Вантажоперевезення в Сургут

Транспортна компанія АВРОРА виконує вантажоперевезення автомобілями від 1 до 20 тонн з Єкатеринбурга в Сургут

Транспортна компанія АВРОРА виконує вантажоперевезення автомобілями від 1 до 20 тонн з Єкатеринбурга в Сургут.

Ціни на доставку З Єкатеринбурга в Сургут

* Наведені ціни носять виключно ознайомлювальний характер і не є публічною офертою. Кожна перевезення розраховується індивідуально відповідно до характеристиками вантажу. Ціна Вашої доставки може виявитися нижчою від зазначеної в таблиці.

Схема роботи Розрахунок ціни. Ви відправляєте запит на розрахунок доставки вантажу. Наші менеджери протягом 1 години обробляють Ваш запит і дають ціну. Оформлення документації. Ми оформляємо всі необхідні документи на перевезення (договір, заявку, транспортну накладну або CMR). Вам робити нічого не потрібно. Перевезення. Машина забирає вантаж у призначений час. Ми контролюємо рух Вашого вантажу і інформуємо Вас. У призначений час машина доставляє вантаж. Водій при розвантаженні оформляє товаро-супровідні документи. Повернення підтверджуючих документів. Протягом 10 р / днів ми надаємо звітні документи з перевезення: рахунок, акт, рахунок-фактуру, транспортну накладну з відмітками вантажоодержувача, договір і заявку. Оплата. Ви оплачуєте перевезення.

Які вантажі найчастіше возять в Сургут?

труба різного діаметру, металопрокат та металоконструкції, будматеріали, обладнання та запчастини, побутова техніка, товари народного споживання, продукти, негабаритна спецтехніка, вагон-будинку, хімпродукти.

Часто виникають питання

Від чого залежить ціна?

Що Ви отримуєте, замовивши перевезення у нас?

Для того щоб ваш товар був доставлений вчасно, фахівці транспортної компанії Єкатеринбурга «Аврора» розроблять найбільш підходящий маршрут. Для перевезення вантажів у Сургут побудована оптимальна логістика проходження транспортного засобу. На тривалість перевезення впливають погодні умови і стан автомобільних доріг. Ці фактори враховуються фахівцями при розробці маршруту слідування.

Як отримати вантаж у Сургуті завтра ввечері? Його потрібно відправити сьогодні вранці. Термінова відправка вантажу в м Сургут окремої автомашиною. Термін доставки 1-1,5 діб. Подача автомашини в день подачі заявки.

Відстань Єкатеринбург-Сургут 1150 км.

Щоб недорого відправити невеликий вантаж в Сургут, Ви можете замовити перевезення в складі збірного вантажу.

Потрібно, щоб автомобільні вантажоперевезення Єкатеринбург - Сургут проходили без проблем, а товари прибували в точку призначення точно в строк? Тоді почніть співпрацю з транспортною компанією «Аврора». У нас власний автопарк сучасних машин вантажопідйомністю від 0,5 до 20 тонн, на яких працюють досвідчені водії. Грамотні логісти стежать, щоб як час знаходження транспорту в шляху, так і вартість перевезення були мінімальними.

Ми пропонуємо різні варіанти відправлення - окремої автомашиною, попутної, в складі збірних палет. У будь-якому випадку доставка вантажу по маршруту Єкатеринбург - Сургут або в зворотному напрямку пройде на вигідних для замовника умовах. Менеджери швидко приймуть заявку, оформлять всю необхідну супровідну документацію і будуть оперативно інформувати вас про місцезнаходження переданих товарів.

Експедитори компанії дбайливо ставляться до довіреної продукції, тому ми впевнені, що замовлення прибуде в цілості й схоронності. Ми надаємо фінансові гарантії за пошкодження або втрату товарів, а також пропонуємо додаткову послугу страхування. Звертайтеся в будь-який час, щоб розрахувати вартість або задати уточнюючі питання.

Які вантажі найчастіше возять в Сургут?
Що Ви отримуєте, замовивши перевезення у нас?
Як отримати вантаж у Сургуті завтра ввечері?
Потрібно, щоб автомобільні вантажоперевезення Єкатеринбург - Сургут проходили без проблем, а товари прибували в точку призначення точно в строк?

Новости