Valentino весна-літо 2017- фото нової колекції

Нова колекція весна-літо 2017 від Valentino рясніє літаючими рибами, птахами, що пурхають, червоними квітами і чорно-рожевими серцями. Тільки по одному цьому можна сказати, що наряди зовсім не банальні. Що ж, давайте придивимося ближче. Одне з найкрасивіших суконь колекції Valentino весна-літо 2017- рожево-чорне з ураженим серцем. Взагалі принт з сердечок вкрай популярний в цьому сезоні. Але тут він і в кольорі оригінальний і кинджали додають родзинку. До речі, кинджали у вигляді сережок будуть зустрічатися ще не на одній моделі. Якщо вас не лякає той факт, що доведеться їздити по місту з холодною зброєю в вухах - сміливо купуйте таку красу, однозначно цікава фішка. Нова колекція весна-літо 2017 від Valentino рясніє літаючими рибами, птахами, що пурхають, червоними квітами і чорно-рожевими серцями

Довге розкльошені плаття в підлогу червоного кольору з красивим принтом - фото нової колекції Valentino весна-літо 2017. Довге розкльошені плаття в підлогу червоного кольору з красивим принтом - фото нової колекції Valentino весна-літо 2017 Елегантне довге суконь підлогу білого кольору з напівпрозорої тканини з яскравим принтом - фото нової колекції Valentino весна-літо 2017. Довга сукня в підлогу чорного кольору з воланами, мереживами з принтом рожевого кольору - фото нової колекції Valentino весна-літо 2017. Довга сукня в підлогу рожевих тонів з принтом у вигляді птахів-фото нової колекції Valentino весна-літо 2017. Довга сукня червоного кольору в дрібну складку з мініатюрно сумочкою - фото нової колекції Valentino весна-літо 2017. Довга сукня червоного кольору з сітки з об'ємними червоними квітами - фото нової колекції Valentino весна-літо 2017. Довге мереживне плаття в підлогу з напівпрозорої тканини чорного кольору з воланами, рюшами з принтом - фото нової колекції Valentino весна-літо 2017.

Ще одна безперечна знахідка в області малюнків на тканині, це зображення літаючих риб, які багатьом нашим співвітчизникам нагадують ластівок або стрижів. Коротше, то це птиці, то це риби. Зрештою, хто з них - хто буде розбиратися господар, який придбає таке плаття від Valentino весна-літо 2017. Хоча на деяких моделях вони разом: одні нагорі, інші внизу.

Довга сукня в підлогу рожевих тонів в дрібну складку з мініатюрною сумочкою - фото нової колекції Valentino весна-літо 2017. Довга сукня в підлогу рожевих тонів в дрібну складку з мініатюрною сумочкою - фото нової колекції Valentino весна-літо 2017 Довга сукня в підлогу рожево-сірих тонів з рюшами, воланами, оборками з геометричним принтом - фото нової колекції Valentino весна-літо 2017. Довге розкльошені плаття в підлогу рожево-бежевих тонів з принтів в смужку, незвичайних малюнків - фото нової колекції Valentino весна-літо 2017. Яскравого забарвлення довга сукня в підлогу з прінтомв вигляді літаючих птахів і квітів - фото нової колекції Valentino весна-літо 2017. Плаття довге в підлогу сіро-рожевого-оливкового відтінку з напівпрозорої тканини з принтом - фото нової колекції Valentino весна-літо 2017. Футболка білого кольору з напівпрозорої тканини з принтом з мініатрной сумочкою - фото нової колекції Valentino весна-літо 2017. Сукні жовто-оливкового відтінку з напівпрозорої тканини з принтом з туфлями балетками оливкового кольору - фото нової колекції Valentino весна-літо 2017.

