Вантажоперевезення 15 тонн

  1. Калькулятор вартості перевезення з Москви
  2. Переваги перевезень в "Карго Форвард"

Компанія Карго-Форвард здійснить автомобільні перевезення 15 тонних вантажів фурами по Москві, Московській області і інших регіонів РФ. Послуги надаються з використанням диверсифікованого автопарку, що дозволяє оптимізувати витрати, час і умови транспортування. Багаторічний досвід роботи, велика матеріально-технічна база дозволяє з успіхом виконувати доставку різних категорій товарів.

Ми пропонуємо орендувати 15-Тітона фуру юридичним особам, індивідуальним підприємцям або приватним особам. Вартість фрахту встановлюється в залежності від виду товару і місця доставки. Ціни обмовляється індивідуально для кожного клієнта в залежності від специфіки договору.

Калькулятор вартості перевезення з Москви

Для чого можуть знадобитися 15 тонні перевезення

Оренда 15 тонних автомобілів популярне рішення серед вантажовідправників, яким необхідно перевести окремим автомобілем партію загальним обсягом до 60 м3 і масою до 15т. Віддати перевагу цього різновиду транспорту вигідно з таких причин:

  • Оптимізація витрат на фрахт. При транспортуванні партії з такими параметрами в ряді випадків потрібно або наймати еврофургон (20т / 82м3) або кілька авто з (5т / 10т). Це пов'язане з додатковими расходамі.Пятнадцатітонние перевезення дозволять перевезти товар за одну ходку і не переплачувати за зайву вантажопідйомність або невикористаний обсяг.
  • Гарантія дотримання рекомендованих умов перевезення. Ряд товарів не рекомендовано перевозити з догрузом, тому що вони можуть втратити свою споживчу цінність. До таких категорій відносяться кондитерські вироби, продукти в мішках, хімічні препарати і ін.

Послуга перевезень в 15 тонн широко затребувана при необхідності перевезення середніх партій побутової техніки, ТНП, обладнання, офісному і квартирному переїзді.

Зателефонуйте за тел. + 7 (499) 390-83-77 - ми допоможемо зробити правильний вибір і визначимося зі зручними термінами, розглянемо побажання і скоординуємо дії.

Переваги перевезень в "Карго Форвард"

Орендувавши фуру вантажопідйомністю в нашій компанії, клієнти можуть гарантовано розраховувати на наступні переваги:

  • Професійна транспортна логістика. Менеджери компанії підберуть оптимальний з точки зору витрат тип транспорту, маршрут і схему співпраці.
  • Оперативність виконання замовлення. Великий автопарк компанії дозволяє швидко подавати транспортний засіб до місця навантаження, в т.ч. і в день подачі заявки.
  • Широкий спектр послуг, що надаються. Крім безпосередньо перевезення вантажу клієнт може замовити виконання навантажувально-розвантажувальних робіт вручну або із залученням спецтехніки.
  • Гарантія збереження вантажу під час перевезення. Ми беремо на себе повну відповідальність за довірене нам майно.
  • Конкурентоспроможні розцінки. Зв'яжіться з нами, якщо вас цікавить оренда фури 15 тонн за вигідною вартості.

Зв'яжіться з нами, якщо вас цікавить оренда фури 15 тонн за вигідною вартості

Якщо вам потрібні пятнадцатітонние вантажоперевезення або у вас залишилися питання, то телефонуйте нам по телефону +7 (499) 390-83-77 і ми з радістю допоможемо вам!

Новости