Вантажоперевезення Брянськ доставка вантажів в Москву Смоленськ

  1. Послуги вантажоперевезення в Брянськ
  2. Замовити послуги перевезення

Транспортна компанія "Відвозимо" може доставити ваш вантаж, товар з або в Брянськ по всій території Росії і країн світу. Кожному клієнту пропонуємо повний пакет послуг від розрахунку ставок до доставки "до дверей" з використанням автомобільного, залізничного, морського та іншого виду транспорту.

Тарифи на вантажоперевезення з Брянська і області по Росії розраховуються строго індивідуально, з огляду на безліч факторів. Наша цінова політика розрахована на те, щоб Замовник оплачував лише ті послуги, які йому необхідні, а не платив за те, чим він не користується. Ми цінуємо кожен рубль нашого Замовника!

Послуги вантажоперевезення в Брянськ

  • перевезення будь-яких вантажів від 100 кг. до 22 тонн в будь-яку точку РФ;
  • паркан вантажу на складі вантажовідправника без участі замовника;
  • здача вантажу на склад вантажоодержувача без участі замовника;
  • перевезення власним, сучасним автопарком імпортного виробництва (тягачі MAN, IVECO, VOLVO, напівпричепи KRONE, SCHMITZ);
  • інформування про знаходження вантажу; (автотранспорт оснащений системами GPS / ГЛОНАСС моніторингу)
  • експедирування;
  • опломбування вантажу номерними пломбами;
  • страхування відповідальності перевізника;
  • міжнародні перевезення Брянськ;
  • митне оформлення.

Перевезення небезпечних вантажів в Брянськ

перевозимо небезпечні вантажі по Росії, в повному відповідністю з ДОПНВ, доставка здійснюється власним автотранспортом. Страхування і митне оформлення небезпечних вантажів. Зберігання на складах Росії і СНД.

Замовити послуги перевезення

  • скачати договір на вантажне перевезення автомобільним транспортом
  • замовити послугу через форму зворотного зв'язку
  • по телефону: 8 (800) 333 43 34 (дзвінки по Росії безкоштовно);

Брянськ - транспорт і географія

Якщо вам необхідні доставити вантаж в Брянськ з будь-якого міста РФ, звертайтеся в нашу транспортну компанію. Зверніть увагу, що у нас завжди є знижки на популярні напрямки міжнародних вантажоперевезень з Брянська в міста СНД, і за кордон.

Брянськ - велике місто, що знаходиться на берегах Десни, який є адміністративним центром однойменної області, що межує з Білорусією і Україною. З огляду на таке географічне положення, через Брянськ проходять транспортні артерії з Москви і Санкт-Петербурга в Смоленськ, Гомель, Орел, а також Київ. Саме це місто, знайомий багатьом транспортним компаніям не з чуток, є перевалочним пунктом для здійснення міжнародних перевезень будь-яких вантажів з Брянська.

В адміністративному центрі Брянської області знаходиться аеропорт міжнародного значення, що дозволяє переправляти товари не тільки по території Росії, але і в інші країни, а також у зворотному напрямку. Крім того, тут знаходиться потужний залізничний вузол, що зв'язує нашу країну з України, і, звичайно ж, розгалужена мережа автомобільних доріг. Таким чином, якщо вам потрібно доставка вантажу з Брянська, ви можете вибрати оптимальний канал перевезень.

З кожним роком в регіоні збільшуються обсяги пасажиропотоків і вантажопотоків, незважаючи на минулий криза, усіма видами транспорту. Безсумнівно, автомобільний транспорт давно вкоренився в ніші вантажних перевезень, і є найпоширенішим і доступним для малого і середнього бізнесу. Завдяки своїй універсальності, цей вид транспорту може бути задіяний всюди, де є більш-менш стабільне дорожнє покриття, а про розмаїтості вантажних платформ відомо будь-якому «школяреві».

Транспортна компанія «Відвозимо» досить тривалий час працює в сегменті транспортування різних товарів по всій території Російської Федерації, країнам СНД, Східної Європи та Азії, в тому числі і з Брянська. Наша фірма має величезний досвід в наданні всього спектру послуг, пов'язаних з проходженням товару від клієнта до вантажоодержувача. Ми маємо в своєму розпорядженні сучасним автопарком і всіма необхідними для вантажоперевезень документами. Природно, вид транспорту вибирає клієнт: по повітрю, водний, залізничний або автомобільний. Але, все-таки, ми рекомендуємо скористатися нашими послугами перевезення вантажу в Брянськ або в зворотному напрямку з даного міста автомобільним транспортом.

Крім надання автомобіля для вантажоперевезень з міста Брянськ (або в це місто), ТОВ «Відвозимо» організовує якісний вантажно-розвантажувальні роботи, послуги експедирування, оформлення всього набору супровідної документації. Будьте впевнені, що ми зуміємо прорахувати всі ризики, зуміємо запропонувати справедливу ціну за перевезення вантажів у Брянськ, виконаємо все в найкращій якості!

Новости