Вантажні перевезення Ростов-Hа-Дону доставка вантажів

  1. Послуги перевезення та доставки вантажів м Ростов на Дону.
  2. Як замовити послуги перевезення:

Транспортна компанія "Відвозимо" готова перевезти будь-який вантаж з Ростова-на-Дону по території РФ і в міста країн СНД. Ми пропонуємо повний цикл вантажоперевезень від упаковки до доставки за принципом "від дверей-до дверей" з використанням автомобільного, залізничного, морського і змішаного транспортного сполучення. Тарифи на перевезення вантажу з Ростова-на-Дону розраховуються в індивідуальному порядку і враховують безліч факторів, що впливають на вартість послуг вантажоперевезення. Ми не пропонуємо вам скачати з нашого сайту прайс-лист, ми розраховуємо вартість доставки в індивідуальному порядку. Цінова політика ТК Відвозимо розрахована оплату тільки тих послуги, які необхідні клієнту. Ми не виставляємо рахунки на послуги, якими ви не користуєтеся, пропонуючи кращі ціни на перевезення з Ростова-на-Дону. Ми цінуємо кожен рубль нашого Замовника!

Послуги перевезення та доставки вантажів м Ростов на Дону.

  • доставка від 100 кг. до 20 тонн в будь-яку точку РФ;
  • паркан вантажу на складі вантажовідправника без участі замовника;
  • здача вантажу на склад вантажоодержувача без участі замовника;
  • свій автопарк: тягачі MAN, IVECO, VOLVO, напівпричепи KRONE, SCHMITZ;
  • інформування про знаходження вантажу GPS / ГЛОНАСС
  • експедирування;
  • опломбування вантажу номерними пломбами;
  • страхування відповідальності перевізника;
  • міжнародні перевезення Ростов на Дону;
  • митне оформлення.

Міжміські перевезення небезпечних вантажів в Ростов-на-Дону

перевозимо небезпечні вантажі по Росії, в повному відповідністю з ДОПНВ, доставка здійснюється власним автотранспортом. Страхування і митне оформлення небезпечних вантажів. Зберігання на складах Росії і СНД.

Як замовити послуги перевезення:

  • скачати договір на вантажне перевезення автомобільним транспортом
  • замовити послугу через форму зворотного зв'язку
  • по телефону: 8 (800) 333 43 34 (дзвінки по Росії безкоштовно);

Ростов на Дону - найбільше місто Півдня Росії

Наша транспортна компанія спеціалізується на міжміських і міжнародних перевезеннях, географія практично безмежна, доставляємо вантажі і через Ростовську область. Основний вид транспорту - власні єврофури 20 тонн 92 м3 і рефрижератори 20 тонн 86 м3. Устаткування дозволяє пропонувати будь-який вид розвантаження, і перевозити великі та негабаритні вантажі.

Однак, за потреби ми не обмежується тільки автотранспортом і використовуємо комбіновані схеми доставки за участю водного і залізничного транспорту. Для Ростовської області така пропозиція актуально, так як місто має вихід до п'яти морів, а доставити вантаж з порту в населений пункт найвигідніше на вантажівках.

З давніх часів Ростов-на-Дону був незамінний як транспортний вузол, товарний потік в південному напрямку слідував по дорогах цієї області у напрямку до моря, або сухопутним шляхом в сусідні міста і селища. Такий стан міста стимулювало розвиток торгового діда і допомагало місцевому купецтву нарощувати свої капітали. З Греції і Туреччини до Ростова звозили екзотичні продукти харчування, тканини і коштовності, предмети розкоші. З російських міст через Ростов йшли за кордон інші вантажі: в основному це були недорогі продукти і метал.

Сьогодні Ростов-на-Дону один з найбільш розвинених промислових міст, а його транспортна система не втратила своєї значущості для економіки і бізнесу нашої держави. Сьогодні через ростовську область проходять залізничні перевезення в сторону Санкт Петербурга і міст Кавказу. Водні перевезення йдуть як по річках з центральної Росії, так і по морях (Чорне та Середземне). Проте найпопулярнішим транспортом для перевезення вантажів з Ростовської області залишаються автомашини: щодня сотні машин від Газелі до 20-тонних тягачів везуть товари та інші вантажі на близькі й далекі відстані.

Через місто і Ростовську область проходить федеральна траса М 4 Дон, яка з'єднує Москву з Новоросійськом. Траса М21 проходить по межі Ростовської області: по цій дорозі перевозять вантажі з Волгограда до кордону з Україною. Маршрут М 23 вибирають при необхідності доставки вантажу з Ростовської області в Таганрог і далі, в напрямку Харкова. Дорога М50 входить до складу європейської траси Е50, по ній можна дістатися від Франції до Махачкали, що важливо при міжнародних перевезеннях вантажів.

Компанія «Відвозимо», що займається наданням якісних транспортно-експедиційних послуг не тільки по території РФ, а й інших країн, швидко і з мінімальними витратами з боку клієнта організовує вантажоперевезення в Ростов на Дону. Ми маємо в своєму розпорядженні 20-ти тонними єврофури (автопоїзд, напівпричіп, рефрижератор, ізотермічний вагон), автомобілями вантажопідйомністю 2-10 тонн, автовозами. Оформлення супровідних документів, вантаження, транспортування, експедирування, розвантаження - далеко не всі послуги, що надаються нашою компанією!

Новости