Вантажоперевезення, доставка вантажів по Росії | Транспортна компанія - Транскарго - Вантажоперевезення

  1. Важливо знати! Документи на відправку вантажів. Шановні клієнти, зверніть увагу, що у зв'язку зі...
  2. Автомобільні вантажоперевезення від транспортної компанії "ТРАНСКАРГО"
  3. Автоперевезення вантажів по Росії
  4. Доставка вантажів по Росії
  5. Відповідальне зберігання вантажів
  6. Послуги з перевезення вантажів "від дверей до дверей"

Важливо знати! Документи на відправку вантажів.

Шановні клієнти, зверніть увагу, що у зв'язку зі змінами в Російському законодавстві введені нові вимоги до оформлення вантажів на відправку. Описані вимоги прийняті для виконання ФЗ від 6 липня 2016 р N 374-ФЗ "Про внесення змін до Федзакон" Про протидію тероризму "і окремі законодавчі акти РФ у частині встановлення додаткових заходів протидії тероризму і забезпечення громадської безпеки". Прийнятого Державною Думою 24 червня 2016 року і схваленого Радою Федерації 29 червня 2016 року.

Інформація необхідна для оформлення документів:

  1. Для юридичних осіб
  2. Для фізичних осіб
  3. Для індивідуальних підприємців

Форми заповнення довіреності завантажуйте в розділі БЛАНКИ І ДОКУМЕНТИ

Послуги транспортної компанії.

Досвід транспортної компанії Транскарго 16 років. Будучи абсолютним лідером ми надаємо послуги транспортування вантажів на найвищому рівні. Ви можете замовити перевезення по оптимально низьким цінам і гарантовано високій якості.

Послуги транспортної компанії:

- автоперевезення
- авіаперевезення
- доставка вантажу до дверей
- вантажоперевезення без участі клієнта
- доставка з інтернет магазинів
- упаковка вантажів
- страхування грузів

Якщо вам потрібні послуги з вантажоперевезень просто зателефонуйте 8-800-775-50-20 або оформити заявку на сайті

← Виберіть місто відправлення вантажу

Наші послуги:

- гаряча безкоштовна лінія 8-800-775-50-20

- заявка на сайті

- всі види зворотного зв'язку з нашими фахівцями

- стеження за переміщенням вантажу за даними накладної

- розрахунок ціни вантажоперевезення вантажу

Автомобільні вантажоперевезення від транспортної компанії "ТРАНСКАРГО"

У транспортній компанії "ТРАНСКАРГО" ви можете замовити послуги вантажоперевезень і доставку вантажів по Росії . Наша компанія допомагає підібрати маршрут для транспортування негабаритних, збірних, небезпечних вантажів.

Автоперевезення вантажів по Росії

Автомобільні перевезення - це кращий вибір при перевезенні вантажів по Росії. Транспортна компанія ТРАНСКАРГО гарант надійності і своєчасної доставки вантажу. Нашої транспортною компанією замовте автоперевезення по всій Росії. Ми надається повний спектр послуг автоперевезення .

Для перевезення ваших вантажів, компанія ТРАНСКАРГО гарантує що вантажоперевезення буде здійснена відповідно до обумовлених умовами вантажоперевезення. Транспортна компанія ТРАНСКАРГО в рамках вантажоперевезення гарантуємо збереження вантажів, а якщо буде потрібно додаткова збереження, тоді вам буде запропоновано страхування.

Автоперевезення в транспортній компанії ТРАНСКАРГО, це:

  • своєчасна обробка кожного вступника вантажу;
  • індивідуальний підхід до замовників;
  • чітке дотримання всіх умов договору;
  • оперативне відстеження про становище перевезеного товару на етапах перевезення.

Вантажоперевезення від транспортної компанії Транскарго.

Прийнятна ціна вантажоперевезень по Росії, дозволяє розширити кількість замовників, тому що будь-який бізнес прагне до оптимально низьким перевезень.

Розберемо з чого складається ціна. Вартість перевезення вантажів залежить від ваги самого вантажу а також від відстані куди необхідно відправити збірний вантаж, від додаткових послуг, якими замовник захоче скористатися. Вартість перевезень ви можете зателефонувати і дізнатися у наших фахівців або на нашому сайті транспортної компанії Транскарго. Вам підкажуть як потрібно правильно заповнити договір для вантажоперевезення. Дуже зручно заповнити договір наприклад в офісі або вдома і відправити нам по пошті, щоб ми все приготували до транспортування вашого вантажу, підрахували вартість і час проходження вантажу.

Вартість вантажоперевезення від транспортної компанії Транскарго оптимально низька, це досягається за рахунок популярності компанії, великого обороту вантажів, що перевозяться, широкої філіальної мережі, популярності компанії, тим самим скорочуючи час збору вантажів і відповідно це позначається на вартості.

Зараз компаній, що надають послуги вантажоперевезень дуже багато, але гарантії збереження коли мова йде про великих відстанях дасть не всяка компанія, тому лише в транспортній компанії ТРАНСКАРГО пропонуються низькі ціни і дуже високий сервіс. А це і є ті два важливі критерії які визначають вибір компанії.

Доставка вантажів по Росії

Вантажоперевезення по Росії. Перевезення вантажів автотранспортом від транспортної компанії Транскарго гарантує високу ступінь захисту вантажу, що перевозиться, збірного вантажу.

Доставка вантажу по Росії за допомогою а втомобільного транспорту досить проста і зручна, якщо пункт доставки знаходиться на хорошій дорожній розв'язці.

Довіривши свій вантаж транспортної компанії ТРАНСКАРГО, ви віддаєте його в руці справжніх професіоналів своєї справи, які прекрасно себе зарекомендували на ринку вантажів по Росії.

Ми цінуємо час наших замовників, тому ваш вантаж приїде точно в строк. Для наших клієнтів ми надамо найкращі умови вантажоперевезень по Росії і країнам Близького Зарубіжжя.

Потрібна доставка з інтернет магазину?

Транспортна компанія ТРАНСКАРГО пропонує послуги доставки з інтернет магазину.

Відповідальне зберігання вантажів

Відповідальне зберігання вантажів - забезпечують збереження і необхідну обробку вантажу, що перевозиться. Відповідальне зберігання вантажів від транспортної компанії "ТРАНСКАРГО" допоможе заощадити гроші і час Ми готові запропонувати зберігання на складах Самари, Ростов-на-Дону, Тольятті, Пензи, Сочі, Краснодара, Саратова за прийнятною вартістю.

Бувають випадки і вони нерідкі що для перевезення вантажу його потрібно попередньо упакувати і скористатися додатковими послугами.

Підготовка до відправки - може бути різна упаковка вантажу, підготовка вантажу до подальшої транспортуванні. Детально про етапах підготовки вантажу дізнавайтеся у наших фахівців в вашому місті.

Послуги з перевезення вантажів "від дверей до дверей"

вантажоперевезення по россии

У транспортній компанії ТРАНСКАРГО по тел 8 800 775 50 20 або надішліть на пошту [email protected] детально підкажуть вам про те, які документи потрібно оформити перевезення товару.

Транспортна компанія Транскарго гарантуємо якісну доставку вантажів по містах Росії і країнам Близького Зарубіжжя. Зателефонуйте на нашу телефону і менеджер підбере для вас оптимальний маршрут і запропонує найнижчий рівень цін на транспортування вантажів по Росії.

Потрібна доставка з інтернет магазину?

Новости