Дублюється ця мила живність ще й у вигляді сережок. Хоча це точно риби, таких птахів в нашій смузі на спостерігається. Ось тільки цікаво, на що натякали автори колекції, зробивши на тканини напис, яка перекладається як «форма тіла (тулуба)»? Ні, зрозуміло звичайно, що тільки «дурний пінгвін боязко ховає тіло жирне», а летючі риби або пурхають птиці повинні цим тілом пишається, як і клієнти Valentino, так треба думати.

На особливу увагу заслуговують мініатюрні сумочки. Якби весь світ не боровся з курінням, можна було б навіть сказати - табакерки. Але ми припустимо, що чохол для телефонів і губної помади. А якщо одного такого чуда буде мало, візьміть друге. Дві сумки на одному плечі - абсолютно нормальне явище.

Дві сумки на одному плечі - абсолютно нормальне явище

Футболка гірчично-оливкового кольору з принтом в дрібну смужку з двома сумочками - фото нової колекції Valentino весна-літо 2017. Футболка гірчично-оливкового кольору з принтом в дрібну смужку з двома сумочками - фото нової колекції Valentino весна-літо 2017 Футболка гірчично-оливкового кольору з яскравим принтом з двома маленькими сумочками - фото нової колекції Valentino весна-літо 2017. Яскравого забарвлення довга сукня в підлогу з полупозрачной тканини з яскравим прінтомв - фото нової колекції Valentino весна-літо 2017. Яскравого забарвлення чорно-Голубова-роззово-желтого- білого кольору довга сукня в підлогу з прінтомв - фото нової колекції Valentino весна-літо 2017. Коротке плаття яскравою світлої забарвлення з принтом і оливкового кольору туфлями балетками - фото нової колекції Valentino весна-літо 2017. Довга сукня яскравою світлої забарвлення з квітковим принтом і рожевого кольору туфлями балетками - з колекції Valentino весна-літо 2017.

Набивна тканина з прозорою основою відмінно підходить не тільки для суконь, а й для брюк. А як хороша сітка з об'ємними квітами, особливо якщо вони червоні. Загалом, як і в багатьох колекціях інших дизайнерів, краса жіночого тіла демонструється. Хоча робиться це не так явно. У новій колекції Valentino весна-літо 2017 зберігається деяка «недомовленість» у вигляді вдалого елемента етнічного мотиву або згаданого квіточки. Який прикриває якраз те, що потрібно. Це ж стосується перфорації на тканини: і не жарко, і сексуально, і не зовсім гола.

Футболка червоно-рожевого кольору - фото нової колекції Valentino весна-літо 2017. Футболка червоно-рожевого кольору - фото нової колекції Valentino весна-літо 2017 Футболка блідо рожево-малиново-бордового кольору - фото нової колекції Valentino весна-літо 2017. Футболка біло рожево-жовто-синього-червоного кольору в дрібну складку- фото нової колекції Valentino весна-літо 2017.

Що стосується вибору кольору, то у Valentino багато червоного, причому в купе з модним нині відтінком «полум'я». Гарні жовто-гірчично-оливкові поєднання. А також рожевий, білий, сірий, чорний і сріблястий. Синього зовсім небагато. Пам'ятаємо про риб, куди ж без нього?

Взуття, в основному, лаконічна і, судячи з усього, зручна: босоніжки на плоскому ходу, балетки, а якщо і каблук - цілком стійкий (ці оливкові туфлі помітили всі).

Взагалі представлене Valentino - все дуже жіночне і ніжне. Неймовірно багато саме суконь, без всяких там величезних плечей. Ці самі сукні хвилясті і красиві. Міні практично немає, все нижче коліна або взагалі в підлогу. А штанці не сильно відстали від спідниць: широкі, прозорі, жіночні.

Одним словом, колекція приголомшлива: і оригінальна, і цілком застосовна для повсякденності. Так що вибирайте що вам більше до душі: птиці або риби ...

З любов'ю, Редакція ЯвМоде.ру

ру

Ось тільки цікаво, на що натякали автори колекції, зробивши на тканини напис, яка перекладається як «форма тіла (тулуба)»?
Пам'ятаємо про риб, куди ж без нього?

Новости