Вантажоперевезення: Дніпропетровськ - Кременчук. Попутний вантаж по цьому маршруту.

Тоннаж і вантаж: 20т, метал в пачках по 2,5 довгою з верхнім завантаженням, Даф, 20т, відкритий

Тоннаж і вантаж: 20т, метал в пачках по 2,5 довгою з верхнім завантаженням, Даф, 20т, відкритий.

Форма і сума оплати: 1800грн, готівкові розвантаженні.

Дніпропетровськ є один з основних постачальників металу. В основному це метал в пачках довжиною по 2,5 м. 1 пачка в середньому важить близько 4т - 5т. Для перевезення потрібно будь-якого типу кузов, як відкритий так і закритий, але в разі закритого, це тільки тент, так як вантажать тільки верхнім завантаженням краном. Дуже важливо встигнути виписати вчасно пропуск на завод, так як це можна зробити до 17:00. У пропуск заносяться всі дані автомобіля і водія і якщо автомобіль зміниться, то на територію не впустять. Але автомобіль завантажений і прямує до Кременчука.

Зазвичай одержувачі, це - організації, міні заводи і виробництво у них практично не зупиняється, тому вивантаження можливо в будь-який час. Відстань між Дніпропетровськом і Кременчуком становить близько 170км. Ставка тримається для 20-ти тонніков від 1600 до 2000грн, в залежності від часу доби, дня тижня і кількості автомобілів.

Якщо у Вас разове перевезення, до вантаж, і Вам необхідно зробити звичайну вантажоперевезення, то телефонуйте нашим диспетчерам і отримаєте безкоштовну консультацію індивідуально вашому вантажу.

Новости