Вантажоперевезення в Якутськ | Доставка вантажів в Якутськ | Доставка Москва Якутськ

  1. Термінова доставка вантажів в Якутськ Республіка Саха ( Якутія )

Вантажоперевезення в Якутськ - це справжній виклик для професіоналів

Вантажоперевезення в Якутськ - це справжній виклик для професіоналів. Вантажопотік в Республіку Саха - досить значний, до того ж дуже прибутковий: якути добре платять за привезений товар. Однак складні кліматичні умови і відсутність повноцінного залізничного сполучення роблять Якутію досить складним завданням для вантажоперевізників.

Якутськ знаходиться в п'яти тисячах кілометрах від столиці Російської Федерації. Доставка вантажів здійснюється переважно змішаним або авіатранспортом. Справа посилює низька якість дорожнього полотна. Незважаючи на те, що федеральні траси «Колима», «Лена», «Якутськ-Магадан» і «Вилюй» функціонують давно, вони не в кожну погоду відкриті для використання. Тому гарантувати повне обслуговування підприємства можуть тільки професіонали.

«Транс Експрес Карго» однією з перших транспортних компаній поставив доставку вантажів в Якутію на потік. До завдань компанії входило вирішити проблему доставки вантажів у важкодоступні райони, скорочення витрат замовника і постачальника, забезпечення цілісності та своєчасної доставки вантажу, з чим вона прекрасно впоралася.

Велика частина замовників «Транс Експрес Карго» вважає за краще змішані поставки за допомогою авіатранспорту і автотранспорту. В даному випадку це найнадійніший і економічний спосіб доставки Москва - Якутськ.

Авіатранспорт дозволяє в рази скоротити терміни поставки товару, а автотранспорт дає можливість доставити вантаж в будь-який вказаний в договорі поставки пункт. «Транс Експрес Карго» має власний потужним вантажним транспортом, що дозволяє без затримок і зайвих витрат доставляти вантажі за призначенням. У місті на повну потужність працюють відразу два аеропорти, які приймають як пасажирів, так і вантажні відправлення: «Якутськ» і «Магадан».

Термінова доставка вантажів в Якутськ Республіка Саха ( Якутія )

Професійні фахівці відділу логістики компанії запропонують для Вас оптимальний маршрут вантажу, а також різні види супутніх послуг: страхування вантажу, маркування, упаковка-розпакування товару, контроль, експедирування і т.д. і т.п.

Компанія гарантує всім своїм клієнтам високий рівень надійності.

З «Транс Експрес Карго» Ви можете бути впевнені, що Ви застраховані від будь-яких несподіванок.

Для отримання докладної інформації про вартість і терміни доставки вантажів в Абакан , Звертайтеся до наших співробітників за наступними телефонами: +7 (495) 585-37-08, +7 (925) 585-37-08, +7 (499) 502-60-99, +7 (926) 335-15 -25 або напишіть лист - запит на електронну пошту: [email protected]

Новости