Valentino відкрили поп-ап-магазин в Києві

На першому поверсі ЦУМу

Слідом за Парижем і Нью-Йорком Valentino відкрили поп-ап-простір I <3 Spike з інсталяцією на першому поверсі київського ЦУМу. Кожен аксесуар, представлений в поп-ап-просторі, створений для вираження волі і служить способом вираження індивідуального стилю в нескінченних його варіаціях.


Одним з таких стала сумка моделі Valentino Rockstud Spike Bag, створена під творчим керівництвом П'єрпаоло Піччолі. З одного боку, в ній поєднуються основні цінності бренду -культ високого італійського майстерності і пристрасть до людства в усіх його проявах як до джерела культури і багатства, з іншого - прагнення вийти за рамки встановлених традицій і правил. Прямокутна форма є архетипом шкіряної сумки, частиною історії і пробуджує приємні, сповнені любові спогади.

Стьобана техніка ручної роботи, доповнена графічним малюнком з дрібних золотих заклепок, служить практичним доказом того, що від-кутюр стає трендом. Регульована ручка на сумці дозволяє носити аксесуар в різних варіаціях і персоналізувати модель відповідно до своїх вимог.

Дивіться також: Як пройшло відкриття поп-ап-бутіка Valentino в Парижі .

Новости