий шифон однотонного сукні для любительок традиційної елегантності сусідить на подіумах з розшитими квітково-рослинними візерунками нарядами. Сексуальні напівпрозорі моделі, рясно декоровані серцями, птахами, квітами, створені для юних і сміливих. жінкам після 40 років , Бажаючим підкреслити вишуканість святкового образу, напевно припадуть до душі лаконічні сукні приталені силуети з расклешенной жіночною спідницею. Ключовим елементом таких нарядів є різнокольоровий принт у вигляді квітів або метеликів в спокійній гамі, подивіться на фото.

однотонне плаття Валентино з багатошарового шифону однотонне плаття Валентино з багатошарового шифону   квітковий декор   напівпрозоре плаття Valentino осінь-зима 2014-2015   вечірнє плаття з квітковим орнаментом квітковий декор напівпрозоре плаття Valentino осінь-зима 2014-2015 вечірнє плаття з квітковим орнаментом

Повсякденні сукні в осінньо-зимовому сезоні, на думку дизайнерів модного дому «Valentino», теж повинні бути досить ошатними: яскрава колірна гамма або розкіш принтів - вибирайте самі. У колекції є і те, і інше для створення помітних комплектів.

повсякденне плаття з колекції Valentino повсякденне плаття з колекції Valentino

У новому сезоні марка Валентино залишається вірна канонам жіночності, за які її так люблять і цінують. Основною родзинкою нарядів модного будинку стають принти, багатство фактур і оздоблення. У поєднанні з простим кроєм виглядає дуже виразно і благородно. Обов'язково зверніть увагу на колекцію Valentino під час наступного шопінгу!

фото:

1. © 2014 CONDE NAST / Джерело style.com

Текст: Валентина Чайко

Новости