Вантажоперевезення Краснодар | Транспортна компанія Південь-Справа

  1. Ціни на вантажоперевезення по Краснодару:
  2. Доставка і перевезення вантажів
  3. Наші основні маршрути перевезення та доставки вантажів:
  4. Оцініть зручність і довірте свій вантаж транспортної компанії "Юг-Дело"!

Компанія «Юг-справа», надаючи широкий спектр послуг в області міжміських вантажоперевезень, зарекомендувала себе як успішна транспортна компанія і надійний, досвідчений партнер для клієнтів.

Висококласні, відповідальні співробітники, напрацьовані роками маршрути, знання логістики та плідну взаємодію з замовником дозволяють нам організувати безпечне перевезення вантажів по Краснодару і Краснодарському краю в стислі терміни і за розумними цінами.

Маючи в своєму розпорядженні власний парк справних і оснащених за останнім словом транспортних засобів, «Південь-Дело» гарантує надійну і своєчасну доставку будь-яких вантажів: продуктів харчування, будівельних матеріалів, меблів, предметів інтер'єру, промислового обладнання в усіх напрямках (Москва, Санкт-Петербург, Анапа, Новоросійськ, Сочі і інші) і грамотний юридичний супровід Вашого замовлення.

Грамотний вибір маршруту - гарантія своєчасної та безпечної вантажоперевезення

Транспортна компанія «Південь-Дело» пропонує взаємовигідне співробітництво з юридичними і фізичними особами. Нашим запорукою успіху є професіоналізм кожного окремого співробітника і згуртована робота всієї команди, відповідальний і індивідуальний підхід до замовників.

Завдяки найкоротшим, безпечним і напрацьованим маршрутами, добре поставленої логістики та володінню законодавчою базою в сфері вантажоперевезень, ми своєчасно доставимо Ваше замовлення в пункт призначення, виключаючи виникнення форс-мажорних ситуацій. Професійні та підготовлені експедитори, які супроводжують машину, легко впораються з можливими труднощами в дорозі, гарантуючи збереження будь-яких речей, що перевозяться, включаючи тендітні і цінні вироби.

Сучасна транспортна база і кращі ціни

Наша організація націлена на тривале і взаємовигідне співробітництво на основі гнучкого реагування на Ваші потреби і кращих розцінок на весь спектр послуг з вантажоперевезення. Залежно від обсягу поставки та характерних особливостей товарів, що підлягають транспортуванню, наші фахівці підберуть підходяще, зручний транспортний засіб і надійний, безпечний маршрут. Наприклад, недорогу транспортування малогабаритних речей ми радимо проводити на газелі, обладнаної необхідними пристроями, а для надійної і оперативної доставки збірного вантажу ідеально підійде суцільнометалева фура або контейнер.

Жодна транспортування не обходиться без оформлення страховки і інших юридичних документів, що гарантують безпеку переміщення та своєчасність отримання Вашого вантажу в пункті призначення. Працювати з компанією «Юг-Дело» зручно і вигідно!

Транспортна компанія "Південь-Дело" - надійний партнер в області вантажоперевезень!

Ціни на вантажоперевезення по Краснодару:

Ціни вказані без ПДВ (з ПДВ + 18%)

Газель до 2т 9-15 м3 Авто 3,5 т / 18 м3 Авто 5 т / до 30 м3 Фургон від 45-60м3 єврофури 82-90 м3

450 руб. / 1 година 500 руб. / 1 година 800 руб. / 1 година 900 руб. / 1 година 1200 руб. / 1 година

min оплата / 2 ч. min оплата / 2 ч. min оплата / 4ч. min оплата / 4ч. min оплата / 4ч.

Доставка і перевезення вантажів

Ми готові організувати для Вас доставку вантажів по Краснодару і всієї Росії в стислі терміни і за розумними розцінками. Якщо Ви зацікавлені в проведенні:


• квартирного, дачного або офісного переїзду;
• доставці товарів, куплених в магазині;
• безпечне транспортування крихких і цінних предметів, медичного обладнання та продуктів харчування,

зателефонуйте в «Південь-Дело», і ми надамо Вам кваліфіковану допомогу: дбайливо доставимо і розвантажимо товар, піднімемо на поверх і навіть розставимо в квартирі за Вашим бажанням зателефонуйте в «Південь-Дело», і ми надамо Вам кваліфіковану допомогу: дбайливо доставимо і розвантажимо товар, піднімемо на поверх і навіть розставимо в квартирі за Вашим бажанням. Вам залишається прийняти роботу. Для забезпечення безпечної та швидкої доставки різних вантажів по Краснодару наша компанія вважає за краще використовувати газель. Цей вид транспорту вважається найоптимальнішим на сьогоднішній день.

Наші основні маршрути перевезення та доставки вантажів:

Маршрути з Краснодара

Краснодар - Ростов-на-Дону Краснодар - Воронеж Краснодар - Тула Краснодар - Москва Краснодар - Тверь Краснодар - Санкт-Петербург Краснодар - Володимир Краснодар - Нижній Новгород Краснодар - Сочі Краснодар - Ставрополь

Маршрути з Москви

Маршрути з Москви

Москва - Ростов-на-Дону Москва - Воронеж Москва - Тула Москва - Краснодар Москва - Твер Москва - Санкт-Петербург Москва - Володимир Москва - Нижній Новгород Москва - Сочі Москва - Ставрополь

Маршрути з Санкт-Петербурга

Санкт-Петербург - Ростов-на-Дону Санкт-Петербург - Воронеж Санкт-Петербург - Тула Санкт-Петербург - Краснодар Санкт-Петербург - Твер Санкт-Петербург - Москва Санкт-Петербург - Володимир Санкт-Петербург - Новгород Санкт-Петербург - Сочі Санкт Петербург - Ставрополь

Санкт-Петербург - Ростов-на-Дону Санкт-Петербург - Воронеж Санкт-Петербург - Тула Санкт-Петербург - Краснодар Санкт-Петербург - Твер Санкт-Петербург - Москва Санкт-Петербург - Володимир Санкт-Петербург - Новгород Санкт-Петербург - Сочі Санкт Петербург - Ставрополь

Послугами нашої транспортної компанії користуються приватні особи і підприємці, середні і великі організації і фірми. До вирішення поставлених завдань ми підходимо індивідуально, пропонуючи нашим клієнтам першокласний сервіс і прозорі розцінки на весь спектр послуг, виключаючи приховані платежі і переплати. Ми приймаємо готівкову і безготівкову форму оплати.

Наші фахівці готові запропонувати Вам наступні послуги:
• збір та оформлення документації;
• страхування вантажу;
• планування та організація мультимодальних вантажоперевезень;
• організація збірних вантажів;
• постійний моніторинг за переміщенням товару і зв'язок з водіями і експедиторами;
• організація охорони та супроводу;
• послуги мувинга і професійних вантажників.

Оцініть зручність і довірте свій вантаж транспортної компанії "Юг-Дело"!

З усіх питань звертайтеся в офіс нашої компанії:

  • Адреса: м Краснодар, вул. Жовтнева 68
  • Телефон: +7 (861) 245 60 84, +7 (960) 490 44 88, +7 (962) 855 99 55

Новости